Motosiklet Kilidi Kalın Zincir 6016 Değerlendirmeleri

MA
MA
08 Aralık 2020, Salı |
M**** A***** - İstanbul
Kilit 2 gün içerisinde elime ulaştı. Uzunluğu benim için yeterli seviyede. Kalite olarak hafif bir yapıda beklendiği gibi ağır denemez, dışı gayet hoş bir şekilde kumaş ile kaplı zincir yapısını ve kumaş kaplı olmasını beğendim ancak kilit kafası sert plastik şeklinde içerisinde demirden bir yapı var anahtar mekanizması.Anahtarları güzel. Kilit kafası tamamen metal bir şekilde olsaydı daha iyi olabilirdi . Ürün ilanında resim çok pixsel yorumlara güvenerek aldım piyasada ki ürünlere kıyasla tercih edilebilir bence tek bir kilit olarak kullanılamaz yanına en azından bir zincir veya disk kilidi daha gerekli olabilir tabi bu benim şahsi fikrim hele ki İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsa. Zincirin kesilip kesilmediğini bilmiyorum. Ancak kesilmez değildir.
ME
ME
15 Ağustos 2020, Cumartesi |
m***** e**** (56) - Edirne
Öyle çok ağır bir şey değil. Deneyebilmek mümkün değil ama söylendiği gibi kesilemiyorsa daha fazla söylenecek söz yok demektir.
EA
EA
14 Kasım 2020, Cumartesi |
E******** a**** - Balıkesir
Ürün caydırıcılık açısından görünümü güzel fiyatına göre kalitesi normal
ÖY
ÖY
15 Ağustos 2015, Cumartesi |
Ömer Faruk Y***** (26) - İstanbul
ürün abusa benziyo kumaş kaplama falan ağırda uzunluğu 120 cm gayet yeterli hırsızlar abus sanıp çalmaktan vazgeçebilir anahtarlığında ışık var deliği görebilmek adına ve kilit ilk başta nerdeyse açılmıyo yağlamak lazım açmak için yarım saat uğraştım sonrasında üzmedi beni gayet kaliteli şık bir ürün fotoğrafın bulanık olmasına aldanmayın :D
OI