The Newsroom Season 1(Newsroom Sezon 1) (DVD) (4 Disc) (Özel Kutu)
Bu ürünün size özel fiyatıdır,
Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın!

The Newsroom Season 1(Newsroom Sezon 1) (DVD) (4 Disc) (Özel Kutu)

Bu ürünün size özel fiyatıdır,
Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın!
(Kargo Bedava)
İlk yorumu sen yaz
Bu ürünle ilgili fikirlerini diğer kullanıcılarla paylaş.
Kampanyalar

TOPLAM FİYAT
DSACategoryId/60001501/2147483640/10007286/177281
Sosyal Ağ’ın Senaristinden... Bu muhteşem dizi, haber kanallarının kamera arkasını gözler önüne seriyor. Bir televizyon kanalında haber spikerliği yapan sivri dilli Will McAvoy, yeni yürütücü yapımcı MacKenzie McHale, haber odası ekibi ve haber bölümünün başındaki patronun haber kanalında yaşadıklarına odaklanan diziyi nefesinizi tutarak izleyeceksiniz. Meksika Körfezi’nde meydana gelen BP petrol platfromundaki patlama, haber kanalında coşkulu geçen ilk güne damgasını vurur. Haber ekibi vatansever tavırlarıyla Don Kişot misali bir göreve çıkarak, büyük şirketlerin engellerine, ticari kaygılara ve kendi içlerinde yaşadıkları karmaşalara rağmen “iyi haber yapma”nın peşindedirler. Yaratıcı; Aaron Sorkin
Altyazı Türkçe
Bölge 2
Format DVD
İzleme Grubu NR, Sınıflandırılmamış
Oyuncu Jeff Daniels, Emily Mortimer
Ses İngilizce
Süre 563 Dk.
Video Geniş Ekran
Yapım Yılı, Üretici 2012
Yonetmen Kerem Sarı
Diğer
Yurtdışına Satış Yok
Stok kodu DVDWAR1172
The Newsroom Season 1(Newsroom Sezon 1) (DVD) (4 Disc) (Özel Kutu) Yorumları
Kapat Yorum Yayınlama Kriterlerimiz

Eğer bu ürünü satın aldıysanız ya da kullandıysanız diğer müşterilerimizi bilgilendirmek için ürünün performansı ya da özellikleri ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Sitemizde yayına alınmakta olan tüm ürün yorumları, siz değerli müşterilerimizin ürün seçimlerini daha sağlıklı şekilde yapabilmelerini kolaylaştırmak amacıyla ekibimiz tarafından dikkatle incelenmekte olup, aşağıdaki kriterlere uygunsa yayınlanmaktadır. Yorumlarınızda ürüne ait eksi ya da artı özellikleri, kullanım esnasında yaşadığınız sorunları yazabilir, ürün hakkındaki memnuniyetinizi ya da memnuniyetsizliğinizi dile getirebilirsiniz.

Hakaret veya argo içeren yorumlar, fiyat bilgisi verilen, markaları kıyaslayan, tedarik ile ilgili sorunların belirtildiği, soru sorulan, link bilgisi verilen yorumlar onaylanmamaktadır.

Bu kriterlerin dışında kalan tüm yorumlar kısa süreli bir değerlendirme sürecinin ardından yayınlanmaktadır. Bu sebeple yorumların değerlendirilip yayınlanma süresi, gelen yorumların yoğunluğuna ve geliş sıralamasına göre değişkenlik gösterebilir.

Ürüne Özel Taksit Fırsatları

Taksit Tutarı Toplam Tutar

Önemli Not

Fiyat Satıcı Kampanya Kargoya Veriliş Tarihi
Ekstra indirimli fiyat
tarihinde stoklarda olacaktır.
Aşağıdaki kampanyalar, satıcısı olan ürünlerde geçerlidir.
BAŞA DÖN