Reeder P13 Blue Plus 2022 32 GB (Reeder Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
3,9
(355)
25 Mart, Cum |
a*** a***** - İstanbul
İki adet aldım siyah bide mavi . Kamera şikayeti bide ses kalite şikayeti çok okudum fakat bu fiyata böyle güzel bir telefon görmedim . Satıcı da kolay ulaşılıyor. Kargo paketleme biraz daha emniyetli yapılabilirdi. Çünkü telefonlar serbest kalıyor cihazlara birşey olmadı. İki adet aldığım için satıcıya biraz kırgınım. Bari koruma yani kılıf ve koruma camı güzelliği yolması iyi olurdu. Ama cihazlar yani hiç bir kusur bulamadım gayet güzel ve eğlenceli kullanımı sağlıyor . Bütün yorum yapanlar anlamış değilim. Yani şikayetçi olanlar. Ben ve eşim memnunuz. Almanıza tavsiye ediyoruz
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü TAŞTANLAR TİCARET satıcısından aldı.
RenkMavi
SA
SA
28 Haziran, Sal |
S*** A****** (57) - Diyarbakır
Bu fiyata yeterli ve fazlası var. Oğluma aldım. Sıkıntı yok. Günümüzde beş altı bin olan karşılaştırma yapmak biraz abes olur. Pahallı telefonu alo için kullanan kişiler elindeki telefonun bir çok özelliğine vakıf bile değildir. Dediğim gibi aldım pişman değilim. Teşekkürler.
ME
ME
19 Temmuz, Sal |
m**** e****** (36) - Kırklareli
Ürün bir günde elime ulaştı hızlı teslimat ve özenli paketleme yapılmıştı satıcıya bu konuda teşekkür ederim ayrıca ben yeşil olanını tercih ettim renk burada göründüğü gibi değil limon kürü yesili olarak geldi mat bir yeşil rengine bayıldım on ve arka kamera çekimi çok güzel ekran boyutu harika hızlı çalışıyor düşünenlere tavsiye ederim fiyat performans ürünü diyebilirim
RenkYeşil
EK
EK
03 Temmuz, Paz |
Erkan K****** (28) - Ankara
Bu paraya bedava. Sorunsuz stabil olarak çalışıyor. Ben kampanyalı peşin fiyatına 12 taksit hepsi cüzdan ile aldım. İhtiyacım olduğundan değil fiyatı uygun olduğu için aldım. Kurulumunu yaptım, kullandım denedim sorunsuz.Teşekkürler Hepsiburada.
MA
MA
02 Temmuz, Cts |
Meral A****** (32) - Sakarya
Telefon sağlam bir şekilde paketlenmişti biraz kurcaladım gayet iyi gözüküyor yeğenime hediye aldığım için çok herşeyine bakamadım görünürde bir problemi yok gibi
CK
CK
24 Haziran, Cum |
cengiz k******* (44) - Sakarya
Ürün fiyatına göre çok iyi..seri yalnız yankinda hediye gönderilen akıllı saat programları desteklemiyor..desteklenmiyeni neden gönderirsin orası da cabası.. ürünün birde ses çıkışı pek güzel değil telefon konuşmasında ses duyulmuyor.. çok dikkatli olmak gerek duymak için .. performansı güzel..
RenkBeyaz
NA
NA
03 Temmuz, Paz |
n**** a******* (54) - İstanbul
Ürün Güzel gayet başarılı teslimat yanlız yanlış yere bırakıldı Allah tan bırakılan yer bizi tanıyordu yoksa nasıl olacaktı düşünmek istemiyorum bile..😂😂😂😂
ÖK
ÖK
03 Ağustos, Çar |
Ö**** K****** (51) - İzmir
Yerli malı,Türk'ün malı.Helal olsun size süper bir telefon yapmışsınız.Tebrikler.🙌🙏
RenkYeşil
28 Mart, Pts |
a*** a***** - İstanbul
Bu fiyata bu kadar özellikli bir telefon harika. Telefonda teferruatlı işi olmayan ve lüzumsuz özelliklere kamyon yüküyle para vermenin manası yok. Başlangıç seviyesi bir telefon olsa da gerek özellikleri ( yüz tanıma, parmak izi okuyucu, derinlik kamerası v.s ) ve uzun süren pil ömrü ile bence fiyat/fayda olarak 10 üzerinden 10. Büyük beklentiler yerine normal beklentileri olan kişiler bu fiyata kaçırmasın derim.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü TAŞTANLAR TİCARET satıcısından aldı.
RenkMavi
AM
AM
29 Temmuz, Cum |
A********* M**** (39) - Ankara
önceki yavaştı ama annem ve babam yaşlı oldukları için idare ediyor diye anneme de sipariş verdik. Bu çok daha hızlı. Ekran da daha büyük. Memnunuz.