Dyson Pure Hot+Cool Hava Temizleme Fanı (Dyson Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
ŞA
ŞA
29 Mart 2020, Pazar |
ŞÜKRÜ A**
Akciğer rahatsızlığım (kistik fibrozis) olduğu için aldım. Birçok buhar ilacım var alırken alet hemen algılıyor pm 2,5 ve pm 10 fazla diye uyarı veriyor. Canı açıyorum bir süre sonra düzeliyor bu sefer de egzos dumanı algılıyor. Yani sensörler çok iyi ısıtması da güzel soğutmasını denemedik tabiki çok birşey beklememek gerek fan sonuçta. Uzaktan kumanda ve mobil uygulaması da gayet güzel. Çok fonksiyonel bir ürün bu açıdan çok güzel. Düşündüren tek şey fiyatı ben sağlık anaçlı aldığım için parasına bakmadım. Umarım faydası olur. Dediğim gibi zaman gösterecek sonucu. Bu fiyata gerek var mı ya da başka markalar da benzer filtreleme işini yapabilir mi? İnsan düşünmüyor değil.
GG
GG
25 Ekim 2019, Cuma |
G**** G****
Fiyat çok yüksek. Umarım Kasım ve Aralık ayı içerisindeki indirim günlerinde fiyatı ucuzlarda alabiliriz.
CA
CA
27 Mayıs 2021, Perşembe |
C**** A****
Çok isteyerek aldığım ürün.
Artıları;
+ Havayı çok iyi temizliyor, taze hava hissiyatı oluşuyor.
+ Çok iyi ve kısa sürede ısıtıyor.
+ Soğutması (Rüzgarı size gelirse) oldukça iyi ama başka yere çevirirseniz ve hiç size gelmezse odada serinlik oluyor ama ciddi etki beklemeyin. Tavsiyem sürekli odaya eşit şekilde dönerek soğutmasıdır.
+ Uygulaması ve kumandası oldukça iyi, mutlaka uygulamayı kullanın. İçeriyi ve dışarıdaki hava kalitesini de gösteriyor.
+ Havanın kalitesi değişince anlık tepki verip temizleme moduna geçiyor. (Gece modu ve otomatik modlarda dahil)
Eksileri;
- Fan olduğu için ve en yüksekte çalıştığı zaman ses yapabiliyor. Ama kesinlikle bir vantilatör vb sesi yapmıyor.
- Klima gibi soğutmuyor. Zaten hiç bir ürününden beklemeyin adamlar klima mantığına sağlıksız olduğu karşı ve asla benzer ürün üretmeyeceklerini açıkladılar.
Son olarak; evde alerji hastası yok. Bebeğimize temiz hava ortamı ve ısıtması için aldık. Kaliteli ürün.
Her zaman her yerde söylediğim gibi "emiş, itiş gücü gerektiren her teknolojide öncelik Dyson kalitesidir"
IA
IA
14 Ağustos 2021, Cumartesi |
i**** a****
Alerjik astım hastasıyım, kendi odamda alerji ilacı içmeden uyuyamaz olmuştum. Ürün çalıştıktan 1 gün sonra ilaç ihtiyacım bitti. Alerji ilacına bağımlı yaşayan biriydim, aldığımızdan beri kullanmıyorum. Isıtma özelliği çok başarılı, odayı istediğiniz ısıda tutuyor. Serinletme özelliği zayıf kalıyor. Ortam ısısını düşürme durumu yok, vantilatörden bile zayıf kalıyor serinletme konusunda. Ama diğer işlevleri mükemmel.
SE
SE
19 Kasım 2020, Perşembe |
s** e****
Ürünü Dyson kendisi gönderdi. Hızlı ve sağlam teslimat için teşekkürler.
Performansından çok çok memnunum. Kızımın odasında ve salonda 2 ayrı cihazım var. Kızımın odasını hem sıcacık yapıyor hem havayı temizliyor, klima kuruluğu olmuyor, hava ise devamlı uygun nemde.
Salonda da aynı şekilde, sadece daha büyük alan olduğu için ısıtmasını 1-2 derece daha yüksek açıyorum ki salonda ısıtma performası için hiç beklentim olmadan almıştım ürünü. Yanılttı beni:)
AY
AY
05 Nisan 2022, Salı |
A**** Y****
ateş ediyor o kadar iyi
Kullanıcı bu ürünü Vepjet satıcısından aldı.
GT
GT
13 Mayıs 2020, Çarşamba |
GÖKHAN T****
Yani hangi bir özelliğinden bahsedeyim bilmiyorum teknolojiyi sağlığınız için satın alacaksanız bu ürün tam siz lik üstelik hızlı ve çok güvenilir şekilde geldi. ofisten evin havasını nemini sıcaklığını ne zaman çalışıp ne zaman duracağını yönünü her şeyini ayarlayıp başlatıp durdurabiliyorsunuz haftalık aylık geçmiş istatistikleri veriyor cep telefonundan kontrol edebildiğiniz gibi dizayn harikası bir kumandası da var paraya değer , kokuları da anında tespit edip çekiyor hem ısıtması hem serinletmesi mevcut .
AD
AD
12 Temmuz 2020, Pazar |
A*** D****
Öncelikle hızlı kargo için teşekkürler. Pazartesi sipariş verdim Perşembe günü elimdeydi. Şimdilik performansı hakkında yorum yapamayacağım sadece gerçekten sessiz bu durum bebeğim için çok büyük bir artı. Soğutma daha çok vantilatör olarak kullanılıyor bir cooling eylemi yok yani soğutucu olarak alacaklar hiç bu işe girmesinler.
GD
GD
27 Mart 2022, Pazar |
g**** d****
Kışın hayat kurtarır
Kullanıcı bu ürünü Saving Bilişim satıcısından aldı.
KS
KS
23 Ekim 2020, Cuma |
k**** s****
Ürün çok başarılı olup kesinlikle tavsiye ederim. Sıcak modu çok başarılıdır. Soğuk modu ise gayet güzel olup fan gibi bir serinlik vermektedir.