Kny Apple Iphone 7 Kılıf Silikon Kenarlı Renkli Yüzüklü Manyetik Mola Kapak Değerlendirmeleri
KC
KC
23 Eylül, Cts |
K**** C****
İyi bir paketleme ile telefona tam uyumlu bir kıkıf gönderdiği için satıcıya teşekkür ediyorum. Telefonumuzla tam uyumlu ve hafif.Eşimin telefonuna aldım ve çok beğendi.
RenkKırmızı
SeçenekGalaxy A51
SÇ
SÇ
08 Nisan, Cts |
S**** Ç****
Renk resimde görüldüğü gibi.Ön cam koruyucuyu tam tamına ortalayamadıysanız ,kılıfı taktığınızda kenarlardan koruyucuyu kaldıracak kadar sert. Arkadaki tutma demiri zor çıkıyor bazen sinir ediyor.Açıldığında da yerine oturmuyor kısa zamanda gevşedi.
RenkYeşil
SeçenekiPhone 13 Mini
RÇ
RÇ
27 Ocak, Cum |
R*** Ç****
Arkadaşlar ürün çok kaliteli ben siyahını aldım diğer renkleride eminim güzeldir
Kamera lensleri değermi siye düşündüm ama hiçte değmiyor arkasındaki sabitleyici kısmı çıkıntılı olduğu için hiçbir şekilde lensler yüzeyr temas etmiyor ayrıca eğip büktüm sağa sola yukarı aşağı yinede lensler değmiyor alacak arkadaşlara hayırlı olsun ben çok memnun kaldım
SeçenekiPhone 14 Pro Max
SA
SA
14 Ocak, Cts |
S**** A***
Kılıfın çerçevesi sert kauçuk, şeffaf kısımlar ise sert plastik. Yani normal kılıflar gibi yumuşak değil. Ama kaliteli.
Beyaz telefonlarda arkada biraz baloncuk yapışması gibi izler oluyor. Çok küçük bu hava boşlukları minimal leke gibi görünüyor.
Ama ben beğendim. Yalnız böyle ürünleri el değdirerek seçmek daha iyi our. Çünkü ele oturma şekli biraz farklı. Herkes beğenmeyebilir.
SeçenekGalaxy A50
OA
OA
10 Temmuz, Pts |
O**** A****
Fiyatına göre çok iyi bir kılıf. Kesinlikle tavsiye ederim. Telefonum bu kılıf sayesinde birkaç kez düştü ama hiçbir hasar almadı. Bu kılıf telefonumu yere düşürmekten kurtardı. Kesinlikle öneriyorum.
RenkLacivert
SeçenekRedmi Note 8 Pro
FA
FA
26 Haziran, Pts |
F**** A****
Kılıf tamamen telefonuma uyuyor. Hiçbir yerinde sallanma veya boşluk yok. Kılıf telefonumun rengine tam uyuyor, çok memnun kaldım. Kılıf telefonumun çizilmemesini sağlıyor, tavsiye ederim. Kılıfın yan tarafındaki tuşlar telefonumun tuşlarıyla mükemmel uyumlu. Bu kılıf telefonumun tüm özelliklerini koruyor. Telefonumun rengi kılıfın rengiyle harika bir uyum sağlıyor.
SeçenekGalaxy A71
MŞ
MŞ
13 Haziran, Sal |
M**** Ş****
Telefonum şarjdayken bu kılıfı kullanamıyorum çünkü telefonum o zaman şarj olmuyor Kılıf çok kaliteli ve telefonuma tam uyuyor. Kılıf telefonumun rengine tam uyuyor, çok memnun kaldım. Telefonum bu kılıf sayesinde birkaç kez düştü ama hiçbir hasar almadı. Bu kılıf telefonumu yere düşürmekten kurtardı. Kesinlikle öneriyorum. Kılıf çok güzel tasarlanmış, şık ve sade. Kılıf çok şık ve telefonuma çok yakıştı.
Seçenekİphone 6/6S
ME
ME
06 Ocak, Cum |
m**** e****
Ürün pahalı markaların asağısında kalmaz. Köşelerindeki kalın çıkıntılar sayesinde 2. Haftada 3. düşüşe rağmen gayet yumuşak vurdu ve iPhone u korudu 4-5 kat fazla verip bundan daha iyi birşey alamayacaksınız. Şiddetle tavsiye ederim
SeçenekiPhone 14 Pro Max
TŞ
TŞ
09 Mayıs, Sal |
Tuba Nur Ş****
Kılıf telefonumun rengine tam uyuyor, çok memnun kaldım. Fiyatına göre çok iyi bir kılıf. Kesinlikle tavsiye ederim. Kılıfın arka tarafında bulunan desenler çok güzel ve dikkat çekici. Kılıf çok hafif, telefonumu ağırlaştırmıyor.
SeçenekGalaxy A30S