Penti Ten Rengi Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Lotus Sütyen Değerlendirmeleri
MK
MK
26 Mart 2022, Cumartesi |
M**** K****
Lotusların kalitesi tartışılmaz. Ben kargo sürecine değinmek istiyorum. Ne zaman pentidrn bir şey alsam “ilk siz açıyorsunuz “ etiketine rağmen hep paket kargocular tarafından (hadsizce) açılmış olurdu. Bu defa gerçekten ilk ben açtım . Hepsijet’ in kargocusu o kadar terbiyeli bir beyefendi ki (gerçekten bir beyefendi her zaman inanılmaz naif bir insandır, tanımadığım halde bir kere bebeğimle karşılaşmasından sonra bebeğimin uyuyup uyumamasına karşın zile bile basmaz) kargoyu üzerinde tek bir yırtılma işareti bile olmadan teslim etti. Gerçekten her şeyden önce işini saygıyla yapan insanlar lazım canım ülkeme. En başta dediğim gibi ürünün kalitesi zaten tartışılmaz
Beden90C
HY
HY
28 Nisan 2022, Perşembe |
H**** Y****
Kimse sütyen bedenini yazmamış alacaklara ben yardımcı olayım. Normalde yarım dolgulu da 85 b giyiyorum ama bunun içi desteksiz 85 b aldım cuk oturdu ama ten rengi sanki siyaha göre biraz daha büyük fotoğraflar da anlaşıldığı üzere kalite olarak çok çok iyi keşke ikisini de siyah alsaymışım dedim ten renginin o biraz büyük olmasından dolayı
GZ
GZ
11 Ocak 2023, Çarşamba |
G**** Z****
Ürün gerçekten yorumlardaki gibi ben ilk defa aldım ve süper toparlıyor. Bedeni konusunda çok kararsız kalmıştım. Normalde 60 kiloyum 85c kullanıyorum hamilelik kilolarından dolayı siyah 85d ve krem rengi 85c aldım ikisi de tam oldu. Sırt kısmı biraz sıkıyo gibi ama doğumdan sonra zayıflarım(umarım) diyerek şimdilik memnun kaldım. Çok sıkarsa ek aparat takarım. Ama cupları tam oldu. Siyah daha rahat hatta. Yalnız yorumlarda paketin açıldığına dair bisürü yorum vardı yok canım ne alaka dedim ama ilk defa bi kargom böyle geldi. İlk ben mi açtım yoksa başkası mı artık siz karar verin.
Beden85D
GB
GB
23 Aralık 2023, Cumartesi |
G**** B****
Ürün sağlam bir şekilde geldi
Bir şey farkettim ürün vesileyle ben bu zamana kadar hiç sütyen kullanmamışim toparlayıp dolgun gösterdi
RenkBeyaz
Beden85D
EC
EC
01 Kasım 2022, Salı |
E** C****
Ürün çok güzel, kalitesi çok iyi fakat paketleme çok kötü
RenkBeyaz
Beden80B
MA
MA
03 Şubat 2022, Perşembe |
M**** A****
Öncelikle kalitesine diyecek söz bile bulamıyorum. Okadar rahat ki üzerinizde yokmuş gibi. Ama paketlemeye gelince acilen bir çözüm bulunmalı yoksa sırf bu yüzden çok müşteri kaybedersiniz. Üzerinde bu kutuyu ilk siz açıyorsunuz etiketiyle geldi. Ayrıca penti yazısı da dahildi. Ve paket yarı açık bir şekilde elime ulaştı. Kargocudan çok utandım. Karton kalitesi çok berbattı. Ezildi mi bilmiyorum ama kenarından bakınca içindekiler görünüyordu. Yorumlarda bir kaç kişinin aynı şeyi yazdığını görmüştüm ama belki diyerek almıştım. Sinirlerim bu yüzden çok bozuldu.
Beden85C
SY
SY
17 Kasım 2022, Perşembe |
s*** y****
Ben bir alana bir bedava kampanyasıyla aldım çok güzel paketlenmiş geldi biraz endişe etmiştim paketleme kötü yaziyodu yorumda hiçte öyle gelmedi uzun zamandır kullandığım ürünler elimde olanlari 3 yil kullandim Cok güzel ve kullanışlı tam beden aldım cuk oturdu zaten hele doğum yaptıysanız bazı sutyenlerde göğüs arası taşma oluyor lotusta bu görüntü yok mukemmel duruyor bende siyah beyaz ten var hepside harika
NT
NT
02 Eylül 2023, Cumartesi |
nejla t****
Kullandığım bir ürün zaten, 3 adet aldım doğru bedenler ve paketleme gayet güzel ve hızlı kargo daha ne olsun.... teşekkürler
Beden80C
TT
TT
18 Mart 2022, Cuma |
tuğba t****
Kesinlikle mükemmel. Çok güzel topluyor ayrık göğüsleri birleşik düzgün gösteriyor 4 kopcali kurtarıcı çamaşır
ME
ME
10 Mayıs 2021, Pazartesi |
M**** E***
Ürünler çok güzel kaliteli yumuşacık beklediğimden çok daha güzel.
Fakat paketleme çok basit kolinin her yeri yırtık resmen paketi açıp içine bakmışlar ne alınmış diye. Gelen paketin resmini ekliyorum.