Canon EOS 800D + 18-55mm Lens + Hafıza Kartı + Çanta Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (10)
Fotoğraflı değerlendirmeler (0)
TÖ
TÖ
12 Eylül 2020, Cumartesi |
Tunahan Ö***** (23) - Antalya
11 EYLÜL 2020de elime ulaştı Alanya. Siparişi de 9 Eylülde vermiştim. hızlı kargo ve paketlemesi sağlam idi. Tek sorun dış paketinde köşesinde ufak hasar vardı ancak iç kutusunda veya üründe herhangi bir sorun yoktu. Ürünü anlatacak olursam ilk makinem ancak düşük ışıkta veya yüksek ışıklı ortamda otomatik modda bile çok iyi çekimler yapıyor. Profesyonelleştikten sonra çok çok daha iyi çekimlerin yapılabileceği bir makine. Kesinlikle alınması gereken kalitede diye düşünüyorum. Açıklamada kitin STM olduğu belirtilmemiş ancak 18-55 STM kit lense sahip, hediye çantası görseldeki halinden çok daha güzel ve sağlam görünüyor. Hafıza kartında da sorun yoktu. Tavsiye ederim.
MK
MK
20 Ekim 2020, Salı |
M**** K****** (31) - İzmir
19 ekim saat 14:30 da sipariş verdim, 20 ekim saat öglen 12 gibi elime ulaştı (İZMİR), paketi itinalıydı, içeriği eksiksizdi, sadexe çanta resimdekinden biraz daha gösterişli geldi bana da sürpriz oldu, tavsiye ederim, teşekkürler hepsi burada..
24 Ekim 2020, Cumartesi |
a*** k******* (39) - Muğla
Canondan beklenecek kalitede ve parasına kesinlikle değiyor.
FE
FE
06 Kasım 2020, Cuma |
fatma nur e*** - Yozgat
Çok güzel çok emniyetli şekilde elime ulaştı ♡
HA
HA
09 Ekim 2019, Çarşamba |
H**** A****** (31) - Balıkesir
Ürün vaktinde ve çok sağlam kargolanmış bir şekilde elime ulaştı. Teşekkür ederim.
Ayrıca makineyi biraz kurcalama fırsatım oldu çok kullanışlı ve kaliteli.
SY
SY
22 Şubat 2020, Cumartesi |
S******** Y***** - Ankara
Urun görseliyle birebir aynı. Satıcı ilgili. Kargonun ulaşıp ulaşmadığı hakkında aradı bilgi aldı. Tavsiye ediyorum kesinlikle.
TC
TC
16 Nisan 2020, Perşembe |
T**** C******* (29) - Edirne
Gayet güzel kargolanmış teşekkürler. Ürüne gelecek olursak yeni başlayanlar için gayet kullanışlı bir makine.
ST
ST
28 Haziran 2019, Cuma |
Sadeq T*** - Eskişehir
çok teşekkür ederim hızlı kargo için ve paketleme için. ürün güzel duruyor ancak daha çalıştırmadım denemedim inşallah bir sıkıntı yoktur . güzel duruyor :)
DA
DA
14 Haziran 2019, Cuma |
damla buket a* - Samsun
Paketleme çok iyiydi teşekkür ederim
23 Ekim 2020, Cuma |
a*** k******* (39) - Muğla