Dyson Airwrap Complete Saç Şekillendirici (Dyson Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
01 Şubat, Per |
E** A****
Muhteşem
ÖK
ÖK
30 Mayıs 2022, Pazartesi |
ö**** k****
Ürün kesinlikle her kuruşunu hak ediyor. Düzleştirme islemini cok kullanamıyorum, duzlestiriyorum fakat bir kac saat sonra sac im hic sekillendirmemisim gibi oluyor. Buna rağmen dalga yapma aparatlari efsane. Hem pratik 15 dk da tum sacimi dalgali yapiyorum hem de kalici oluyor, hemen bozulmuyor.
AB
AB
04 Şubat 2021, Perşembe |
A**** B****
bu ürünü aldıktan sonra 2-3 kullanımda saçlarımdaki değişimi hemen farkettim. bebek yumuşaklığında saçlara sahip oluyorsunuz, yakmadığı için.artık saçlarımı seçil aldırırken hiç zorlanmıyorum.ıslak saçları tararken hem düzleştiriyorsun hem kurutuyorsun bu mükemmel birşey.o kadar inatçı ve sert kuru saçlarım vardiki yola nasıl geldi anlatamam . :) :) 16 yaşındaki oğluma bukle yapması için veriyorum ben koltuğuma oturuyorum ohhh mis gibi oğlum yapıyor. o kadar pratik ve keyifliki anne ben yapayım saçlarını diyor.bu arada kurutma makinası aparatınıda oğlum kullanıyor saçlarım artık kabarık kabarık olmuyor Dyson dan sonra dedi.Eşimde tarağını kullanıyor. Yani Aile boyunca ortak kullanıyoruz.En sevdiğim yönü saçı kurutmaya gerek kalmadan direk istediğiniz işlemi yapıyor olmamız.
TY
TY
06 Mayıs 2021, Perşembe |
T**** Y****
Her kuruşuna değer diyebilirim. Benim saçlarım ince telli ve çabuk yağlandığı için her gün yıkıyorum ve saçlarım yıpranmasın diye özellikle Dyson'u tercih ettim. Airwrap sahip olduğu farklı uç seçenekleriyle saçlarınızda istediğiniz gibi şekillendirme seçeneği sunuyor, ben bütün uçları denedim asla saçları yakmıyor ve saçlarınız ipek gibi oluyor. Ayrıca sayesinde kendi kendimin kuaförü oldum diyebilirim, muhteşem :)
ŞK
ŞK
02 Mart 2021, Salı |
Ş**** K***
Bu kadar pahalı bir ürünü alırken tereddütlerim vardı. Saçlarım kuru ve kıvırcık. Öncelikle kurutma aparatı çok başarılı. Çok yüksek ısı vermeden çabucak ve kabartmadan kurutuyor. Normal fön makinelerinde saçlarım uçuşarak kuruyor ve çok kabarıyordu. Bukle aparatları da başarılı. Zamanla eliniz alışıyor. Bazı yerlerde bukle bazı yerlerde fön fırçası aparatı kullanarak en fazla 5-10 dakika arası işim bitiyor. Saçlarımda kuaförden çıkmış gibi oluyor. Aynı işlem kuaförde 30-40 dk sürüyordu.
Sonuç olarak hızlı, saçlar yanmıyor ve hasar görmüyor.. Dyson süpürgeden sonra kendim için yaptığım en iyi yatırım.
SE
SE
02 Mayıs 2021, Pazar |
S**** E****
Almadan önce çok araştırdım, bi saç kurutma makinası bu kadar para edermi diye; evet edermiş! Kablosuna kadar mühendislik olan bir cihaz. Saç şekillendirmek başta biraz zor gelebilir ama bununla ilgili sitesinde nasıl yapılır videoları var oradan bakıp uygularsanız çok daha hızlı öğrenirsiniz 🤙
ÜD
ÜD
13 Nisan 2021, Salı |
ü*** d****
Mükemmel bir ürün. Her kullanımda verdiğim her kuruş para değer diyorum. İlk kullandığınızda bu ne böyle geri iade edeceğim diyebilirsiniz. 1 hafta içinde alışırsınız ve kuaförden çıkmış gibi bakımlı saçlarınız olur. Üstelik çok kısa sürede saçınızı yapabiliyorsunuz. Saçı yıpratmıyor, aksine o kadar sağlıklı gösteriyor ki.
FD
FD
15 Şubat 2021, Pazartesi |
f**** d****
Gerçekten çok güzel bir ürün. Alırken tereddüt ederek aldım. Çünkü kıvırcık saçlıyım. Ama çok memnun kaldım. Önce düzleştirerek daha sonra yuvarlak fırçayla şekil veriyorum. Gittikçe daha da ustalaşacağım inşallah. Ekektriklenmeye ve kabarmaya karşı saç losyonu kullanarak daha iyi sonuç aldım. Saçımı yapmak toplamda 25 dk felan sürüyor.
HD
HD
19 Şubat 2021, Cuma |
hayriye d***
Fiyatı açısından acaba yanlış mı yapıyorum diye çok ikilemde kalmıştım. Ancak o kadar memnunum ki, iyi ki almışım diyorum. Sadece kurutsanız bile o kadar havalı oluyor ki saç (üstelik benimki ince telli) hacmini gün boyu koruyor. Pişman olmazsınız.
Yurtiçi kargo ile geldi ancak Lotus DDN gibi bir şubeye geldi, bana yakın şube yerine. Bu DDN şubeye ulaşmak imkansız. Bu biraz stres vericiydi.
29 Nisan 2021, Perşembe |
E** A****
Dyson Allah sizden razı olsun yapan insanların hepsinin ellerine emeklerine sağlık saçı hiçbir şekilde kırmıyor kalitesini inşallah bozmazlar almak isteyen herkese tavsiye ederim