Samsung Galaxy A55 256 GB 8 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
Öne çıkan özellikler
MÇ
MÇ
07 Nisan, Paz |
MAHMUT Ç****
Bu ürünü takip ediyordum. ülkemize gelir gelmez aldım. Önce tlf da samsung c9 du çok memnunun.
RK
RK
12 Temmuz, Cum |
R**** K****
Cihazın kutusundan iki ucu Type-C olan şarj kablosu çıkıyor, şarj adaptörü çıkmıyor. 3,5 mm kulaklık girişi bulunmuyor. Type-C şarj girişinden 3,5 mm Jack çıkışı olan dönüştürücü kablo veya aparatlardan almak gerekiyor. Sim kart yuvasında da ikinci sim kart ile hafıza kartı kullanımı opsiyon olarak bırakılmış. Yani çift sim kart kullanırsanız hafıza kartı takamazsınız. Hafıza kartı takarsanız, tek bir sim kart ile kullanabilirsiniz. Uzun kullandıktan sonra tekrar yorum yapacağım. Almak isteyenlerin bilgisine....
GT
GT
03 Nisan, Çar |
G**** T****
Nihayet elime ulaştı ön sipariş vermistim 1 gün gecikti ama olsun telefonun tasarımını çok beğendim bircok özelliği benim için yeterli düzeyde herkese tavsiye ederim A serisi değilde S serisi almış gibi oluyorsunuz orta segmentin en premium telefonu bence.
AM
AM
04 Nisan, Per |
Ali Murat M****
Cihazın 120 hz ekranı inanılmaz hissettiriyor, insan elinden bırakmak istemiyor. Kamerası mükemmel. Telefonun genel hız ve stabilitesi orta seviye bir cihaz için fazla bile. Eğer tasarımı hoşunuza gitti ise direk bu cihazı alın.
Şiddetle tavsiye ederim.
NA
NA
10 Haziran, Pts |
N*** A****
Telefonu satıcı olarak Hepsiburada dan Hepsipay ile ödeyerek 3 taksit olarak aldım 2 gündür kullanıyorum çok güzel bir telefon premium bir görüntüye sahip bataryası normal kullanımda 2 günü çıkarıyor işlemci olarak çok iyi kameraları tatmin edici fiyat olarak parasını hak eden bir telefon ihtiyacı olanlara tavsiye ederim
AA
AA
04 Ağustos, Paz |
A**** A****
Elinize aldı mı kaliteli olduğunu hissettiyorsun. mavi rengi daha çok beyaza dönük oldukça güzel duruyor. Yalnız Hepsiburada 10 gün de kargoladı. Ona oldukça canım sıkıldı. Kupon kullandık biraz indimli aldık diye, son teslimat gününe kadar bekletti. Amaç neydi bilmiyorum ama başka ucuz aldığım ürünler aynı gün kargoya verilir. Buna gelince bekletti durdu.
TM
TM
20 Ağustos, Sal |
T**** M****
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Teknosa satıcısından aldı.
AT
AT
15 Nisan, Pts |
A**** T****
S23 FE ile arasında çok kaldım ama bunu tercih etmeme sebebim yeni çıkması 4 yıl güncelleme alacak s23 fe geçen sene çıktığı için 3 senesi kaldı batarya olarak a55 daha uzun süre gidiyor. Kamerası çok iyi net çekiyor. Ekranı gayet güzel renkleri canlı gösteriyor. Kargo hızlıydı kargoya verildiği günün sonraki günü elime ulaştı.
RenkSarı
İE
İE
17 Nisan, Çar |
İ**** E****
Yaklaşık 6 yıl aradan sonra tekrar smasunga geçtim.. kredi kartına 3 taksit yapan hepsi buradaya TSK ederim elinize aldığınızda kaliteyi ve ağırlığı hissediyorsunuz bataryası ben çok memnun etti diğer özellikleri yatan biliyorsunuz tavsiye edermiyim tabiri ederim ama keşke 18/19 bin bandında olsaydı dadindan yenmezdi bu altı yıl sadece redmi kullandım arayüz ve kronik sorunlar en son beni çileden çıkarmıştı bu yüzden tekrar samsunga şans vermek istedim
OK
OK
03 Nisan, Çar |
O**** K****
A54 kullanıyordum, A55 ile ikisini yanyana kıyasladım kamerada gözle görülür kalite farkı var, ekran olarakta A55 daha beyaz bir ekrana sahip. Menü akıcılığı da daha pürüzsüz. Acaba A54 ten A55 e geçmeye gerek var mı yok mu düşüncesindeydim şuan gerçekten değdiğini gördüm. Batarya konusunda da ilerleyen zamanlarda bilgisini vereceğim.