Dell Inspiron 5567 Intel Core i5 7200U 8GB 1TB R7 M445 Windows 10 Home 15.6" Taşınabilir Bilgisayar G20W81C Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Öne çıkan özellikler
İşlemci
Hafıza
Görüntü Kalitesi
Batarya

Henüz değerlendirme yok
Sadece satın alanlar (61)
Fotoğraflı değerlendirmeler (0)
18 Kasım 2020, Çarşamba |
H******** Y**** (24) - Ankara
ÜRÜN ÇOK GÜZELDİ GTA 5 BİLE OYNATIYORDU ORTA AYARLARDA 3 YIL KULLANDIM VE BİR HATA SONUCUNDA EKRAN KARTI YANDI
EÖ
EÖ
05 Aralık 2016, Pazartesi |
E**** Ö*** (29) - İstanbul
Ürünü black friday kampanyasıyla aldım çok hızlı ve güzel bir şekilde teslim oldu.
Ürünün malzeme kalitesi zayıf ekran cercevesi kalın malzeme kalitesiz ekran öyle ahım şahım değil klavyesi güzel yazma hissiyatı kuvvetli mouse takur tukur yorumu yapılmış doğru güzel değil kullanımı sevmedim.
Performans olarak ekran kartı olarak zayıf ati rodeon ekran kartını kapattım diger intel ekran kartı daha performanslı çalışıyor.Öyle aman aman bir bilgisayar değil öyle çok vasat sizi utandıracakta bir bilgisayar değil orta kalmış ne kötü ne iyi.Sesi güzel çıkıyor pozitif birşey söylemek gerekirse.
HA
HA
13 Ekim 2016, Perşembe |
H************ A***** (31) - Konya
Bilgisayarın ekran kartı modeli için bir bilgisayar firmasının web sitesinde R7 M445 yazıyor. Bunun üzerine HB Müşteri hizmetlerini aradım "Ekran Kartı Modeli R7 M440 mı yoksa R7 M445 mi?" dedim. Onlarda "Ürün sayfasında yazan doğru R7 M440" dediler. Tabiki ekran kartı R7 M445 çıktı. Beni yinede biran olsun şüpheye düşürdüler. HB yetkililerini uyarıyorum. "Lütfen Ekran kartı özelliğini R7 M445 olarak değiştirin."
Ürün göndermeleri ayrı bir çile ürünü 10.10.2016 saat 14:53'te aldım. Ürün o gün kargolanması gerekiyordu. Fakat nasıl bir süper hızlı gönderiyse ürün 12.10.2016 tarihinde kargolandı. Bana 14.10.2016 tarihinde gelecekti ki ben 13.10.2016'da gidip kargodan aldım.
Bilgisayar özelliklerine gelince gayet başarılı bir bilgisayar. Emsalleri çok daha pahalı. Bu fiyata kesinlikle alınır. 7. nesil intel işlemci, DDR4 ram ve R7 M445 ekran kartı.
DDR4 ram 2400 mhz
Ekran kartı 2GB GDDR5 64 bit. Kesinlikle bilgisayarı tavsiye ederim.
15 Ekim 2016, Cumartesi |
H********** Y******* (36) - Tunceli
Arkadaşlar bilgisayarda 7.nesil i5 7200u işlemci var, çoğu i7 6500u serisini ezip geçiyor. Benchmark testlerine bakabilirsiniz. DDR 4 ram kullanıyor, 2 gb harici ekran kartıda gayet iyi iş görüyor. Hem ofis kullanımı hem oyun ise terchiniz hiç düşünmeden alabilirsiniz. Dipnot: Resmi distribütör garantili alırsanız evde teknik hizmetten faydalanır sağa sola bilgisayarınızı göndermek zorunda kalmazsınız.
NS
NS
08 Nisan 2017, Cumartesi |
Naci S**** (34) - Bursa
fiyatına göre iyi bir ürün ancak birkaç eksiği var. klavye aydınlatması yok ses kartı iyi değil ekran olarak çok beklentiye girmeyin sıradan bir ekranı var. performans açısından mükemmel 8 gb rami olması önemli bir özellik tasarımı hoş ve iş veya kişisel kullanım için alacaksanız sağlam bir bilgisayar kullanıcısını uzun yıllar üzmez.
BA
BA
05 Şubat 2017, Pazar |
Burak Altan A***** - İstanbul
Ürünü sabaha karşı 3 gibi sipariş ettim aynı gün öğlen 12 30 gibi elimdeydi. Fiyat performans olarak tavsiye edilebilecek bir ürün. Birkaç yorumda touch pad için hafif sallantıdan şikayet edilmiş bilmeyenler için yazayım bunun amacı var 1 parmak tıklama normal 2 parmak birden tıklama sağ tık 3 parmak birden tıklama arama 4 parmak birden tıklama işlem merkezini kısa yoldan acıyor . 2300 tlye 5 6 binlik notebook özelliği beklemiyorsanız beklentilerinizi karşılayacak düzeyde. Pes 2017 Battlefield ve Call of Duty kurdum orta ayarlarda gram kasma olmadan oynadım . Teşekkürler Hepsiburada.
KA
KA
04 Mart 2017, Cumartesi |
Kadri A**** (53) - Manisa
İndirimdeyken aldım ilk kurulumda Türkçe yi seçin sonra geri dönüşü zor oluyor. oyun canavarı olmasa da tam yeterli 2gb ekran kartı yeterli ev ortamında mükemmel. Tek gözüme çarpan ledlerin azlığı. açma kapama, caps look ve şarj ledi var sadece. Ama yeterli. Şarjı yaklaşık 5 saat gidiyor.
