English Grammar Today (İngilizce Gramer Kitabı) - Murat Kurt Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

4,7665 DeÄŸerlendirme
Sadece satın alanlar (596)
Fotoğraflı değerlendirmeler (9)
FÇ
FÇ
26 AÄŸustos 2016, Cuma |
Ferhat Ç** - Edirne
İngilizceye yeni başladıysanız yada orta seviyede olup konuları tekrar etmek istiyorsanız kesinlikle mükemmel bir kitap. Her konuyu basit detaylarla aklınızı yormadan ama öğreterek çok güzel bir şekilde anlatan kitap. Birkaç tavsiyede bulunmak isterdim her konuya başlamadan ,önceki gün o konuya göz atarak bilmediğiniz kelimeleri çıkarıp ertesi güne kadar bikaç tekrar yapmak sizin için daha iyi olur ayrıca kitabı bitirmek için acele etmeyin 99 bölümden oluşuyor hergün 1 bölüm ilerlemek ideal son olarak hergün işlediğiniz bölümün bir önceki ve bir sonraki bölümünü kısa bir tekrar yapın (Ör. Bugün 8. Bölümü işlediyseniz 7 ve 9. Bölümlerede göz atın) böylece her konuyu 3 kere tekrar yapmış olursunuz. Herkese başarılar.
CG
CG
05 Åžubat, Cum |
ceyhun g***** (22) - Hatay
Kitap çok iyi hiç ingilizcesi olmayana bile öğretiyor tabi düzenli çalışırsan

SK
SK
15 Aralık 2020, Salı |
S**** K***** (20) - Kocaeli
Gece 11 de verdim 12 de kargoya verilmiş ve sabah 9.30 elimdeydi böyle hız görmedim kendim almaya kalksam bu kadar hızlı ağlamazdım mükemmel otesi teşekkürler hepsiburada

GU
GU
03 Ekim 2020, Cumartesi |
G******* U** - İstanbul
39 . Basim gönderildi sade anlaşılır bir dili var .kitabin sayfalarında kapağında sorun yok. 99 ana başlık şeklinde tum konular ele alınmış

CÅž
CÅž
07 Nisan 2020, Salı |
cihat ş******* (27) - İstanbul
Kitap bilgi bakımından işime yarayacağını düşünüyorum. Tek sıkıntı kitabın çn kapağı yırtık geldi. Bu dönemde uğraşmamak adına iade etmedim. Siz alırken dikkat edin.

YK
YK
21 Ocak 2020, Salı |
Y**** k**** (41) - İstanbul
37. Baskıdan itibaren mobil aplikasyon kullanılmaya başlanmış, artık DVD kullanılmıyor. Böyle daha kullanışlı olmuş, anında cep telefonundan telaffuzları dinleyebiliyorsunuz. Yeni başlayanlar için başarılı bir çalışma olmuş.
ÖT
ÖT
19 Kasım 2019, Salı |
Ömer T********* (29) - İstanbul
Kitap güzel ve açıklayıcı. Bende bunun haricinde başka ingilizce bir kaynak kitap daha var. O kitap da anlamadığım konuları vs bu kitaptan çalışıyorum. Yada bu kitaptan çalıştığım konuları diğer ingilizce kaynaktan pekiştiiriyorum.
Tavsiye olunur bence pişman olmazsınız.
TI
TI
10 Şubat, Çar |
T**** I**** (40) - Antalya
Güzel bir kargolama. Kitap Türkçe destekli anlatımı ve renkli resimler ile anlatımın desteklenmesi sebebiyle güzel öğretici bir kaynak.

İK
İK
27 Ekim 2020, Salı |
İ******* K******** (18) - Bursa
Ürün elime sadece bir (1) gün içinde ulaştı ve beni bulamayınca hemen aradılar nereye bırakalım dediler kargo açısından hiç sıkıntı yaşamadım ki üründe gayet iyi olup tertemiz bir şekilde elime ulaştı teşekkürler hepsiJet

04 Kasım 2020, Çarşamba |
E*** D****** - İstanbul
aldıktan kısa bir süre sonra 12.37 de kargoya verildi 17.48 de kapımdaydı daha önce bu kitabı sipariş etmiştim bir türlü kargoya verlmemişti simirlendim iptal ettim buradan söyledim kargo çok hızlı kitapsa ayrıntılı güzel gibi

PÖ
PÖ
09 Aralık 2020, Çarşamba |
Pınar Ö*** (21) - İstanbul
Kitap gayet güzel, iceriği resimli olduğu icin sıkıcı bir anlatımı yok tavsiye ederim.

