LG 55QNED86T 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Değerlendirmeleri
ON
ON
02 Kasım, Cts |
ONUR N****
Yaklaşık İki haftadır kullanıyorum TV’yi yani LG kalitesinde bir TV aldı görüntü olarak evet güzel ama kusurları da yok değil mesela internet arayüzü sorunsuz ama uygulamalarda çok yavaş ya böyle bir cihazın yavaş olmaması lazım kumandası çok kaba daha kibar daha küçük daha kullanışlı bir pilsiz güneş enerjili bir kumanda yapabilirlerdi ayarlar menüsüne giriş zayıf yavaş yani bu kadar paraya bazı özellikler yavaş ve eksik kanal geçişleri 5.06 saniye sürüyor böyle bir televizyonun kanal geçişi en fazla iki saniye olmalı şu anda sorunsuz kullanıyorum zamanla bakacağız almak isteyen arkadaşlar bunları göz alsınlar ben görüntü olarak memnunum ama arayüz uygulamalar kanal geçişi açısından yavaş ve zayıf bir tv o yüzden bir yıldızı kırdım
Kullanıcı bu ürünü Ankastre Dünyası satıcısından aldı.
Seçenek55"
TB
TB
23 Ekim, Çar |
T**** B****
Ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum
•Görüntü ve çözünürlük olarak gayet iyi başarılı
•Ekran modları gayet iyi film modu , ev sineması modu , oyun modu vb daha bir çok mod gayet başarılı.
•Tv’nin sesini genelde herkes beğenmiş ama benim için çok iyi değil daha da iyi olabilirdi.
•Menü geçişleri hızlı sayılır ama bu paraya daha da hızlı olabilir .
•Netflix , disney vb uygulamalar gayet iyi ve hızlı çalıştırıyor.
• Tv zaman zaman güncelleme alıyor gerek işletim sistemi ve içinde yüklü olan uygulamalara güncelleme geliyor başarılı.
•120 Hz olması tv nin en büyük özelliği bana göre konsol performansı çok iyi .
•Genel olarak memnun kaldım alacak kişilere tavsiyem bütçeniz var ise kesinlikle 65 inç ve üstünü alın .
GB
GB
13 Ekim, Paz |
G**** B****
Ürüne Bilerek 5 Puan veriyorum Herkes Okusun ve Kesinlikle Almasın Diye !!!!!! Işık Sızmaları O Kadar fazla,ki
Gözünüzün almamasının İmkanı yok 2024 model olan bu Tv de sözde bölgesel karartma var Diyelimki Ekran Siyah ama Ekranın tam ortası Mausun İmleci duruyor ve bölgesel aydınlatma dedikleri sey ekranın boydan boya ışıklarının yakıyor onun için cok rahatsız edici bir görüntü oluyor sol köşe ise belirgin şekilde belli oluyor sinematik mod ile izlediginizde üsler dalga dalga oluyor ALmayın Aldırmayın arkadaşlar ledleri Bölgesel degil Boydan BOya Yakıyor Kısa Ve Öz buda ışık sızmasını Fazlası İle Yapıyor!!!!!!
Kullanıcı bu ürünü AYPA TEKNOLOJİ satıcısından aldı.
Seçenek75"
ES
ES
30 Ağustos, Cum |
E**** S****
Ürünü yaklaşık 3 hafta önce aldım.
-Ekran : Canlı ve yüksek çözünürlüklü görüntülerde çok başarılı. YouTube veya platformlarda 4k bir şeyler izlerseniz üst düzey görüntü veriyor. Ancak siyahlar beni tatmin etmedi. ips panel gibi, veya zaten öyle. OLED ile arada gözle görülür fark var.
- Ses: ses düzeyi gayet yeterli. 65 inç ekranla 6x6 salonda gayet yeterli ses veriyor.
- Yazılım: yazılımı başarılı, seri, akıllı kumandanın fare gibi kullanılması efsane. Fiber internetle kendi web tarayıcısı bilgisayar gibi çalışıyor.
Kullanıcı bu ürünü Teknomix satıcısından aldı.
SÖ
SÖ
06 Ağustos, Sal |
S**** Ö****
Araştırdığım bir üründü. Çok memnunum. Boyutu, paneli, teknolojisi her şey olumlu. Webos arayüz başarılı, güncelleme alacak olması da güzel. Dahili uydu alıcı kanal geçişleri başarılı. Son model işlemci ile oldukça hızlı ve tatminkar. Sihirli kumanda bana göre eskiden daha başarılı idi ama bu da üzmüyor.
FE
FE
16 Ekim, Çar |
f**** e****
Süper bir TV
Kullanıcı bu ürünü Ankastre Dünyası satıcısından aldı.
Seçenek55"
GY
GY
19 Ağustos, Pts |
G**** Y****
Ürünü bir teknoloki magazasinda begenmistim burada daha ucuz oldugu için aldım. Kargo kutusu biraz hasarlıydı ama kapıya bıraktıkları için HB arayıp durumu anlattım ama LG servisi gelince zaten tutanak tutar sorun varsa iade alınır dedi. LG servisiyse geldiğinde keşke teslim almasaydınız biz iade için rapor yazmıyor kutu hasarlıysa dedi. Neyse sağlam çıktı ama HB bu tarz durumlar için daha net olmalı. TV zaten çok guzel, Oled’im kırılınca bunu aldım ve açıkçası Oled’e o çok para dökmeye gerek yok.
FG
FG
09 Eylül, Pts |
Fatih G****
Ürün kargodan hasarlı geldi. Aras kargo teslimatı geri alarak iade etmemi sağladı. Ürün geldiğinde mutlaka titiz bir şekilde hasar kontrolü yapın. Şüpheli bir görünüm varsa kargoyu kabul etmeyin. Bırakıp giderlerse aynı gün içinde şube geri alım yapabiliyor.
Satıcının ürünü kargolaması yetersizdi. Böyle bir televizyon için daha korunaklı bir paketleme beklerdim. Hasar tam ekran tarafında oluşmuş.
Kullanıcı bu ürünü EPATeknoloji satıcısından aldı.
ED
ED
02 Ekim, Çar |
E**** D****
Renk kalitesi ve keskinliği çok iyi. Ancak arka aydınlatması kötü. Tam ekran filmlerde fark edilmiyor ama tam siyak ekranlarda fareyi hareket ettirirken ve sinematik filmlerdeki alt ve üst bantlarda çok göze batıyor. Oled olmayan, arkadan aydınlatmalı panellerde bu sorun bir yere kadar normaldir ama bana bu televizyondaki biraz fazla geldi. Bu yüzden iade ettim.
Kullanıcı bu ürünü MediaMarkt satıcısından aldı.
Seçenek75"
ŞK
ŞK
31 Ağustos, Cts |
Ş**** K****
Kullanıcı bu ürünü EPATeknoloji satıcısından aldı.