Busso X-Grip Kaleci Eldiveni Yorumları
(33 Yorum)-
iyi
(05.04.2018)
fiyatina gore guzel cocugu sevindirmek icin guzel bi hediye
mehmet özdemiral -
Dört Yıldız
(30.06.2017)
8 yaşındaki oğlum için small aldım.Tam oldu ve çok beğendi.İşimizi görür tavsiye ederim.
asuman cinemre öztürk MERKEZ - Trabzon - Türkiye -
Basit Ürün
(15.09.2016)
Ürün ucuz. kalitesi çok düşük. 1 sene kullan at bir ürün olmuş.
İsmail ŞENER (38) MERKEZ - Denizli - Türkiye -
Hızlı gönderi
(27.04.2016)
Kalitesi orta düzey ve fiyat performans ürün. ..
Erkek (37) - Elazığ - Türkiye -
ÇOK BASİT
(18.04.2016)
Bana çok basit geldi. Oğlum birkaçkez kullandı ve yüzülmeye başladı.Çocuğunuzu sevindirmek için alınabilir.
MUZAFFER MAK (39) KEÇİÖREN - Ankara - Türkiye -
Bu fiyata bu kalite gerçekten iyi.
(09.03.2016)
10 yaşındaki oğlum için S beden aldım tam geldi yumuşak nefes alabilir ve renkleri de canlı gayet güzel bir ürün .Siparişim iki günde ulaştı. HEPSİ BURADA ekibine yapmış oldukları hizmetten dolayı teşekkür ederim.
vahit YILDIZ -
Gayet Güzel
(20.01.2016)
Sarı rengini 10 yaşındaki oğlum için aldım S beden ama L alsam daha iyi olurmuş herhalde.Çok beğendi gayet kullanışlı fiyatı da makul
hakan demir (40) NAZİLLİ - Aydın - Türkiye -
Kalitesini zamanla göreceğiz
(04.12.2015)
Normal ve değerinde bir ürün. Bedenini büyük almanızda tavsiye var. Yetişkin biri için L beden almanızı tavsiye ederim.
Ahmet Çoban (35) EŞME - Uşak - Türkiye -
çocuklar için
(02.12.2015)
alacak arkadaşlar çocuğunuza yeğeninize alacaksanız alın çünki en büyük boyunu aldık halı sahada arkadaş kullansın diye çocuk eldiveni geldi kaltesi parasına göre normal ama biz yanlışş aldık siz ona göre sipariş verirseniz yanılmamış olursunuz
Erkek -
Mükemmel
(01.12.2015)
Oğluma aldım çok kaliteli bir ürün fiyatıda uygun herkese tavsiye ederim
Erkek (40) BEYŞEHİR - Konya - Türkiye -
Kullanisli
(04.11.2015)
Oldukca kullanisli bir urun.amator kalecilere tavsiye ederim. Hepsiburadaya tesk ederim.
Sait üllenoğlu (43) YAYLADAĞ - Hatay - Türkiye -
çok iyi
(20.10.2015)
çok iyi bir ürün gerçekten .elime tam oturdu .fiyatına göre çok iyi bir ürün tavsiye ederim
Erkek (26) -
Gayet Güzel Kaçırmayın
(17.09.2015)
Eldiven rahat ve güzel L beden Seçin 1:80 boy üstü alan daha büyük de alabilir....
taygun kaya (29) BEYOĞLU - İstanbul - Türkiye -
Orta
(16.09.2015)
hali sahada amator olarak kullanilabilir kaliteli bir malzeme beklemeyin ayda bir mac yaparsaniz ideal bir eldiven .
Engin Uysal (35) BANDIRMA - Balıkesir - Türkiye -
Güzel ürün hzlı kargo
(03.09.2015)
Hızlı kargo için tşk. ederim 1 günde elime ulaştı.Bu fiyata alınabilecek güzel bir ürün.
Erkek (38) AVCILAR - İstanbul - Türkiye -
Yeterli
(28.07.2015)
bu paraya bu kalite bence fazla bile gayet güzel halı sahalarda cok rahat kullanılır elim 8,5 L aldım oldu XL olurmuydu o daha rahat olurdu
AYHAN SEVAL (43) - İstanbul - Türkiye -
Süper
(16.06.2015)
10 numara 5 yıldız bir ürün bugün elime ulaştı akşam maça gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim kaliteli
Oğuz kaan Seksenlik (26) - -
Ölçü önemli
(21.05.2015)
Görselde görüldüğü gibi güzel yumuşak, avuç içim 8,5 cm small almıştım küçük oldu medium alsın 8 ve 8,5 olanlar.
Hakan Emin YILMAZER (39) ÇANKAYA - Ankara - Türkiye -
gayet iyi
(21.04.2015)
Ürün gayet güzel ve kullanışlı
Kadın (30) - İstanbul - Türkiye -
Ölçülere dikkat
(07.04.2015)
Ürünü dün saat 15:00 te sipariş ettim. 24 saatte konyanın bir ilçesinde teslim aldım. Hız mükemmel. Ürüne gelince; bu fiyata gayet ideal bir ürün ama alacak olanlar ölçülere dikkat etsin. Ben L boyut aldım ama biraz dar geldi.
ibrahim önder (37) VEZİRKÖPRÜ - Samsun - Türkiye
Ürünle ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için müşterilerimiz adına teşekkür ederiz.
Hepsiburada’da yer alan ürün yorumları, müşterilerimizin satın aldıkları veya kullandıkları ürünlere dair değerlendirmelerini içerir.
Ürün veya markayla ilgili bilgi veren, ürüne ve kullanımına dair artı ya da eksi özellikleri yazan, tedarik ve teslimat sürecini değerlendiren yorumlar onaylanarak ürün sayfasında yer alır.
Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-2 kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır.
Bu kriterlere göre incelenen yorumlar, kısa bir değerlendirme sürecinden geçer, uygunsa onaylanarak ilgili ürün sayfasında yer alır. Değerlendirme süresi, yorumların geliş sıralamasına göre değişkenlik gösterebilir.