Samsung Galaxy A52 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
NB
NB
30 Nisan 2021, Cuma |
Nuri B****
Harika tek kelimeyle cihazın ekranı şahane ses konusunda ise lafım şu sadece hoparlörü için bile alınır bundan sonra stereo olmayan cihaz kullanamam internette xiaomi note 10 falan diyorlar dinlemeyin direkt bu videosu falan titreme sıfır asagiya kameranın odak lensini standart kodunu ve makro kendinin performansini koyuyorum kalite muazzam düşünmeden alın.Bu arada satıcının fiyat politikası diğer yerlerden 100-200tl ucuz ve aynı gün kargaladi:)
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü BittiBitiyor satıcısından aldı.
MG
MG
28 Haziran 2021, Pazartesi |
M**** G****
Ürünü Samsung Türkiye saticisindan aldım ancak ben böyle bir kargo görmedim rezalet telefonu orta büyüklükte bir kutuya koymuşlar altına balonlu naylon koymuşlar ancak sarmamislar bile sallana sallana mucize eseri geldi yani.
Telefona gelirsek bana göre on numara 5 gündür kullanıyorum şarjı rahat iki gün gidiyor bütün sosyal medya uygulamari açık video izlerim buna rağmen şarjının memnunum oyunla isim olmaz. Kamerası mükemmel iki örnek bırakıyorum aşağı. Sesi ve ekranida güzel şimdilik bir sıkıntı yok. Şu esneme sorununa yok çok şükür.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Samsung Türkiye satıcısından aldı.
SK
SK
08 Haziran 2021, Salı |
S**** K****
Ürün güzel fakat size paket mührünün fotoğrafını yolluyorum. Kime gelse bu şekilde, huylanır. Açtım jelatinlerini kendim söktüm evet sıfır telefon ama dikkat edelim
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü e-teknolojik satıcısından aldı.
UA
UA
16 Haziran 2021, Çarşamba |
U*** A****
Uzun süredir Samsung kullanıcısıyım. Samsungun dokunmatik hassasiyeti ve ekranları gerçekten çok iyi diğer telefonlarda aynı hissi almıyorum. Gel gelelim işlemci konusunda samsung exynos işlemcilerde ısrar etmesi ve ülkemize kendi ürettiği işlemcili telefonları getirmesi beni markadan biraz soğutmuştu. Ancak yeni modellerde snapdragon kullanması gerçekten yerinde olmuş günlük kullanımda çok seri hızlı diyebilirim. Artılarını sayacak olursam :
- snapdragon işlemci
- batarya performansı
- optik imaj sabitleyici (benim aradığım kriterlerden biri)
-ses kalitesi stereo hoparlör yeterli ses veriyor
- ipx su ve toza dayanıklılık üst modellerde olan özellik buna da konmuş fiyata göre gayet iyi
- 8gb Ram süper
- Kamera orta seviye telefona göre iyi
- Ekran tazeleme hızı 90 hz
Eksileri
- WiFi 6 olmaması günümüzde artık aranmaktadır
- parmak okuma hızı orta seviye diyebilirim daha hızlı olabilirdi
- 5g olmaması (ben aramıyorum hatta olmasın bu İnternet hızı yeterli)
Alacaklara tavsiye ederim orta seviye fiyatına göre donanımlı şık bir telefon
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Kya Teknoloji İletişim satıcısından aldı.
ZK
ZK
12 Kasım 2022, Cumartesi |
Z**** K***
Ürün kargo paketi fotoğraftaki gibi geldi. kargolama çok ama çok kötü. neyse ki cihaza zarar gelmemiş. cihazı açtım kurulum gerçekleştiriyorum. öneri üzerine aldığım ve beklentimi karşılayan bir ürün.
Kİ
Kİ
15 Ocak 2022, Cumartesi |
K**** İ****
Samsungun orta segmentlerinin en iyisi diyebiliriz kamera çok güzel stereo hoparlör olması gerektiği gibi IP67 sertifikasını bizzat test ettim su altı video fotoğraf çekimlerinde sıkıntısız ekranı 90hz gayet hızlı fiyatı ve cihaz oldukça güzel bir kaç tane su altı ve fotoğraf örneği koydum
SC
SC
18 Mayıs 2021, Salı |
Sedat C**
Her şey çok iyi ama kargo şirketleri ve hepsiburada dikkatli olmalı paket sadece bir plastik poşet içinde geldi kutu dışında hafif ezikler vardı ama telefon sağlam. Umarım ve kutuda şarj adaptörü 15 watlık ve Samsung bir kulaklık dahi hediye edemiyecek kadar fakirleşmiş. Telefon çok iyi. Ama lütfen hepsiburada ve kargo şirketleri çok çok dikkatli olun lütfen
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü KırmızıElma satıcısından aldı.
II
II
31 Ağustos 2022, Çarşamba |
i**** i****
Samsung a52 ile karadeniz esintileri 😊🌻
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü KırmızıElma satıcısından aldı.
Hİ
Hİ
10 Eylül 2021, Cuma |
H**** İ***
Yaklaşık 3 ay kullanımın ardından şunları diyebilirim.
*Tüm beklentileri karşılıyor.
*Batarya 2 günü fazlasıyla çıkarıyor.
*Isınma, donma vs olmadı.
*Hafıza ve işlemciye diye ek yok.
*Kamera ile çekimler güzel. Karanlık model harika.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü gureller satıcısından aldı.
TD
TD
01 Ağustos 2021, Pazar |
tacettin d****
Telefonu alalı birkaç gün oldu. Alacak arkadaşlara yardımcı olması için deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
Öncelikle kasasında herhangi bir oynama yok, sağlam duruyor. Ancak gövde malzemesi biraz daha kaliteli olabilirdi.Ekran renkleri canlı. Dokunmatik ekran gayet hızlı algılıyor. Çift tıkla ekran açıp kapamayı çok kolay algılıyor.Stereo hoparlörler kaliteli ses veriyor ama ses seviyesi yükselince kalite bozuluyor bence. Pil süresi oyun oynamayan kullanıcılar için rahatlıkla bir buçuk günü çıkarıyor. A 72 5000 mAh olduğu için almayı düşünmüştüm ama bu pil seviyesi gayet yeterli.Verdiğiniz parayı hak eden ve bu fiyat seviyesinde alınabilecek telefonların en iyilerinden diyebilirim.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Samsung Türkiye satıcısından aldı.