Bosse Fiat Egea 3D Havuzlu Oto Paspas 1. Kalite Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (82)
Fotoğraflı değerlendirmeler (4)
OÖ
OÖ
18 Ekim 2020, Pazar |
O****** Ö*** - Antalya
Hammadde olarak bayinin verdiği orijinal kadar kaliteli değil ama ayak dinlendirme alanını ve pedalların altını kaplaması açısından daha kullanışlı. Ancak yine de bayinin kadar olmasa bile gayet kaliteli ve yumuşak plastik, sert değil.

AD
AD
05 Kasım 2020, Perşembe |
A***** D****** (31) - İstanbul
Koku yok ürün 2020 HB egea aracıma tam oldu. Kayma vs yok teşekkürler.

TH
TH
07 Ocak, Per |
T**** H**** - İzmir
Yorumlara bakarak aldım sipariş verdikten sonra arayıp modeli teyit etmeleri güzeldi ürün tam oturdu satıcıya teşekkürler.

FD
FD
30 Eylül 2020, Çarşamba |
faruk d** (43) - İstanbul
Kaliteli bir set kalınlığı ve ölçüleri tam olarak uydu koku falan da yok aracım 2018 HB

MD
MD
01 Ocak, Cum |
M*********** D******* (38) - Kayseri
Ürünü beğendim. Daha önce kullandığım 3D paspastan çok daha kaliteli. Tedarikçi firma siparişimi verdikten sonra arayıp teyit aldı. Fiat egea aracım için aldım. Sedan mı yoksa Hb mi teyit ettiler , firmanın ilgisinden memnun oldum. Paspası tavsiye ederim , memnun kalırsınız
FG
FG
05 Aralık 2020, Cumartesi |
Fatih G***** (28) - Kocaeli
Ahım şahım bir kalitesi yok. Fiyat performans olarak benden tam not aldı yani bu fiyata bu kalitede ürün gelir. 2020 Egea Sedan aracıma heryerini kapsayacak şekilde tam olmuştur. Bende bayinin verdiği orjinal halıfleks gibi olan paspaslar var ancak kışın çamur ve su yüzünden çok kötü olduklarından dolayı kış mevsiminde kullanmak için aldım.
TB
TB
11 Ekim 2020, Pazar |
T***** B******* (29) - Gaziantep
Ürün ortalama üç günde elime ulaştı. Satıcı öncesinde de arayıp Hb mi sedan mı olduğunu netleştirip öyle gönderdi kargoyu. Egea üzerinde verilen paspasa göre bu çok çok kaliteli durdu. Ayak dinlendirme yerinin sağ tarafı da bir değil de ayrı olduğu için debriyaj falan asla takılmıyor, tam oturuyor. Çok beğendim, gayet güzel durdu. Araca ilk alınması gerekenlerden olduğunu gösterdi.
AB
AB
21 Aralık 2020, Pazartesi |
A***** B**** (37) - Kocaeli
kaliteli bir ürün, ürün aracam tam oldu ancak klips yerleri ne yazık ki denk gelmedi, bu sebeple halı paspası kaldırmadım, üzerine yerleştirdim paspası. Ölçü tam olduğu için pek hareket ettiği söylenemez dolayısı ile çok problem olmadı klipsler. SAtıcıya ayrıca teşekkür ederim beni arayıp aracımın sedan , HB ya da Stationwagon olup olmadığı sordular ve ürünümü hemen kargoya verdiler.
ÖP
ÖP
01 Ocak, Cum |
Ö**** P***** - Karaman
Bence gayet güzel ve kaliteli aracıma tam uydu, sayıcı da ilgili sipariş verdikten sonra arayıp aracın sedan mı HB mı olduğunu teyit ediyorlar.
RC
RC
21 Ocak, Per |
r**** c***** (26) - Kayseri
Satıcı iletişimi gayet iyi, hızlı kargolama.
Ürün klipslerinden dire arabaya sabitlenebiliyor. Tasarım olarak yakışıklı bir paspas. Tam bir fiyat performans ürünü.
Diğer ürünlere 200 lira üstü para vermeyin. Satıcıya teşekkürler.
DK
DK
23 Eylül 2020, Çarşamba |
Deniz K***** (28) - İzmir
en çok satanlarda çıktığı için araştırdım bütün yorumları okuduktan sonra bende almaya karar verdim gayet memnunum tam uyumlu kaliteli malzemeler sabitlemelere tam kilitleniyor tavsiye ederim.
satıcıya da baya hızlı kargo için çok teşekkür ederim 1 günde elime geçti ..
AS
AS
11 Kasım 2020, Çarşamba |
a**** s***** - İstanbul
Satıcı arkadaş siparişten sonra arayıp sedan mi hb mi olduğunu arayıp sordu . Siparişten 1 gün sonra elime sorunsuz şekilde ulaştı . Gayet güzel biçimde arabaya oldu . (fiat egea 2020 sedan)
AA
AA
02 Kasım 2020, Pazartesi |
a*** a**** (38) - İstanbul
Ürün çok kaliteli tam olarak oturdu. Hiçbir pedala takılma veya rahatsız edici başka bir şey göremedim. 24 saat içinde teslim edildi. Ayrıca yanlış ürün göndermemek için arayıp kasa tipini sordular. Teşekkürler....
AY
AY
13 Kasım 2020, Cuma |
a** y***** (35) - Denizli
hızlı kargo ilgi alaka süper.Kargodan önce firma arıyor ve aracın sedanmı hbmi olduğunu sorguluyor.Ürün gayet güzel cuk diye oturuyor.
AG
AG
07 Ocak, Per |
A***** G****** (31) - Kocaeli
Satıcı çok ilgili ve çok hizli bir sekilde ulaştı elime 24 saat içinde ürün kokusuz kaliteli
MÖ
MÖ
06 Ekim 2020, Salı |
M***** Ö**** (35) - Giresun
Ürün gayet güzel ve kaliteli. Araca uyumlu ve kokusuz. Tam istediğim kalitede ve desende. Teşekkürler.
OC
OC
21 Ekim 2020, Çarşamba |
o**** c***** (34) - Sivas
Sedan aracima birebir uyum sagladi. Kokusuz ve yumusak. Tesekkurler.
BB
BB
22 Ekim 2020, Perşembe |
Baki B*** - Ankara
Ürün kesinlikle kokusuz ve birebir ölçüde olup satıcı firma çok ilgilidir.Teşekkürler
HS
HS
21 Ekim 2020, Çarşamba |
h**** s***** (44) - İstanbul
Ürün elime 24 saatte ulaştı. Firma mükemmel sistemli çalışıyor. Araca uyumlu kaliteli kokusuz bir ürün. Tavsiye ederim
UU
UU
25 Kasım 2020, Çarşamba |
Uğur Mutlu U******* - Kocaeli
iki gün içinde elimde oldu. hemen kargolandı. urunde gayet iyi. yumuşak.