Royal Canin Sterilised 4 kg Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması Değerlendirmeleri
CS
CS
14 Kasım 2023, Salı |
C**** S****
Arkadaşlar lütfen dikkat Hamayna adlı satıcı sahte ürün yolluyor. Çok dikkat edin. Ben hemen iade talebimi oluşturdum. Şekli farklı zaten mamanın hemen anlarsınız.
Kullanıcı bu ürünü HAMAYNA satıcısından aldı.
CY
CY
18 Temmuz 2019, Perşembe |
Ceren Y****
Ürün bilgilerindeki gibi paketiyle ve pakette son tüketim tarihi basılı. (Buna dikkat edilmeli) Satıcının kargolama hızı, ürünün faturasını ek olarak mailden de atması ve güzel paketlemesi için teşekkür ediyorum.
Evinde evcil hayvan bakan kişilere alakasız da olsa bir uyarım olacak.
Zaten Royal Canin kullanıyordum, Bona Cibo'ya geçme gafletinde bulundum. Hangi cins ve yaşta olduğu hiç farketmez lüften canlarımıza güzel mamalar yedirin. Ağır bir bedel ödemenin direğinden döndüm. Evet bu marka pahalı fakat ucuz mamanın başınıza açacağı dertler uzun vadede daha pahalı ve manevi kısmından hiç söz edemiyorum bile.
Evcilbesinleri'ne tekrardan teşekkür ediyorum.
Kullanıcı bu ürünü Evcilbesinleri satıcısından aldı.
SV
SV
20 Nisan, Cts |
Sema V****
az önceki yorumuma fotoğraf eklemeyi unuttuğum için ikinci kez yorum yazıyorum :))Mama ve Kumların orjinal olması, paktelemenin kusursuz ve özenli olması beni çok mutlu etti, 22 nisan teslim tarihi gözüksede bugün elime ulaştı, bunun için ayrıca teşekkür ederim size, bundan böyle sadece sizden almayı düşünüyorum. Emeği geçen herkein eline sağlık, emeğine sağlık, iyi çalışmalar dilerim.
ŞŞ
ŞŞ
04 Temmuz, Per |
ş**** ş****
Kullanıcı bu ürünü Mutlu Pati satıcısından aldı.
BŞ
BŞ
20 Nisan, Cts |
B**** ş**
Sürekli kullanıyoruz. Mamamız bitmese bile Ne zaman indirim kupon kampanya olsa kaçırmayıp stoklamak için alıyorum.Sağolsun hepsi burada da sık oluyor teşekkürler. Paketleme son kullanması da iyiydi.
AA
AA
11 Ağustos 2022, Perşembe |
A**** A****
Petmekan isimli satıcıdan aldım. Çok güzel paketlenmiş ve taze mama yollamışlar. Başarılı bir satıcı.
Ürün zaten kedimin uzun yıllardır yediği mama. Ürünün kalitesine diyecek bir şey yok
Kullanıcı bu ürünü petmekan satıcısından aldı.
GB
GB
25 Ocak, Per |
G**** B****
Satıcıya çok teşekkür ederim. Hızlı kargolama ve özenli paketleme yapmış. Ertesi gün elime ulaştı. Son kullanma tarihi 04/2025. Ayrıca sokaktaki canlarımız için güzel düşünülmüş bir hediye koymuş. Artık bu satıcıyı tercih edeceğim.
Kullanıcı bu ürünü PAW STORE satıcısından aldı.
SD
SD
23 Mayıs, Per |
Süleyman D****
Tam kedilerin istediği, mükemmel bir yem. Özellikle kısır kediler için .
EÖ
EÖ
06 Ekim 2023, Cuma |
E**** Ö***
Son kullanma tarihine daha 1,5 sene var Orijinal ambalajında. Paketleme iyi yapılmış, ambalajda hiçbir sıkıntı yok.
Teşekkürler.
Kullanıcı bu ürünü frogpetstore satıcısından aldı.
ŞÖ
ŞÖ
10 Ekim 2023, Salı |
Ş**** Ö****
Kedilerim severek tüketiyor, kaliteli ve güvenilir.. son kullanma tarihi de ileri… uygun fiyat için teşekkürler, kargo hızlıydı, paketleme iyiydi.
Kullanıcı bu ürünü GOLD PAWS satıcısından aldı.