iPhone 13 256 GB Değerlendirmeleri
MS
MS
18 Ekim 2021, Pazartesi |
m**** s****
Ben şimdi daha ziyade 11 mi 12 mi yoksa bunu mu alayım diye düşünenlere yardımcı olmaya çalışayım.
11 ile farkları
-Yeni işlemci nedeniyle 2 yıl daha uzun süre güncelleme
-Daha büyük ve kabiliyetli kameralar (daha net gece ve gündüz çekimi, videoda sinematik mod, fotoğraflarda filtre değil çekim tarzı /standart, canlı, soğuk vb./ seçebilme, optik stabilizasyonda sensör hareketliliği sayesinde daha sarsıntı azalması vb.
-Ekranda daha küçük çentik
-Giriş modelinde 64 değil 128 gb hafıza
-Arka taraftaki mıknatıslarla magsafe aksesuarlarını kullanma
-Oled ekran lcd ekran farkı nedeniyle önemli seviyede ekran kalitesi farkı
-Köşeli dizayn
12 ile farkları:
-İlk 4 madde (işlemci bu kez 1 yıl daha yeni)
- Ekran güneşte görünmesi açısından daha parlak
-Pil daha büyük, pil ömrü önemli ölçüde daha iyi
HÇ
HÇ
17 Mayıs 2022, Salı |
H**** Ç****
Teknik olarak değerlendirmeye gerek yok, zaten onlarca video var sosyal medyada. Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ilk defa bu boyutta büyük bir alışveriş yapmıştım hepsiburadadan, ama kargo paketleme teslimat kusursuzdu teşekkür ederim öncelikle. 3 haftalık tecrübemi aktarayım. Öncelikle artık inanılmaz pahalı olduğu için ekran koruyucu ve kılıfsız kullanmayın bence. Eski iphonelara nazaran ekran parlaklığı ve pil performansı muhteşem. Suya toza dayanıklılığı ölçmedim çünkü cesaret edemiyorsun ama yağmurlu havada rahatça kullanabiliyorsunuz onu söyleyebilirim. 40 tane uygulama açık olsa da yavaşlamayan bir ios ışletim sistemi ve a15 bionic çip farkı hissediyorsunuz. Kamera performansına diyecek bir şey yok. Gece çekimlerine hayran kaldım. Keskinlik ve kontrast çok dikkat çekici fotoğraflarda, keza videolarda da öyle. Ekran koruyucudan mı bilinmez bazen dokunmatikte problem yaşıyorum, magsafe özelliği kulağa hoş geliyor ama çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Apple 'ın telefon kutusuna şarj aleti ve koruyucuları koymasını temenni ediyorum. Umarım ülkede her vatandaş bu tarz telefon kullanabilir. Nacizane iphone kullanıcılarına önerim, iphone 11 kullanıyorsanız baya farklı hissettiriyor kamera olsun elle tutuş olsun ekranı olsun ama iphone 12 kullanan arkadaşım var, o pek bir fark göremedim dedi. Herkese sevgiler saygılar :)
MÖ
MÖ
01 Haziran 2022, Çarşamba |
mustafa güçlü ö****
Kendim iPhone X kullanıcısıyım. Aldığım günden bugüne çok memnunum ve bir süre daha kullanmayı düşünüyorum. Canım oğluma da iPhone 13 almanın en iyi seçenek olduğunu düşündüğüm için bu siparişi verdim. Uzun zaman süresince en iyi kalitenin yanında olması bir baba olarak benim içimi rahat ettirecek. Dahası “çıkar telefonunu” demesi olası dayılar için de göze hoş gelecek bir telefon olsun istedim. Gençlerimiz her şeyin en iyisine layık. Kaliteden anlamayanlarla girdikleri münakaşalarda sorun yaşamamaları adına yine de yanlarında fazladan bir Nokia 3310 bulundurmalarını da ayrıca tavsiye ediyorum.
Lafı fazla uzattığımın farkındayım ama eğer en iyi telefonu almak istiyorsanız bu telefonu almalısınız. Geçmiş modelleriyle karşılaştırdığınızda gelişmeleri görebilirsiniz. Fiyatı çok gelecektir eminim ama daha da artmadan alabilmek de diğer bir seçenek olarak düşünülebilir.
Kargo vs bunlar zaten Hepsiburada’nın artık mükemmel hale getirdiği kısımlar. Siparişinizi verin ve gönül rahatlığıyla telefonunuzu elinize almayı bekleyin derim.
30 Ocak 2022, Pazar |
MUSTAFA G****
Anlatmaya gerek yok kullanın İphone kalitesini hissedin lâkin siz siz olun asla kılıfsız ve koruyucu olmadan kullanmayın mâlum fiyatlar ortada.
