Grundig 50 GFU 7850 B 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Değerlendirmeleri
AG
AG
03 Aralık 2022, Cumartesi |
ayşegül g****
Ürünü 10 gündür kullanıyoruz. Tam bir fiyat/performans ürünü. Emsallerine 2 kat para ödemeyi gereksiz buluyorum. Evinizde internet varsa, Netfilix, Disney+, Prime üyelikleriniz de mevcutsa muhteşem bir cihaz. Görüntü beklediğimden iyi, ses beklediğimden iyi. Belki eski TV sebebiyle belki de beklentimi düşük tuttuğumdan böyle düşünüyor olabilirim. Sonuç olarak fiyatına göre 10 numara bir cihaz.
AÖ
AÖ
22 Ağustos 2021, Pazar |
A**** ö***
Verdiğim paraya göre pek beklentilerimi karşılamadı. Sadece akıllı tv almış olduk. İlk kurulmda tv kanlları varda yok aslında yani bi trt 1 ve bir kaç kanal çekiyordu. Bir kaç kanal var ama onlarıda şifreli kanal olarak gösteriyordu. Bunun için servisi tekrardan çağırmak durumunda kaldım. Ayrıca ürün hiç içime sinmedi. İlk nedeni satıcıya mesaj atmama rağmen hiç bir şekilde dönüş sağlanmadı. İkincisi ürünün arka panel kısmında havalandırmanın olduğu yerler ile vida kısımlarında tozlanmalar mevcut daha yeni üründe böyle birşey olabiliyor mu? Servise sordum normal oldğunu söyledi. Ancak yukarıda da söylediğim gibi bu kadar paraya göre pek değmez derim almadan önce yine düşünün. Şunuda belirteyim kanal geçişleri yavaş, gereksiz kanalları siliyorum ama sildiğim kanalın sırasındanda siliyor oraya diğer kanalı kaydırmıyor. Daha önceden kullanmış olduğum dışarıda 50-100 liraya alabileceğiniz uygu alıcıları bile dahili uydu alıcısından kurulumu daha kolay TKGS çalışmadı. Servis bile uyduyu el ile kurdu. Takdir sizlerin.
RC
RC
01 Eylül 2021, Çarşamba |
R**** C****
Ürün beklentinin üzerinde çıktı kargo direk servise gitti servis hemen kurulumunu yaptı teşekkürler
Seçenek43"
FA
FA
05 Aralık 2021, Pazar |
Faruk A****
Bu fiyata gayet kaliteli ve güzel beklentimi karşıladı tavsiye ediyorum Arcelik Beko servisinede teşekkürler ilgi alaka super
MÖ
MÖ
05 Kasım 2022, Cumartesi |
M**** Ö****
Görüntüsü güzel kanal geçişleri yavaş sadece tavsiye ederim
ED
ED
21 Ekim 2022, Cuma |
E*** D***
Ürün yaklaşık 1 hafta gibi bir sürede servis tarafından teslim edildi.Bütçem açısından alabileceğim en iyi ürünün bu olduğuna karar verdim .servis sıkıntısı yaşamak istemediğim için Grundig tercih ettim .Genel olarak beğendik kanal geçişleri biraz yavaş tavsiye ediyorum.
SÖ
SÖ
01 Aralık 2022, Perşembe |
s**** ö****
Tereddüt ederek almıştım ama gayet memnunum. TV kanallarında kalitesini göstermiyor ancak netflix filmlerinde kalitesini ortaya koyuyor. Kargo servise bıraktı servis aradı ve hemen getirdi. Güleryüzlü ve işini bilen ekip tarafından kuruldu. Tereddüt etmenize gerek yok fiyat performans ürünüdür.
FB
FB
09 Haziran 2022, Perşembe |
F**** B****
TV gervekten parasını sonuna kadar hakediyor görüntü kalitesi andorid hızı YouTube performansı beni çok şaşırttı beklediğimden daha ince kenarlar 3 yıl garanti olması servis hizmeti ve fiyat olarak kesinlikle alınması gereken bir TV
MO
MO
20 Kasım 2021, Cumartesi |
m**** o***
Arçelik gerçekten bu sporu yapıyor hepsiburada san tamamen camı kırık bir ürün geldi Arçelik yetkili servisi ve çalışanları çok yardımcı oldu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz 3 model üstünü gönderdiler Arçelik ve Grundig ailesine çok teşekkür ediyorum
SS
SS
11 Ekim 2022, Salı |
S**** S****
Ürünün kötü yanı menülerdeki görüntü kalitesinin bir tık kötü olması .Diğer yandan fiyatına göre en iyi ürünlerden biri diyebiliriz