MSI GE66 Raider 10SF-289TR Intel Core i7 10875H 16GB 512GB SSD RTX2070 Windows 10 Home 15,6" FHD Taşınabilir Bilgisayar Değerlendirmeleri
Öne çıkan özellikler
YK
YK
26 Nisan 2021, Pazartesi |
Y**** K****
Genel hatlarıyla iyi bir bilgisayar, uzun araştırmalar sonrasında 6 ay önce aldım, beklentimin altında kalan kısımlardan bahsetmek istiyorum.
5 yıl kadar dell precision 7510 ws kullandım. Onunla kıyasladığımda kasa kalitesi net bir şekilde daha alt seviye olduğunu söyleyebilirim. Elinizle klavyeye bastırdığınızda çok hafif esneme oluyor. Ekran kartı iyi ama genellikle yüksek devirde ve sesli çalışıyor, standart bir oyunda bile (aoe2 de) sesli diyebilirim, render alırken zaten fanlar aktif ona yapacak bir şey yok. En çok şaşırdığım duruma gelecek olursak ekran kasa bağlantı menteşeleri. İkinci ayın sonunda menteşelerin kendini hafif saldığını farkettim ama sonrasında o şekilde kaldı, pek dert değil daha fazla ilerleme olmaması halinde. Benim için pek önemli olmayan ama bazı kullanıcılar için önemli olacak bir konu olan hoparlör konusuna gelecek olursak bu fiyattaki bir bilgisayar için yeterli olmadığını düşünüyorum, basları biraz daha iyi olmalıydı. Biraz düzensiz yazdım ama bir konu daha var, dosya geçişi gibi basit günlük kullanımlarda rahatsız etmese de tutukluk yapıyor.
Benim ihtiyaçlarımı (lumion render) karşıladığı için memnunum.
Değerlendirilen özelliklerİşlemciHafızaGörüntü KalitesiBatarya
KŞ
KŞ
03 Nisan 2021, Cumartesi |
K**** Ş****
Kargolama paketleme çok iyi. Fan sesi kötü malesef
Değerlendirilen özelliklerİşlemciHafızaGörüntü KalitesiBatarya
Kullanıcı bu ürünü nidaelektronik satıcısından aldı.
AK
AK
29 Aralık 2020, Salı |
A**** K****
Kargo 6 günde elme ulaştı kutusuna kadar hasarsız geldi .Harika bir bilgisayar. Tasarımı teknik özellkleri olsun harika fiyatı yüksek ama kesinlikle değiyor.
Kullanıcı bu ürünü Techburada satıcısından aldı.
AS
AS
09 Aralık 2020, Çarşamba |
A**** S****
süper, oyun oynarken ısınmaz ve pil ömrü harika
MÖ
MÖ
20 Kasım 2020, Cuma |
M**** ö****
Laptop ne kadar ısınırsa ısınsın FPS değerlerinizde büyük bir oynama veya ani düşüş yapmıyor fakat klavye her oyuncu laptopunda olduğu gibi ısınıyor.
Tavsiyem bu laptopu alırken yanına ucuz bir klavye alın.Ayrıca zalman bir notebook soğutucu alırsanız en azından cihaz çabuk eskimez.Msi laptop bile ısınıyorsa her laptop ısınır arkadaşlar.
OU
OU
02 Aralık 2020, Çarşamba |
Osman Onur U***
Ürün göründüğü gibi üst düzey bir bilgisayar kasa malzemesi dayanıklı sağlam rgp aydınlatma çok şık arkadaki logoda ışıklı olsa süper olurmus tek olumsuz yanı normal kullanımda fanlar devreye girdiğinde aşırı yüksek ses çıkarıp sizi fazlasıyla rahatsız ediyor yani excelle uğraşırken fanlar neden yüksek RPM de devreye girer anlamam oyun performansına diyecek bişey yok 2020 yılı dahil güncel oyunlarda full ayarda oynatmayacagi oyun yok
Kullanıcı bu ürünü Ebrar Bilgisayar satıcısından aldı.
AE
AE
30 Aralık 2020, Çarşamba |
Anıl E****
cok severek kullanıyorum. malzeme kalıtesı gercekten ıyı. 2070 farkı zaten ortada. ısınma sorunu yok denecek kadar az
IH
IH
26 Aralık 2020, Cumartesi |
i**** H****
2020'nin en iyi laptopudur. Forum sitelerinde de övgüleri çoktur bu dehşet makinenin.
IA
IA