Awox U3200STR 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD LED TV (Çerçevesiz) Değerlendirmeleri
YY
YY
24 Mayıs 2021, Pazartesi |
Y**** Y****
Kanallar yok diyenlere: Bende de önce kanallar çıkmadı, niye çıkmıyor diye bayağı uğraştım hatta resetledim nerdeyse iade edecektim. Ama sorunu buldum, apartmanda her daireye 2 kablo geliyor. Bir tanesi Digiturk, kablo tv ve d-smart için, diğeri ise bu aldığımız avox tv gibi televizyonlara veya normal uydu reciver larına baglamak icin .
Her daire girisinde mı kablo kutusunda olan bu kablolar odalara bir dağıtıcı ( siprenter) ile dağıtılıyor. Tv yi ilk önce o kablolarda deneyin, hangisinde çalışırsa onu dağıtıcının giriş (İN) ucuna takın, sonra hangi odada isterseniz kullanın.
Eğer evinizde 2 adet tv var ve bunlardan biri kablo TV veya Digiturk e bağlı ise yapmanız gerekenkablo panosunda 2 sprinter (dağıtıcı) kullanmak
SG
SG
27 Kasım 2022, Pazar |
s**** g****
Hızlı ve sağlam geldi saticiya teşekkür ederim
Kullanıcı bu ürünü BURCU DTM satıcısından aldı.
EK
EK
29 Kasım 2022, Salı |
e**** k****
Harika bir ürün ne olsa yerli malı Türk yapımı bence mükemmel hızlı kargo ve mükemmel ötesi paketleme herkes almalı bu fiyata gerçekten mükemmel
Kullanıcı bu ürünü birsana satıcısından aldı.
FA
FA
16 Kasım 2022, Çarşamba |
F**** a****
Kurulumunu yaptım beş yıldız az kalır çok zarif ve inceydi ve çok hafif
Kullanıcı bu ürünü mertev satıcısından aldı.
AG
AG
07 Kasım 2022, Pazartesi |
a*** g****
Ürün güzel ürün fakat bana arızalı gönderildi. Ürünün imalat aşamasında içinde siyah bir toz kalmış ve ekran içinde olduğu için geçmiyor. Belli ki ürünü alıp biri iade etmiş ve bana göndermişler. Bu satıcıdan almayın alacaksanız üründe kullanma kılavuzu ve garanti belgesi de çıkmadı
ŞS
ŞS
25 Ekim 2022, Salı |
Ş**** S****
Urun guzel sayet ya tasima esnasinda yada kargolanirken kutu delikti 2 tane
Kullanıcı bu ürünü birsana satıcısından aldı.
HŞ
HŞ
28 Kasım 2022, Pazartesi |
hasan ş****
Çok güzel tv herkese şiddetle tavsiye ederim
Kullanıcı bu ürünü BURCU DTM satıcısından aldı.
SS
SS
27 Kasım 2022, Pazar |
S**** S****
Aynı üründen daha önce sipariş etmiştim.Ürün hatalı olarak geldi.İade talebi oluşturup gönderdim.İki gün içinde paramı iade ettiler.Aynı ürünü yeniden istedim.Kısa bir süre içinde yeniden geldi.kanallar hafızada yüklü.Televizyonu elektrik fişini takıyorsunuz.anten kablosunu da bağlıyorsunuz.Hepsi bu kadar.Kanallar otomatik ayarlı.Gayet güzel ve şık bir tv.Muftak için almıştım.Son derece memnunum.Gerçekten bu paraya alınabilecek en güzel televizyon.65 ınc olanını da salon için almayı düşünüyorum.Sesi görüntüsü , kanal geçişleri gayet güzel.
Kullanıcı bu ürünü BASARANLEDTVDÜNYASI satıcısından aldı.
BÇ
BÇ
07 Kasım 2022, Pazartesi |
B*** Ç****
Ürün tam bir fiyat performans ürünü. Bu fiyata bu kalitede ürün bulmak zor. Ayrıca çerçevesiz olması güzel bir estetik sağlıyor. Ab-Store satıcısından ürünü aldım, havalı naylonun üzerine birde komple streçlemişler kutuyu. Bu şekilde Türkiye'nin her yerine güvenle kargolanabilir. Kargo sorunsuz geldi. Sadece tek bir olumsuz yön; ürün özelliklerinde VGA girişi olduğu yazıyor, ama tvde VGA girişi yok. Dönüştürücü aparat ile vga bağlantısı sağlayabilirsiniz.
TO
TO
05 Aralık 2020, Cumartesi |
Taha Yağız O****
Sipariş verdikten sonra 20 saat içinde elime ulaştı . Ürün kasa ve görünüm olarak güzel duruyor. Fakat taratma yapıp manuel şekilde frekans girip özel kanal taratamıyorsun . Şuan mevcut güncel ana kanallar kurulu şekilde geliyor . Duvara takma esnasında yanında gelen vidalar arkasındaki deliklere zor geçiyor duvara montajı zor bir cihaz . İlk defa duvara montaj yapacak kişiler zorlanabilir . HD yayın yapan kanalların görüntü kalitesi güzel aynı şeyi diğer kanallar için diyemem . Eve ikinci veya üçüncü bir cihaz olarak alınabilir dediğim ölçütler göz önüne alınırsa . Şuanlık fiyat performans cihazı sayılır
Kullanıcı bu ürünü İndirim Gelsin satıcısından aldı.