RenkSiyah
FA
FA
05 Nisan 2022, Salı |
F**** A****
Arkadaşlar telefonu NNGLOBAL satıcısından satın aldım. Kargo üç günde sorunsuz ulaştı elime, paketleme güzeldi. Telefonun hızına kamerasına işlemcisine diyecek hiç bir şey yok. Yeni yeşil rengi muazzam , gerçekten inanılmaz güzel. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü NN Global satıcısından aldı.
RenkYeşil
28 Şubat, Sal |
M**** G****
Satıcı Hepsiburada olduğu için güvenerek aldım ve güzel de indirim yapmışlardı. Ürün gayet kibar ve şık. Apple kalitesini göstermiş bu ürününde de. Keşke bu kadar pahalı olmasa da herkes kullanabilse güzel ülkemde.
RenkBeyaz
SG
SG
04 Ağustos 2022, Perşembe |
S**** G****
iPhone 13 başka söze gerek var mı? Uygun fiyatıyla Hepsiburada satıcısına teşekkürler
RenkPembe
AT
AT
24 Haziran 2022, Cuma |
A*** T****
Sadece Apple kalitesi başka söze gerek yok saten fotoğrafta kalite burda der gibi söylüyor
RenkBeyaz
HA
HA
05 Mart 2022, Cumartesi |
H**** A***
Şu anda on 10k üzerine çıktığınız zaman alabileceğiniz en iyi telefon bu ben de piyasayı bayağı bir araştırdım, yani android rakipleri özellikle üst seviyede fiyatları iPhone’a çok yakın, ancak ben 10k üstünde android alınmasını tavsiye etmiyorum. Sonuçta bu fiyatlar az değil dolayısıyla hem uzun süreler kullanayım hem de değerini kaybetmesin istiyorsunuz. iPhone 11 biraz eski kaldı ve 12 ile de arasında fazla fiyat farkı yok o yüzden iPhone 13 tercih edebilirsiniz. Telefona gelecek olursak; önce ekranından başlayayım, ekranı çok iyi OLED bir ekran olduğu için gözü yormuyor ve keskin bir ekran herhangi bir ekranda görebileceğinizden daha iyi bir görüntü var. Tazeleme hızı 60hz gayet hızlı ve yeterli. Netflix‘te film izlemek fotoğraf ve videolara bakmak için mükemmel bir ekran. İkinci olarak pili, ben sürekli %20 ile %80 arasında şarj ediyorum ve akşama %20 küsürlerde bitirmiş oluyorum bu yüzden benim günlük kullanıma yetiyor, telefondaki güç modu çok güzel çalışıyor abartısız söylüyorum telefonun şarjını iki güne kadar uzatıyor daha önce böyle çalışan bir mod başka bir telefonda görmemiştim. Kamerası iPhonelardan bildiğiniz gibi her zaman iyi özellikle detaylarına pikseline falan bakmanıza gerek yok sonuç olarak çekilen fotoğraf gerçekten güzel Ama benim için önemli olan şey 4K 60 FPS video çekiyor olabilmesi. İşlemcisi çok hızlı açık konuşayım daha önce hiç iPhone kullanmamıştım ama ben bu telefon kadar kararlı ve hızlı bir işletim sistemi görmedim, ne yaparsam yapayım tereddüt etmiyor çok akıcı, gerçekten de fiyatının hakkını veriyor. Son olarakta malzeme kalitesinden bahsedeyim telefonu kılıfına koymadan önce şöyle bir baktım gerçekten de işçiliği muazzam özellikle mavi rengi ile çok güzel en ufak bir hata yok telefonda, elinize aldığınızda verdiğiniz parayı hak ettiğini düşünüyorsunuz, kusursuz bir cihaz. Hepsiburada satıcısından aldım, aynı gün bana ulaştı. Şişme plastiğin içinde karton bir kutuda göndermişlerdi, kutusu biraz kirliydi ama bir sıkıntı olmadı.
NA
NA
01 Ağustos 2022, Pazartesi |
N**** A***
Kutu/koli daha sağlam olabilirdi böyle bir fiyat verince ekstra güvenlik önlemi alınmalıdır. Kırmızı rengi indirimdeydi diye tercih etmiştim fakat aşırı güzel üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun asla rahatsız edici bir kırmızısı yok. Batarya 1,5 gün dayandı çokça kullanmama rağmen. iPhone 11 ile arasında kalmıştım ama uzun vadeli kullanılacağı için bütçeniz varsa kesinlikle öneririm 11 ile arasında dağlar kadar fark var
RenkKırmızı