Autokit Çizik Alıcı Pasta Cila Ekonomik - Hızlı Ve Kolay Uygulamalı 220 Gr. Yorumları
(115 Yorum)-
(05.04.2018)
boya koruması açısından belirli aralıklarla pratik cila uygulamaları önemlidir. bu üründe bu açıdan kullanışlıdır.
MUSTAFA YASİN SÜMER (42) Sakarya - Türkiye -
hızlı ve güvenilir bir alışveriş oldu
(15.03.2018)
Ürün elime çok kısa bir süre de ulaştı,mağazaya ve HB ye çok teşekkür ediyorum.ürünü deneyince gorecez,yorumlara bakarak aldım.
kılcal çizikler için iyi
(13.03.2018)
arkadaşlar dediği gibi kullandım ürünü kılcal çiziklere ancak yarıyor kılcal derken de gözle zor görülenler . ortalama bir ürün bu fiyata bu kadar
ömer ekmen (28) SARAY - Tekirdağ - Türkiye -
çok etkili
(11.03.2018)
öndeki araca çarptım tüm tampon simsiyah boya oldu .2 hafta sonra bu ürünü aldım. sürüp 3 dk bekledikten sonra yumaşak bezle sildi m. tüm lekeler siyah boyalar rahat rahat çıktı. teşekkürler
Erkek (43) - İzmir - Türkiye -
HIZLI KARGO GÜZEL ÜRÜN
ulaş aydaş (28) - -
gayet ıyı
(03.03.2018)
fiyat uygun emeği geçenlerin eline sağlık
FERHAT CANYURDU (40) - Şanlıurfa - Türkiye -
Idare eder
(04.01.2018)
Aracin bir kisminda kullandim ancak uzun sure kalacagini düsünmüyorum. Süngerin de yetecegini düsünmüyrum ama fiyatina gore uygun.
Recep Faruk Vatansever (34) -
TESEKKURLER
(04.01.2018)
KULLANMASINI BİLEN İÇİN GERCEKTEN İYİ
dincer dut -
(01.01.2018)
İnce cizikleri çok iyi kapatıyo ve parlatma konusunda da çok iyi ancak derin çizikleriniz varsa pek beklentiniz olmasın
Kevser Korkmaz -
(26.11.2017)
iyi biraz uğraştırıyor
abdurrahman ovalı (54) GAZİOSMANPAŞA - İstanbul - Türkiye -
Değer
(15.11.2017)
Fiatına göre iyi bir ürün
şenol buğra (53) SARIYER - İstanbul - Türkiye -
10 numara
(04.11.2017)
ürünü polisaj makinasıyla uyguladık.cok iyi parladı.resmen eliniz kayıyor boya toz tutmuyor. öncesi sonrası arası dalga kadar fark etti. gözü kapalı alın derim.
zekeriya adıktı MERKEZ - Şanlıurfa - Türkiye -
(29.10.2017)
Normal pasta işe yarar. üzerinde birde süngeri var. ama bunu uyguladıktan sonra cila alıp uygulamayı unutmayın yoksa zarar veririsiniz arabanıza.
hüseyin can (27) - İstanbul - Türkiye -
iş görüyor
(02.10.2017)
Fiyatına göre çok iyi.
bahadır acar (35) - Karabük - Türkiye -
İYİ......
(21.08.2017)
Daha önce kullandığımız bir ürün.Ucuz fiyatından ötürü tekrar sipariş verdik.Fiyatına göre yaptığı iş hiç de fena değil.Ufak tefek çizik vs. için ideal.Bu fiyata aşırı beklenti içine girmemek lazım..İhtiyaca göre ürün....
Erkek (59) KONAK - İzmir - Türkiye -
(14.08.2017)
Çoşkun Karahasan -
Bir Yıldız
(10.08.2017)
Çok kötü dedikleri gibi değil
BEKİR Ugur -
İki Yıldız
(15.07.2017)
sürdüm bir değişiklik yok
şaban Akgün -
DENENEBİLİR
(02.06.2017)
ARACINIZ İLE UĞRAŞMAK HOŞUNUZA GİDİYORSA KAÇIRMAYIN AYRICA ÜRÜNÜN KABI VE İÇİNDEKİ MİKTAR YANILTIYOR YÜZDEN Bİ KAÇ ADET SİPARİŞ VERMEKTE FAYDA VAR ALINABİLİR Mİ EVET
Eray Başak
Ürünle ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için müşterilerimiz adına teşekkür ederiz.
Hepsiburada’da yer alan ürün yorumları, müşterilerimizin satın aldıkları veya kullandıkları ürünlere dair değerlendirmelerini içerir.
Ürün veya markayla ilgili bilgi veren, ürüne ve kullanımına dair artı ya da eksi özellikleri yazan, tedarik ve teslimat sürecini değerlendiren yorumlar onaylanarak ürün sayfasında yer alır.
Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-2 kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır.
Bu kriterlere göre incelenen yorumlar, kısa bir değerlendirme sürecinden geçer, uygunsa onaylanarak ilgili ürün sayfasında yer alır. Değerlendirme süresi, yorumların geliş sıralamasına göre değişkenlik gösterebilir.