Oppo Reno 5 Lite 128 GB (Oppo Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
YÖ
YÖ
13 Nisan, Çar |
y*********** Ö**** - Ankara
Ürünü yeni aldım ürün gayet güzel ve çık bir ürün. Herkese tavsiye ederim
SA
SA
11 Şubat, Cum |
S**** a** (32) - Bursa
Öncelikle satıcıya çok teşekür ediyorum muhteşem bir paketleme ve hızlı bi şekilde gönderdi telefonu elime alır almaz eski telefonum dan soğudum boşuna 6 7 bin verip başka modellere bakmayın siyah aldım çok şık öyle mat siyah değil füme gibi yanarlı dönerli
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü teleskop satıcısından aldı.
BK
BK
04 Şubat, Cum |
B***** K**** (33) - İzmir
Benim için önemli olan saglan ve orjinal gelmesidi tum kontrolleri yaptim kötü yorumlara inanmayim neyse telefon o hep magzadan alirdim ilk defa burdan aldim iyikide almişim indirimliken aldim 22ocak aksam 9da verdim siparişi 25 ocak sabah 11de geldi bende hic bir sorun yaşamadim özenle paketlenmiş di.inşallah ilerdede yaşama sorun . Satici hepsiburadan alabilirsiniz.
ŞG
ŞG
25 Nisan, Pts |
Ş**** G********** - Manisa
Çok beğendim uzun zaman sonra aldığım en güzel telefon teşekkür ederim
HS
HS
19 Ekim 2021, Salı |
h**** s**** (23) - Antalya
2. Alışımız. Kardeşim e doğumgünü hediyesi olarak aldık. Telefon günlük ihtiyaçlara son derece kolay yanıt veren tam fiyat performans ürünü. Batarya ekran işlemci aşırı oyun oynamayacaksaniz günlük ihtiyaçlara fazlasiyla yeter. Mi 11 lite ve A 52 de seçenekti fakat aradaki 800-1000 fark i karşılayacak artıları yok. Hepsiburada ya hızlı ve güvenli gönderimi için teşekkürler
ŞK
ŞK
18 Ekim 2021, Pazartesi |
ş**** k******** - İstanbul
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim öyle yüksek fpsli oyunlar oynamıyorum ama tasarımcı olduğum için grafik ve hız benim için önemli;
Normalde xiaomi mi 11 lite alacaktım internetteki olumsuz yorumlardan dolayı vazgeçtim, bizim şirkette sosyal medya uzmanı arkadaşım bu oppo reno 5 lite almıştı ondan telefonu inceledim tasarımı olsun hızı kapasitesi ve bu telefonla sosyal medya yönettiği için ve de olumlu yorumlardan dolayı bu telefonda karar kıldım.
Batarya 30 watt hızlı şarj cihazı yaklaşık 1 saatte dolduruyor batarya ömrü ve optimizasyon başarılı
ekran amoled panel güzel ve kaliteli ekran parlaklığı biraz daha yüksek olabilirdi. Ekran oranı ve 6.43 inç gayet yeterli
kamerası çok güzel özellikleri çekim kalitesi açısından yeterli fazla bile
İşlemci hakkında oyun dışı deneyimim başarılı ve yeterli herhangi bir takılma yok
Kutu içeriği bol ve yeterli. Telefon fabrikasyon ekran koruyuculu ve şeffaf kilifla geliyor ki yeni bir telefon modeli olduğu için bir müddet idare edecektir diye düşünüyorum. Kulaklığı güzel Almak isteyenler için bildiğim kadarıyla düşüncelerimi yazdım iyi alışverişler dilerim.
perşembe günü sipariş verdim cuma günü iş çıkışına yetişti hepsiburadaya teşekkür ederim hızlı teslimat için
tek problem kargo kutusu zayıftı onun dışında çok memnumum 3 gündür kullanıyorum
MÖ
MÖ
15 Ekim 2021, Cuma |
M****** Ö***** (49) - Antalya
Ürün sorunsuz şekilde geldi paketleme özenli Hepsiburada ya teşekkürler
SY
SY
01 Mayıs, Paz |
S**** Y***** - Yozgat
Uzun araştırmalarım sonucunda en son bu telefonda karar verdim ve ilk defa internetten telefon aldım.Hic bir şekilde pişman olmadım çok memnun kaldım.Benim için bit teflonda kamera çok önemli ve buna bayıldım.Almak isteyenler tereddüt etmeden alabilir
NA
NA
28 Nisan, Per |
n****** a***** (40) - Burdur
Ürünü 5 gündür kullanıyorum. Oyun yok. Şarj için İnternet ve sosyal medya 2 günü geçiyor. Ekran süresini fotoğraflara ekliyorum. Stereo ses olmasada gayet yeterli. Fotoğraf ve video gayet iyi. Hdr kapatarak daha doğal renkler elde edebilirsiniz. Dlna özelliği yok. Bu nedenle eski Samsung akıllı tvye wi-fi direct ile bağlanamıyorum. Ekran yansıtma özelliği ise telefonda mevcut. Yeni nesil TV veya akıllı TV araçlarına rahatlıkla bağlanabilirsiniz. Kılıf, 30watt hızlı şarj, ekran koruyucu ile gelmesi çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim. Daha fazla para vermeye gerek yok bence. Isınma yada donma ile henüz karşılaşmadım...
İC
İC
05 Mayıs, Per |
İ*********** C***** (54) - İzmir
Ürün anlatıldığı gibi ve görseldekiyle aynısı geldi. Çok hızlı ve kullanışlı. Teşekkürler.