BÖ
BÖ
28 Mart 2017, Salı |
beşir ö***** - Mardin
Ürün güzel , oyunlarda kasma yok ancak single language bayağı sıkıntı yaşattı bana. Klavye Işığı eksiklik. Şarjı 5 saate yakin gidiyor. 3 günde geldi. Ekrana yaklaşınca pikselleri sayılıyor . Ekran biraz zayıf mousepad un esneme payı var sessiz ortamda takir Tukur ses çıkarıyor . Genel olarak 4 yildiz.
RT
RT
08 Aralık 2016, Perşembe |
R**** T********* (43) - Kırıkkale
Performansı güzel. Bana göre tek sıkıntısı biraz geç açılması. Hepsi buradaysa çok teşekkürler belirttikleri zamanda istediğim ürün elimde oldu .
ST
ST
08 Şubat 2017, Çarşamba |
Serkan T******* (35) - İstanbul
SSD takılmadan hızlı çalışsın istiyorsanız recovery yapmadan temiz güncel Windows 10 kurulumu yapmanız gerekli. Linux da gayet güzel çalıştırıyor. i5-7. nesil alıyorsunuz bu fiyata beğenmeyen arkadaşlar saçmalamışlar.
ZÇ
ZÇ
18 Ağustos 2017, Cuma |
ZÜLKARNİ Ç***** - Osmaniye
Hızlı kargo zamanında teslim , güzel ambalaj, saat gibi işliyor. Ses beklediğimin üstünde. Hiç bir sorun yaşamadım. Fare yok. Kılıf yok. Yani sadece bilgisayar var.
TE
TE
01 Şubat 2017, Çarşamba |
Tunahan E****** (28) - Amasya
Öncelikle bilgisayarı ne amaçla kullanacağınız önemli.Şunu söyleyim oyun bilgisayarı değil.Bu oyun oynayamacağınız anlamına gelmiyor.Gta 5 gibi oyunları orta grafikte rahat oynayabilirsiniz.Onun dışında cumartesi sipariş verdim çarşamba günü geldi.Güncelleştirmeleri de yaparsanız tadından yenmeyecek bir bilgisayar haline geliyor.Şimdilik bir sıkıntı yok.Tavsiye ederim.
AI
AI
21 Şubat 2017, Salı |
ahmet i*** (37) - Ankara
Bilgisayar performans olarak oldukça yeterli tüm çizim programlarını takılmadan çalıştırıyor. sadece ekran kalitesi biraz düşük, bir de keşke klavye aydınlatması da olsaydı çok iyi olurdu, böyle bir bilgisayarda aydınlatma olmayacağı hiç aklıma gelmemişti.
AD
AD
15 Ekim 2016, Cumartesi |
a**** d******* (35) - İzmir
bir çok alışverişimi h.burdan yapan biri olarak aldım hiç bir üründe sıkıntı yaşamadım ve bu üründe fiyat ve performans olarak çok iyi düşünmeden alın derim.
OÇ
OÇ
20 Nisan 2017, Perşembe |
o**** ç***** (32) - İstanbul
öyle ahım şahım bir makine değil ama dolar kuru sonrası fiyatlar tavan yaptığı için f/p oranı gayet iyi. güncellemeler yapıldıktan sonra baya hızlanıyor. tasarımıda baya şık.
FB
FB
01 Ocak 2017, Pazar |
F**** B** - Ankara
İndirimde 2100 TL'ye aldım. Fiyat performans olarak iyi. Tek sıkıntım klavye tuşlar arası çok açık. Alışmakta ve harflerin yerini bulmakta zorlanıyorum. O da olmasa 5 yıldız verirdim.
CK
CK
28 Ocak 2017, Cumartesi |
Cengiz K****** - Afyon
Windowsu Güncelleyin Tamamdır Ne Ses Var Ne Isınma Oldukça Akıcı Kasma Sıfır Alanlara Hayırlı Olsun
AG
AG
28 Aralık 2016, Çarşamba |
Ali G*** (38) - Sakarya
Ekran kartı dışında iyi bir makine. Oyun oynamadığım için sorunsuz kullanabileceğim. Özellikler iyi. Kasası güzel. İlk izlenimim başarılı.
FC
FC
15 Şubat 2017, Çarşamba |
fatih c***** (40) - Sakarya
Çok araştırdım fiyat performans açısından en iyi bilgisayar bu
şu biraz daha iyi olsun diyenlere bakmayın öyle olsaydı bu fiyata olmazdı zaten
i5 7 nci nesil işlemcili iyi bir bilgisayar
teşekkürler
EY
EY
21 Kasım 2016, Pazartesi |
Emre Y***** (43) - Ankara
Birkaç hafta süren araştırmalardan sonra bu ürünü aldım. Şimdiye kadar tek sorunu iTunes kullanırken bazen kilitlenme yapması... Onun dışında bu fiyata iyi bir ürün aldığımı düşünüyorum. Buradaki benzer fiyatlı ürünlere göre ekran kartı biraz zayıf gibi görünüyor. Ben de ürün elime geçer geçmez ilk olarak bir video açıp görüntü kalitesini denedim; günlük kullanım için fazlasıyla yeterli...
Kargo ve teslimat da çok hızlı yapıldı. Teşekkür ederim.