Reeder P13 Blue Max 2022 128 GB (Reeder Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
MG
MG
01 Temmuz 2022, Cuma |
M**** G****
Telefon çok güzel, parmak izi okuyucu yok ama işlemcisi önceki modele göre daha hızlı. Alırken mutlaka kılıf siparişi de verin, kamera çıkıntılı, korunması gerek. Bu model ismiyle kılıf bulamayabilirsiniz. Ben p13 blue max pro lite 2022 kılıf aldım, tam uyuyor.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Qfit satıcısından aldı.
09 Ağustos 2022, Salı |
a*** a****
Aslında çok da eski olmayan bir telefonum vardı ancak telefondan kaynaklı şebeke sorunu yüzünden görüşmelerim işkenceye dönüyordu. O amaçla orta segment bir telefon almak istedim. Aslında fiyatı düşük segment olsa da birçok şeyi karşılıyor. Bir kere kesinlikle telefon olsun da özellikleri çok önemli değil tarzında bir telefon değil. Birçok ihtiyacı gideriyor. Telefonda en önemli şey olan ekran işlemcisi çok iyi. Oyunlarda donma yapmayan telefon iddia ediyorum kaliteli telefondur. Film ya da dizi izlerken geniş ekran olması ve centiklerin az olması beni çok memnun etti. Bir digeravantaj da telefon büyük ama ağır degil. Menü kullanımını ve ayrıntılarını beğendim. Eski telefonda kullandığım tüm bilgiler mail adresimi girdigim anda şifrelerime kadar kopyalandı. Telefon geldiği andan bir saat sonra eski telefondaki bilgilerim ve uygulamalarımla hazırdı. Orijinal kutusundan çıkan ekran koruyucu, şeffaf kılıf ve kulaklık sebebiyle üretici firmayı bir kez daha tebrik ederim.
RenkSiyah
EK
EK
27 Aralık 2022, Salı |
E*** K****
Alırken gerçekten tereddüt ettim ama satıcıya teşekkür ederim iki tane sipariş verdik çok güzel parasına göre tavsye ederim
RY
RY
12 Ağustos 2022, Cuma |
R**** Y****
6 sene önce kızıma bu markanın tabletini almıştım hala kullanıyoruz o yüzden telefon ihtiyacım olduğu için düşünmeden aldım İyi ki almışız kamerası işlemcisi bataryası çok iyi teşekkürler Reeder.
RenkYeşil
11 Ağustos 2022, Perşembe |
a** a****
Ürünü almadan önce ben de burada bulunan yorumları okudum bir kaç kötü yorum görünce tereddütte kaldım ama insanları bazı şeyleri abartabileceğini düşünerek siparişimi verdim ve iyi ki bu ürünü satın almışım ürün gerçekten çok şık ve güzel ne ısınma var ne kasma var ne de donma, oyun oynamama rağmen sarjı baya uzun süre gidiyor ve sarjı bittiği zaman çok hızlı geri doluyor, gidipte yazılımsal hiç bir problemi yok, telefonun içinden şeffaf kılıf çıkıyor ayrıca cihazın üzerinde koruyucu camı yapışık bir şekilde geliyor bu da gayet iyi, şeffaf kılıf kaliteli ancak 1-2 ay kullanınca büyük ihtimal sararacaktır o yüzden daha koyu renk bir kılıfla kullanmanızı öneririm. Alacak kardeşlerime şimdiden hayırlı olsun
NN
NN
28 Eylül 2022, Çarşamba |
N**** N***
Çok güzel ortaokul Ogrencı oğluma aldım begendı ebatı büyük fıyatı çok uygun bayıldık
VB
VB
02 Mayıs, Sal |
V**** B****
70 yaşındaki annem için aldım. oğlum çok güzel telefon 10 yıldız varsa 10 yıldız ver dedi.
RenkYeşil
MT
MT
13 Mayıs, Cts |
M**** T****
Çok beğendim çok çabuk elime ulaştı teşekkür ederim
11 Ağustos 2022, Perşembe |
a*** a****
Ürünü uzun araştırmalar ve yüzlerce yorum sonrası almaya karar verdim. 24 saat dolmadan iyi paketlenmiş şekilde elme ulaştı. Kutudan şeffaf arka kılıf, cihaz ön yüzünde uygulanmış ekran koruyucu,kulaklık ve büyük şarj aleti ile sim iğnesi çıktı. Telefon kopyalama uygulaması sayesinde eski telefonumdaki dosyalarımı kısa sürede kolayca aktardım. Hfız 128gb, ek olarak hafıza kartı da taktım Ürün beklediğimden daha performanslı çıktı. Seri şekilde uygulamaları açıp kapatıp geçiş yapabiliyorum.Tek elle kullanımı kolay. Parmak izi kullanımı başarılı. Kamerası başsarılı. Standardın üzerinde kalitede çekim imkanı sunuyor. Şarjı standart kullanımda, oyun vs olmadan 2 günü çıkarıyor. Şarj süresini programlama özelliği başarılı. Şarj kablosu kısa gibi. Ürün fiyat performans ürünü.
HU
HU
17 Ağustos 2022, Çarşamba |
Hayrullah U****
Sağlam bir şekilde 2telefonumuz elimize ulaştı çocuklarıma aldım gayet kullanışlı ve bu fiyata alınabilecek en güzel telefon Kutu içerisinden telefon ve jarz aleti çıktı kulaklık yok kılıf yok
RenkSiyah