Samsung Buds 2 Pro Beyaz Bluetooth Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili) SM-R510NZWATUR Değerlendirmeleri
Öne çıkan özellikler
(166)
AM
AM
Ali M****
*Kaliteli dinleme deneyimi için 24bit Hi-Fi ses.(Taş plaktan dinlercesine)
*3 yüksek SNR mikrofonlu ANC, daha fazla dış gürültüyü ortadan kaldırır.(35 desibele kadar)
*360 derece ses yüz yüze konuşuyormuşçasına sizi çevreler.
*Oyuncular için bluetooth 5.3 versiyonu 0.2 milisaniye gecikmeyle muhteşem bir deneyim sunar.
Hepsiburadaya bu kampanya ve hızlı kargo için teşekkür ediyorum.
Satıcı Samsung Türkiye ürünü özenli bir şekilde paketlemişti Teşekkürler..
Mat bir yapıya sahibplan ürünün kadifemsi bir dokunuş hissiyatı var.Ürünü çok fazla deneyimlemesende eşleştirmesi çok kolay müzik veya film izlerken birileriyle konuşursanız konuşmayı algılayıp sesi kısıyor konuşmayı duymanızı sağlıyor..
RenkLila
OÖ
OÖ
onur kadir ö****
daha önce airpods 2.nesil, airpods pro 1.nesil kullandım, son olarak 2.nesil airpods s22 ile kullanıyordum, ama şarj görünmemesi bağlantı sorunları nedeniyle bunu aldım, soru işaretleri vardı ama inanılmaz başarılı bir ürün, ses kalitesi müzik dinlerken konuşurken çok iyi, gürültü engelleme şeffaf mod çok iyi ve kulağa oturuşu airpods prodan çok çok iyi, s22 de sorunsuz kullanıyorum, ama ios serisinde aynı randımanı verir mi bilmiyorum. airpods pro ile fiyat konusunda büyük fark var, android kullanıyorsanız düşünmeden alın, bassları inanılmaz güzel.
RenkBeyaz
YK
YK
31 Ekim 2022, Pazartesi |
Y**** K**
Ürünün ses sistemi ve bassları çok güzel şarkının içindeymiş gibi hissediliyor gürültüleri neredeyse tam engelliyor airpods pro dan çok daha iyi galaxy wear uygulamasıyla daha iyi oluyor ürünü uzun süre deneyimledikten sonra tekrar yorum yapacağım.
İT
İT
28 Ekim 2022, Cuma |
İkromzhon T****
Bu kadar para verilir mi verilmez mi diye düşünmeden alıp gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir ürün. Malzeme kalitesi, ürün özellikleri, sesi, kulağıma oturuşu harika.
AK
AK
04 Kasım 2022, Cuma |
A**** K****
bundan evvel buds2 buds pro buds+ buds iconx de kullanmış birisi olarak yazıyorum. anc si öyle abartıldığı kadar iyi değil. ayrıyetten sony wf 1000xm4 kullanıyorum. o bambaşka zaten. kulak ucu slikonları model yenilendikçe dandikleşiyor. kulağımdan çıkarınca ters çıkıyor nedense. slikon uçlarının çok ince olmasıyla alakalı buda. sese gelecek olursak. wf 1000xm4 ile kıyasladım. ses seviyesi daha yüksek bassları daha vurucu. tizler daha tiz. yani dengeli bir ses yok. alt frekanslar ve üst frekanslar dibine kadar hissediliyor. midler dengeli.
eğer bütün frekansları dengeli olsun dersen tek marka sennheiser oluyor. çok berrak sesi var. lakin bass severseniz bu tam size göre.
ses seviyesi 1000xm4 den %30 a kadar daha yüksek yani anc olmasa bile ses yüksekliğiyle dışarı absorbe eder.
keşke dediğim tek şey eski buds pro gibi parlak yapıda olsaydı. mat yapı çok dandikmiş gibi gösteriyo lakin değil. dış kutusu kadifemsi plastik. yani dokundukça dokunasınız geliyor :DD
ama kulaklığın kutusunda mıknatıs yok. cuk die hemen oturmuyor kutuya koyarken. elle düzeltmek gerekiyor. 1000xm4 de güçlü mıknatıslar var. hemen cuk die kutuya yerleşiyor.
1000xm4 den nesi kötü derseniz eğer yazılım kısmında sony daha başarılı. neden derseniz voice chat var. ıphonelerdeki hey siri gibi çalışıyor. üstüne ayarlanabilir anc var ve ortam sesi ayarlanabilir.
mikrofonu test etmedim daha. edince güncellerim yazıyı.
MM
MM
19 Eylül 2022, Pazartesi |
M**** M****
Bundan 7 yıl kadar önce HTC markası 24 bit hires ses kartı koyduğu HTC 10 Modelinin yanına beats marka kablolu kulaklık eklemişti. O günden beri bir telefon ve kulaklık kombinasyonundan bu kadar kaliteli bir ses duymamıştım. Buds 2 pro fiyatına göre oldukça yüksek kalitede bir ürün olmuş. ANC uygulaması daha önce karşılaşmadığım düzeyde iyi. Flac müzik bulup dinlerseniz resmen bir stüdyodaymışsınız izlenimi yaratıyor. Alacaklara tavsiyem 1 dakika bile düşünmeyin. Hepsiburada 24 saat içinde teslim etti. Her zamanki gibi hızlılar.
YÖ
YÖ
Y**** Ö****
Eşime ve kendime aldım, özellikle 360° ses ve ortam sesi özellikleri harika. Zaten Samsung ürünleri kullanan biri olarak her zaman olduğu gibi kalitesi şaşırtmadı. Herkese tavsiye ederim 👍
RenkLila
LS
LS
15 Eylül 2022, Perşembe |
L**** S****
ses kalitesi gerçekten muazzam Apple Airpods Pro'dan geçiş yaptım onla kıyasladğım zaman ondan daha iyi bir kulaklık olduğunu düşünüyorum.
YG
YG
16 Kasım 2022, Çarşamba |
Y**** G****
Airpods pro dan buna gecis yaptim, ses kalitesi kesinlikle 1 gomlek ustu. Kisillestirebilme ozellikleri cok daha fazla, rahatliklari ikisi de cok rahat ama bunlar bana daha rahat geldi. Alanlar comply foamla kullanirsa tadindan yenmez. Anc airpods pro lar cok daha iyi, comply foamla kullanirsaniz bunlar daha iyi hale geliyor. Seffaflik modu airpods pro daha iyi ama cok buyuk fark yok. Android kullaniyosaniz dusunmenize gerek yok cok net.
RenkBeyaz
EÖ
EÖ
14 Eylül 2022, Çarşamba |
e**** ö****
24 saat bile dolmadan hızlı teslimat teşekkürler Hepsiburada... Ürün için olumsuz bir deneyimim yok daha önce Apple Airpords kullanan biri olarak tavsiyem Samsung Buds 2 Pro..