Arnica Mila Rose ET14441 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Değerlendirmeleri
BS
BS
11 Eylül 2019, Çarşamba |
B**** S****
1. Hızlı Kargo 2.Hasarsız ürün.
Toz torbası aramaktan ve bitmeyen temizlikten bıkmıştım ve en uygun fiyatlı iyi bir cihaz ararken arnica ya rastladım. Ürün yorumlarına bakınca dedim en fazla iade ederim :D karşılaştırma yapmak isterdim ama vasat bir cihazla bunu karşılaştırmam ne kadar objektif olur bilemiyorum .. şimdi; süpürge halıya veya zemine yapışıyor, yani emiş gücü iyi. Toplamda 5 adet süpürge başlığı var. Başlıkların hepsi birbirinden harika , özellikle turbo başlıkla kalın tanecikli artıkları toplamak mükemmel güzel :D Her süpürgede olduğu gibi çekim gücünü ayarlayabiliyorsunuz. Süpürge sapını da rahatlıkla ayarlayabiliyorsunuz. Arcelik olan eski makinam , tozları bir odadan diğerine yayıyordu, ama arnica ile temizlik sonrası halılar ve zemin mis gibi oluyor. siklon bir teknoloji mi özellik mi ya da ne desem bilemiyorum ama her temizlik sonrası kovada kalıntıları görünce derinlemesine temizlediğini düşünüyorum, halıların tüylerini tozlarını çok iyi topluyor. Kovasını her temizlik sonrası yıkamaya özen gösteriyorum, Bir de filtresi de yıkanabilir, en cok sevdiğim özelliği de bu. Gelelim ses seviyesine, akşam evde temizlik yapmam gerektiğinde ses kesinlikle rahatsız edici değil. Diğer odada oğlum uyurken, komşuları da rahatsız etmeden süpürebiliyorum. Kısaca, satıcıyla bağlantı kurmadım ancak, satıcıyı ve arnica yı kesinlikle öneririm.
CA
CA
02 Haziran 2020, Salı |
c**** a****
Süpürgeyi aldığımdan beri 3 hafta boyunca gün aşırı kullandım. Emiş gücü gayet iyi. Toz almak için uzun kıllı başlığı, koltuk süpürme başlığı, teleskopik başlığı, parke başlığı ve turbo ismini verdikleri bir başlığı var. Tüm başlıkları kullanıyorum o nedenle benim gibi tüm başlıkları kullananlar için detaylı yazmak istedim.
Turbo başlık olarak adlandırılan şey, içinde makinanın emiş gücüyle dönen bir rulo fırçası olan başlık. Bu başlık içindeki fırçası sayesinde zemine ya da halıya yapışmış olan saç, tüy, toz ve benzerini kaldırıyor ve böylece tek süpürüşte etkin bir sonuç alabiliyorsunuz. Evde kedim var ve bu başlık sayesinde halının üzerindeki tüyleri tek süpürüşte temizleyebiliyorum. Halıya yapışmadığı için kesinlikle yormuyor ve sadece bu başlığı kullanarak tüm evi tek elle hiç terlemeden temizleyebiliyorum.
Makina, diğer başlıklarıyla kullanırken çok rahatsız edici bir ses seviyesinde olmuyor ancak turbo başlığı taktığınız andan itibaren ciddi biçimde artıyor ses. Sese çok duyarlıysanız ya da makinanın sessiz çalışması sizin için elzemse bu süpürgeden memnun kalmama ihtimaliniz yüksek. Elbette bu söylediklerim süpürgenin en güçlü ayarda çalıştığı hali için geçerli.
Kablosu kısa, o nedenle evinizin büyüklüğüne bağlı olarak sık sık priz değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Kablo çek bırak ile toplanıyor ayrıca bir kablo toplama tuşu yok.
Toz haznesi ilk birkaç tak çıkarda sert davranmayı gerektiriyor sonra alışıyorsunuz.
Hortumu uzun ve süpürgenin tüm eklem yerleri oynak. bu nedenle hortumun kırılması sıkışması gibi bir problem hiç yaşanmıyor.
Süpürge oldukça hafif. Tek elle tutup sandalyenin üstüne çıkıp
tavana kadar uzanan kitaplığın üst raflarını rahatlıkla süpürebiliyorum.
Süpürgenin kalitesi olarak gördüğüm şey yere yapışması değil yere yapışmadan yani beni yormadan ve ben döşemeyi hırpalamadan düzgünce temizleyebilmesi ve bu beklentimi tamamen karşılıyor.
çok başarılı bir ürün.
AO
AO
19 Kasım 2018, Pazartesi |
a**** o****
Ben memnun kaldım. İyi çekiyor ayrıca turbo başlığı da halılar için ideal. Hazne genişliği iyi. 145 m2 evi silip süpürüyor ve tam dolmamış oluyor.
