Philips Hd 7301 Çay Makinası Değerlendirmeleri
AT
AT
28 Aralık 2021, Salı |
Adem T****
Ürün çok güzel. Demliğin kapağını takarken kıranlar olmuş. Fotoğrafını çekip koydum demlik kapağında boşluğu oraya denk getirirseniz kırmazsınız 👍 Kıranlar büyük ihtimal boşluğu oraya getirmeden zorlayıp camı kırdılar. Dedğim gibi yaparsanız çok kolay 👍 Çay makinesi çok güzel. Cihaz garantisi 2 yıl Parça garantisi 7 yıl bilginiz olsun 👍 Zarar görmeden kırılmadan 1 günde teslim Teşekkürler hepsiburada 👍
EÖ
EÖ
02 Nisan 2021, Cuma |
Emre Ö*
Ürünü almadan önce yorumlarına iyice baktım. Philips markasını sevdiğim için yakın da hissettim. Daha önce ailecek Arçelik ürünleri kullandık, inox ürünlerdi, piyasadaki ederleri 700 civarı, biri kendi kendine kapanır oldu sonraki 1 yılda 4 kez servise gitti, tam anlamıyla dikiş tutmadı. Yarı fiyatına bu ürünü tercih ettik bu kez. Plastik kokusu geliyor yorumları biraz tereddüt ettirdi fakat ben ilk kullanım dahil hiç böyle bir şey yaşamadım. Kapağı kapatırken cam demliği kıranlar olmuş kapak oturmuyor diye ona asla anlam veremedim, sanırım kutu açma heyecanı ile demliğin değil kettle'ın kapağını takmayı denemişler. Demlik kapağı gayet güzel oturuyor. Kireç şikayetinde bulunanlar olmuş ona cihazın yapabileceği bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sularımız kireçli maalesef. Önceki ürünlerimizin de tabanı kireç kaplanıyordu. Ürünün fiyatı ve markası ile bağımsız kireç kaçınılmaz gibi. Yine plastik olduğu için çok mu ucuz durur demiştim ama siyah olması bir avantaj, Philips kalitesi zaten her fiyat bandında hissettiriyor kendini. Kaynatma süresi oldukça makul, otomatik kaynar tutma özelliği biraz fokurdatma şeklinde yapıyor bunu, çok uzun süreler açık duracaksa buharlaşmaya, suyun azalmasına sebep olabilir ama biz hızlı tükettiğimiz için hiçbir önemi yok. Özellikle fiyatını da düşünürsek ürün gayet verimli, gayet kullanışlı. Türk Philips A.Ş ürüne 2 yıl garanti 7 yıl servis desteği sunuyormuş. Şu an iki katı fiyatta olan eski ürünümüze Arçelik 1.5 yıl sonra parça tedarik edemedi. Aklınızda bulunsun derim.
FB
FB
15 Mart, Çar |
F**** B**
ürün çok kaliteli suyu 3-4 dakikada kaynatıyo 2 tane modu var kaynatma ve sıcak tutma demlik vesaire çok kaliteli güvenlikle alabilirsiniz tavsiye ederim
Kullanıcı bu ürünü Esedosta satıcısından aldı.
FY
NS
NS
02 Ocak 2021, Cumartesi |
necip s****
Markasının hakkını veren bir ürün. Kargo ve teslimat iki günde gerçekleşti teşekkür ederim...
Kullanıcı bu ürünü Küçükler Ev Gereçleri satıcısından aldı.
TO
TO
23 Mart 2022, Çarşamba |
T*** O****
Aşırı iyi.. Öncesinde 5 yıl kullandım, yenilemek için aldık.. Kireç tutmaması için düzenli ilgilenmenizi öneririm ben düzenli ilgilenmedigime pişmanım belki bi 5 sene daha kullanırdık.. Çayı efane olur hep tam kıvamında sıcaklık.. (Özenli paketleme ve hızlı kargo icin teşekkürler)
Kullanıcı bu ürünü Gürbüz Ev Aletleri satıcısından aldı.
KŞ
KŞ
12 Ekim 2022, Çarşamba |
K**** Ş****
Bir çaycı ya göre gayet güzel kargo sağlam ve hızlı teşekkürler
Kullanıcı bu ürünü Soylu Dekora satıcısından aldı.
KB
KB
03 Haziran 2022, Cuma |
K**** B****
Üründen genelde memnunuz, kettle olarak kullanıldığında atma özelliği olsaydı daha iyi olurdu.
AS
AS
24 Şubat 2022, Perşembe |
Ahmet S****
Ürün kesinlikle kaliteli, ergonomik. SUSUZ çalışma özelliği VAR.. Bazı satıcılar yok demiş.. Özelliklerde de belirtilmiyor. Aşağıda çinden çıkan kılavuzun resmini koydum, bakabilirsiniz. Almadan önce sitesinden indirip baktım. Belirtilmemiş olması ürün açıcından büyük kayıp.
İlk aldığım ürün daha kutusunu açmadan cam sesleri geldiğinden almadan iade ettim.
2.kez H.burada dan aldım. Hepsijet yanında açtım sorunsuz.
EC
EC