EÇ
EÇ
08 Mayıs 2020, Cuma |
E******* Ç***** (20) - Antalya
Elime temiz ve sorunsuz bir şekilde ulaştı. Anlatım içeriğini çok beğendim, konuları türkçeyi yeteri kadar kullanıyor, ne çok az ne çok fazla, bu sayede dile olab yatkınlığınız gelişiyor. Örnek cümlelerinde aynı kelimeleri kullanmadığı için kelime haznenizin gelişmesinde de katkıda bulunuyor. Ayrıca her konu sonrası koyduğu exercise kısmı da gayet iyi pekiştiriyor. Kısacası bayağı beğendim ve orta derece biliyorum alsam mı acaba diyen arladaşlara şifdetle tavsiye ederim. En kolay konudan en zor konuya kadar var.
Ayrıca bu karantina günlerinde 3 günde elime ulaşması gerçekten çok mutlu etti
22 Aralık 2020, Salı |
E*** D**** (18) - Şanlıurfa
Sıfırsanız ve sadece kitapla ilerleyecekseniz biraz ağır gelebilir kitap. Genel olarak iyi.

RA
RA
06 Åžubat, Cts |
R******* a************** (34) - İstanbul
Bir günde gelen kargo için teşekkürler. Korona öncesi İngilizce kursuna gittim. Belirli bir süre ara verince maalesef bilgiler pufff diye havaya dağılıyor:) bu kitabı Türkçe anlatımı olduğu içim tercih ettim. Kursta sadece İngilizce anlatım olduğu için bazı kuralları kendi ana dilimde bir düzene oturtturamadığımdan yer yer eksiklerim vardı. Farklı kaynaklardan çalışmak her zaman için iyi. Bu kitap kolay anlatımlı ve eğenceli. Orta seviyeye kadar ideal.
YB
YB
12 Ağustos 2020, Çarşamba |
y****** b******* (30) - İstanbul
Güzel bir kaynak. Yeni başlayan ve orta seviyede olup kendini geliştirmek isteyenler için uygun. Telefona uygulamasını indirin, kitapta geçen bütün bölümlerin kelimesi kelimesine okunuşu var. Dinlemesi çok faydalı oluyor. Ayrıca uygulamasında hikayelerde var. Beğendim, tavsiye ediyorum.
MA
MA
02 Aralık 2019, Pazartesi |
Muhammed A**** (31) - İstanbul
çok iyi anlatmış en alt seviyeden en üst seviyeye...alın uygun fiyat
CY
CY
05 Haziran 2020, Cuma |
C**** Y***** - İstanbul
Piyasada ki çoğu gramer kitabından daha güzel ve anlaşılır. Fiyatıda en uygun burda buldum ve hemen aldım. 27 mayıs aldım aynı gün kargo diyordu fakat kargoya 30 mayısta verildi ve 4 haziranda anca geldi kargo gerçekten çok sıkıntı fakat onuda bu koronaya bağlıyorum ona göre satın alın derim. Ayrıca kuryenin paketi teslim ederken iyice dezenfekte edin birsürü insanın elinden geçiyo demesi ve uyarması çok hoşuma gitti çok teşekkür ederim. Başarılar..
AG
AG
08 Temmuz 2020, Çarşamba |
A******* G**** (22) - Şanlıurfa
Kitabı beğendim. Hemen hemen tüm konular var. Her konunun sonunda pratik sorular var.
Ptt kargoya ayrica çok teşekkurler. 2 gunde Şanlırfanın ücra bir köyündeki evime kadar getirdi
ÖE
ÖE
31 AÄŸustos 2019, Cumartesi |
önder e***** (37) - İzmir
Konular açıklayıcı, görseller yeterli. Adeta roman okur gibi İngilizce öğretiyor. İngilizce biliyorum diyenler için bile baş ucu kitabı olabilir. Tşk.
GB
GB
25 Ağustos 2020, Salı |
G********** B**** - Konya
Kitap çok hızlı bir şeklide tarafıma ulaştırıldı ve hiç bir problemi(yırtık, ezik vs) yoktu. Henüz çalışmadım ama hızlıca bir göz attım. Güzel bir anlatımı var ve Türkçe açıklamalar da mevcut. Bu sebeple düşük seviye İngilizcesi olanlar için daha uygun. (Aslında dil eğitiminde eğitim aldığınız dilde düşünebilmeniz için Türkçe açıklamalar kullanılmamalı diye biliyorum...) Yıllar önce İngilizce eğitim almıştım ve epeyce de unuttum. Benim için güzel bir tekrar kitabı olacak amaca hizmet edecek gibi duruyor. Akabinde de YDS için aldığım kitaba çalışacağım ...