Asus G512LV-HN165 Intel Core i7 10750H 16GB 512GB SSD RTX 2060 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (6)
Fotoğraflı değerlendirmeler (0)
MK
MK
30 Ağustos 2020, Pazar |
M**** K**** (38) - Ankara
Ürün gerçekten harika.Tasarım olsun kalite olsun çok iyi üst seviyelerde,RTX 2060 115w versiyonu 80w olanlara karıştırmayın,en güçlüsü.Yalnız şöyle bir problem var burada yazan bilgiler panelin %100 sRGB olduğunu ama bütün incelemelerde &66 sRGB olduğu görülüyor o kısımı düzenlemeniz gerek yanlış bir bilgi.Onun haricinde cihaz harika.Görünümü kesinlikle siyah olandan çok daha güzel
OÇ
OÇ
15 Kasım 2020, Pazar |
O**** Ç**** - Ankara
Kargo çok hızlıydı. Ertesi gün elime ulaştı. Bilgisayarın güvenlik bandrolü bozulmamıştı. Teknik özellikler yazıyor zaten. Oldukça hızlı bir bilgisayar. Ses ve görüntü kalitesi beni tatmin etti. Klavyesinin hissiyatı çok iyi bence. Beğenmediğim yanları: Kasanın malzemesi çok iyi değil. Fiyatının daha uyun olmasının sebebi bu diye düşünüyorum. Fan gürültüsü haklı olarak çok yükselebiliyor. Adaptörün kalitesini de çok beğenmedim. Bilgisayar eskimeden adaptörü değiştirmek gerekecek gibi gözüküyor. Son olarak webcam yok bilgisayarda.
OT
OT
17 Eylül 2020, Perşembe |
O****** T***** - İstanbul
Sipariş ederken tereddüt ederek sipariş ettim. Ama ürün hasarsız sağlam bir şekilde elime ulaştı. Ertesi gün kargoya verildi. Tasarımı ve görünüşü gerçekten muaazzam. Eksileri ise kameranın olmayışı, bu kadar para verdikten sonra orada kamera arıyorsunuz. Pil olarak daha iyi performans beklerdim, çabuk tükeniyor ama bu özelliklere göre normal denebilir.
SD
SD
28 Eylül 2020, Pazartesi |
selim d****** (51) - Ankara
süper hızlı teslimat bu kadar hızlısını ilk kez gördüm bravo
KU
EO