The Newsroom Season 1(Newsroom Sezon 1) (DVD) (4 Disc) (Özel Kutu)

(Kargo Bedava)
İlk yorumu sen yaz
Bu ürünle ilgili fikirlerini diğer kullanıcılarla paylaş.
DSACategoryId/60001501/2147483640/10007286/177281

The Newsroom Season 1(Newsroom Sezon 1) (DVD) (4 Disc) (Özel Kutu)

Sosyal Ağ’ın Senaristinden... Bu muhteşem dizi, haber kanallarının kamera arkasını gözler önüne seriyor. Bir televizyon kanalında haber spikerliği yapan sivri dilli Will McAvoy, yeni yürütücü yapımcı MacKenzie McHale, haber odası ekibi ve haber bölümünün başındaki patronun haber kanalında yaşadıklarına odaklanan diziyi nefesinizi tutarak izleyeceksiniz. Meksika Körfezi’nde meydana gelen BP petrol platfromundaki patlama, haber kanalında coşkulu geçen ilk güne damgasını vurur. Haber ekibi vatansever tavırlarıyla Don Kişot misali bir göreve çıkarak, büyük şirketlerin engellerine, ticari kaygılara ve kendi içlerinde yaşadıkları karmaşalara rağmen “iyi haber yapma”nın peşindedirler. Yaratıcı; Aaron Sorkin
Altyazı Türkçe
Bölge 2
Format DVD
İzleme Grubu NR, Sınıflandırılmamış
Oyuncu Jeff Daniels, Emily Mortimer
Ses İngilizce
Süre 563 Dk.
Video Oranı Geniş Ekran
Yapım Yılı, Üretici 2012
Yonetmen Kerem Sarı
Diğer
Yurtdışına Satış Yok
Stok kodu DVDWAR1172
The Newsroom Season 1(Newsroom Sezon 1) (DVD) (4 Disc) (Özel Kutu) Yorumları
Kapat Ürün Yorum Kriterlerimiz

Ürünle ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için müşterilerimiz adına teşekkür ederiz.

Hepsiburada’da yer alan ürün yorumları, müşterilerimizin satın aldıkları veya kullandıkları ürünlere dair değerlendirmelerini içerir.

Ürün veya markayla ilgili bilgi veren, ürüne ve kullanımına dair artı ya da eksi özellikleri yazan, tedarik ve teslimat sürecini değerlendiren yorumlar onaylanarak ürün sayfasında yer alır.

Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-2 kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır.

Bu kriterlere göre incelenen yorumlar, kısa bir değerlendirme sürecinden geçer, uygunsa onaylanarak ilgili ürün sayfasında yer alır. Değerlendirme süresi, yorumların geliş sıralamasına göre değişkenlik gösterebilir.

İncelediğiniz bu ürünü,
alışveriş kredisi ile satın almak için detayları inceleyin;
Alışveriş Kredisi Detayları
Alışveriş Kredisi Nedir?
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneği ile almak artık çok kolay!

Hepsiburada'da beğendiğiniz ürünleri sepetinize ekleyin, İş Bankası işbirliği ile 750 - 15.000 TL arasındaki sepet tutarınız kadar Anında Alışveriş Kredisi'nden 48 Aya varan vade seçenekleri ile yararlanın.
Nasıl Kullanırım?
İş Bankası İnternet Şubesi bilgilerinizle giriş yapın
Ödeme adımında Alışveriş Kredisi ile ödemeyi seçin. İş Bankası İnternet Şubesi hesabınıza Hepsiburada üzerinden giriş yaparak krediyle ödeme sürecini başlatın.
Bilgilerinizi kontrol edin, başvurunuzu tamamlayın
Bankanıza güvenli bir şekilde giriş yaptıktan sonra bilgilerinizi kontrol edin ve size uygun vade seçeneği ile başvurunuzu tamamlayın.
Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin
Sepet tutarınız kadar ihtiyaç kredisi anında onaylansın. Size sadece alışverişinizi tamamlamak kalsın.
Örnek Alışveriş Kredisi Tablosu
Vade Taksit Tutarı Toplam Tutar
tüm vade seçeneklerini görüntüle
Taksitli Satış Detayları

Ürüne Özel Taksit Fırsatları

Taksit Tutarı Toplam Tutar

Önemli Not

Fiyat Satıcı Kampanya Kargoya Veriliş Tarihi
Ekstra indirimli fiyat
tarihinde stoklarda olacaktır.
Aşağıdaki kampanyalar, satıcısı olan ürünlerde geçerlidir.
BAŞA DÖN