HP 1MY13AA OMEN by HP 1100 BLUE MEKANİK Oyuncu UK Klavye Değerlendirmeleri
AK
AK
06 Eylül 2022, Salı |
A**** K****
Ben İngilizce klavye olduğu için kullanmaktan vazgeçtim ancak ingilizce olması bir sıkıntı teşkil etmiyorsa malzeme kalitesi ergonomisi olsun gayet kaliteli bir ürün
MG
MG
19 Kasım 2022, Cumartesi |
m**** g****
Tuşların biraz fazla ses çıkartması haricinde süper bir ürün.
KI
TK
TK
26 Haziran 2022, Pazar |
T*** K****
Uzun süredir kullanıyorum gerçekten başarılı
OG
OG
18 Temmuz 2021, Pazar |
O**** G****
Malzeme kalitesi harika, epey ağır bir klavye ilk defa mekanik bir klavye kullanmaya başladım oldukça sesli olduğunu söylemeliyim fakat 1.sınıf malzeme olduğunu söylemekte yarar var emsalleri ile kıyaslarsak bu malzeme kalitesi işe çok uygun fiyatı var.
HA
HA
13 Eylül 2021, Pazartesi |
H**** A****
Pc dahil tüm ekipmanlarım omen bağımlısıyım. Tuş sesi hissi tasarımı efsane bu fiyat aralığında bence alinabilecek en kaliteli ürün tek eksi tek renk olması paketleme çok iyi.
BY
BY
30 Mayıs 2023, Salı |
B**** Y****
hepsiburada indirimi ile oldukça komik rakama almıştım. 2 seneden fazla süredir kullanıyorum. fonksiyon tuşları olmaması üzüyor. en azından bi mute tuşu iyi olurdu. ingilizce dizilim olması tercih sebebim. kablosu sağlam kumaş kaplama. kırmızı ışık karanlıkta çalışmak için oldukça yeterli. tuş sesi biraz fazla olabilir. ofis ortamında kullanım için uygun olmadığını düşünüyorum.
AM
AM
10 Nisan 2021, Cumartesi |
a**** m****
tuşlarda plastik baskı sonrası olan çentikler törpülenmemiş. Hp'nin sitesinde orijinal yazılımını indiremedim. Hp ile bu konu hakkında iletişime geçeceğim. Daha önce optik mekanik kullanıyordum kod yazarken kullanmak İngilizce klavyeye ihtiyacım vardı. Kararını bu üründen yana verdim. switchlerini çok beğendiğimi söylemeyeceğim ama oyun için taleplerimi karşılamadı ama kod yazmak ve günlük işlerim için kesinlikle yeterli.
ES
ES
11 Ocak 2019, Cuma |
emre s****
Siyah ve kırmızının uyumunun yanında ağırlığını hissettiren kasaya bayıldım. Elime ilk aldığım ve tuşlara ilk bastığım anda kalitesini gösterdi. Benim gibi rengarenk aydınlatmalı klavyelerden pek hoşlanmıyorsanız kırmızı(yoğunluk ve modları ayarlanabiliyor) renk yeter de artar sizin için. Mavi switch inanılmaz bir kalite sunuyor ancak biraz sesli diyebilirim. Gerçi oyuna dalınca sesi pek duymuyorsunuz. Ama yine de yüksek ses rahatsız edici olabilir.
Sözün özü klavye benim için her yönüyle harika. Fiyat, performans ve kalite olarak beklentimin çok üzerinde bir klavyeye sahip oldum. Tek eksik olan şey "Enter" tuşunun küçük olması. Eski klavyem olan Thermaltake Challenger'da kocaman bir Enter tuşuna alışınca bu bir eksi oldu benim için. Yine de düşünmeden alabileceğiniz bir klavye.
AD
AD
01 Ekim 2019, Salı |
ahmet d****
Klavye güzel bir klavye. Türkçe yazmasına rağmen us layout'a sahip ingilizce klavye. Zaten ingilizce klavye aradığım için benim için sorun olmadı. kablosu kalın ve sarmalı. şimdilik dayanıklı gözüküyor. Switchleri hakkında bilgi bulamadığım ama switchleri greetech marka. sesi fazla mı? fazla. kulaküstü kulaklıkla kısık seste müzik dinlerken bile bastığımı duyuyorum ama benim için sorun değil. 3 şeyi sevmedim. 1. kutusundan tuşları çıkaracak aparat çıkmıyor. Keşke çıksa. 2. wasd tuşları da diğerleri gibi aynı renkte olsaydı veya en azından kutuya konulsaydı. 3. ise default olarak wasd tuşları aydınlatma ile geliyor. windows kullanmadığım için ve klavyenin aydınlatmalarını macrolar ile değiştiremediğim için çirkin duruyor bence.
Kullanıcı bu ürünü Ekostok satıcısından aldı.