Aynı ürünü 1 yıldır kullanan arkadaşların tavsiyesi ile aldım. Ben de 1 haftadır kullanıyorum ve tavsiye ediyorum.
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.
HŞ
HŞ
01 Nisan 2020, Çarşamba |
Hilal Ş**
Yorumlara bakarak ilk defa elektrikli bir alet aldım internetten ama bayıldım. 3 gündür sabırsızlıkla bekliyordum. Hemen çalıştırdım halıları süpürmüyor yiyor adeta. Ayrica turbo başlığının da olması cok güzel borularının kalitesi çok güzel sağlam. Sadece toz haznesini açıp kapatırken nazik olun derim biraz hassas ama eski supurgem de öyleydi onun için alışığım. 3 yıl garantisi var. Rahatlıkla taşınabiliyor. Sesi son güçte bile rahatsızlık vermiyor. Kısacası parasıni hakediyor. 👍👍👍👍
İP
İP
07 Temmuz 2022, Perşembe |
İ**** P****
Süper bı makina emiş gücü çok güzel
HC
HC
24 Mart 2021, Çarşamba |
hülya c****
gelir gelmez denedim harika bir ürün✔️teslimat o kadar kısa sürede elime ulaştı çok sevindim harika satıcı işini mükemmel yapan firma
NÖ
NÖ
17 Ocak 2020, Cuma |
Nihal Ö****
Arnica mila rose et 14441 anneme aldık. Çok memnunuz. Almak isteyen düşünmeden alabilir. Toz torbasız olması, ayrıca yıkanabilir filtreleri olması hijyeniklik açısından artı puanı aldı bizden. Özellikle turbo başlığına hayran kalacaksınız çünkü sırf turbo başlığı için bile arnica mila seçilebilir. Halı üzerindeki saç kıl ne varsa turbo başlığı sayesinde topluyor. Süpürürken seni yormuyor bu başlık. Ben memnunum. Temiz halıyı süpürdük çıkan çöpü görseniz şaşırırsınız. Tavsiye edilebilir bence düşünmeden bu makineyi seçebilirsiniz. Kablo uzunluğu, haznenin 2.5lt olması da yeterli bence. Çünkü zaten ben en son her süpürge bittiğinde hazneyi boşaltıyorum. Sorun olmuyo.süpürge çok agır ve büyük değil, elde rahatlıkla oda oda taşınabiliyor sizi yormuyor.
Kullanıcı bu ürünü TekYol+Home satıcısından aldı.
EB
EB
22 Ekim 2022, Cumartesi |
E**** B****
Çok araştırmıştım iyiki bunu almışım diyorum. Çekişi fazlasıyla yetiyor. Ses seviyeside gayet güzel. Gece çalıştırıp gönül rahatlıyla kısa süreler kullanıyoruz. Kaliteli ürün fiyatıda diğerlerine göre bi tık daha iyiydi. İçinden çıka. Aparatlardan bir tanesinin ucu ile halıyı temizlemek zor oluyor sadece gerçekten fena yapışıyor çok yoruyor. Birde sapı kısa biraz boyunuz uzunsa hafif eğilmek zorunda kalıyorsunuz bilmiyorum hepsi stamdartmı daha uzunu varmı ama bunlarda olumsuz denebilecek özellik değil bence
Kullanıcı bu ürünü SUME Teknoloji satıcısından aldı.
AU
AU
03 Kasım 2021, Çarşamba |
A**** U****
Ürün gerçekten emeğinin karşılığını fazlasıyla veriyor
Ürünü satın alma sebebimiz evdeki süpürge hiçbir şekilde çocuğumun sağlığı açısından yetersiz olduğu armina Mila aldık sonuç mükemmel
BZ
BZ
05 Kasım 2021, Cuma |
Burhan Z****
"Ürünümüzü kullandıkça ne kadar doğru bir seçim yaptığınızı anlayacaksınız." diye başlıyordu kullanma kılavuzu. Bu ara çok ürün aldım hepsi çok iyiydi ürünleri teslim alan hep eşim oluyordu. Diğerlerinde hiç yapmadığı şeyi yaptı bu kez ürünü kullandı ve heyecenla resim paylaşmaya başladı. Bu kirler sabah eski makineyle süpürdüğüm evden çıktı biliyor musun dedi. Bu makine şöyle bu makine böyle inanın reklamcılar bu kadar anlatamazdı. Eve gelince benim bakış açım farklı tabi bu ürün sağlam mı kaç yıl gider diyerek ekonomik düşündüm. Eğer motor aksamı bir sıkıntı çıkarmaz ve bir talihsizlik yaşamazsak en az 10 yıl ömür biçtim. Gözleriniz kapalı alabilir çok fazla bütçe ayırmadan ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayabilirsiniz. İlk kez böyle uzun mesaj yazıyorum zira fazlasıyla hakediyor. Hem üretici firmaya, hem özenle paketleyip gönderen satıcıya hem de Hepsiburada ailesine sonsuz teşekkürler