Samsung Galaxy A8 (Samsung Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
AA
AA
17 Nisan 2016, Pazar |
a**** a**
Cihaz görünüm olarak çok şık bir cihaz. 5.9 mm kalınlığında. 151 gr. 8 çekirdek işlemciye , 1.8 Ghz hıza sahip gayet hızlı ve kullanışlı. 386 ppi pixel yoğunluğuna sahip Full HD ekranla birlikte. 5.7 inçbuyuklukte bir note 5 kadar ekranı var. 3050 miliamper bataryaya sahip bu da normal bir kullanıcıyı rahat iki gün çıkarır. Marshmallow sürümünü önümüzdeki aylarda alacağını tahmin ediyorum. Cihaz kullanışlı ve şık tavsiye ederim.
HY
HY
18 Ekim 2015, Pazar |
hikmet y****
A8 iki farklı modeli var: 16gb ve 32 gb. 32gb model,daha hızlı işlemciye sahip.
A8 16gb: quad1.5ghz,quad 1ghz
A8 32gb: quad 1.8ghz,quad 1.3ghz
İkiside kaliteli,fakat 32gb tavsiye ederim.
TY
TY
23 Temmuz 2016, Cumartesi |
t*** y****
ürünü samsung olduğu için kararsızlıkla aldım 6 aydır kullanıyorum şarj ömrü bakımından sizi asla sıkıntıya sokmayan bir telefon kasma ve donma problemi hemen hemen hiç yok kamerası da yeterli ölçüde iyi kesinlikle tavsiye ederim...
BB
BB
30 Kasım 2015, Pazartesi |
BUKET B****
ÇOK SEÇENEK ARASINDA KALDIM BAYAGI ZORLANDIM AMA GALAXY A8 DE KARAR KILDIM.1 AYDIR KULLLANIYORUM GOLD RENGI OLMASI ZATEN COK CAZİP 32 GB ALDIM BENDE VE SUANA KADAR HICBIR PROBLEMLE KARSILASMADIM ISINMA VS HICBIRSEY YOK.BUYUK EKRANI KAMERASI HERSEYIYLE HARIKA SAHSEN ALICAK OLANLARA SIDDETLE TAVSIYE EDERIM PISMAN OLMAZSINIZ.
SK
SK
20 Ocak 2016, Çarşamba |
salih k****
neredeyse sıfıra yakın çerçeve 5.9mm incelik parlak ve gayet net geniş ekran 5.1.1 işletim sistemi hızı çok iyi kamerasını çok denemedim ama tek fotoğraf çektim emin olun sizi üzmez en iyi özelliğide bataryası uzun süre gidiyor diğer markaları alıp da bozulacak korkusu yaşamayın metal gövdeli estetik telefon tam size göre..
MY
MY
01 Kasım 2016, Salı |
Mert Can Y****
En orjinal çift hatlı telefon diyebirlirim. 2 hat kullanmak zorunda olan kurumsal şirketlerde çalışanlara tavsiye ederim şirket hattı ve kendi hattınızı en sorunsuz kullanabileceğiniz elit bir telefon diyebilirim.
Alırken Ram'i konusunda tereddütlerim oldu fakat 2GB ram telefona fazla bile geliyor. şarj süresi de oldukça iyi andorid 6.0.1 güncellemesi mevcut 7 büyük ihtimalle gelmeyebilir fakat sıkıntı değil gayet stabil ve hızlı bir telefon.
Telefonun çekim gücü kullandığım diğer telefonlara göre gerçekten şaşırtıcı en çekmeyecek yerlerde bile asansör vs. mağdur etmiyor ( operatör de önemli tabi) Bildirim ışığı yok bana göre tek eksiği bu. Gold rengini tavsiye ederim çok elit duruyor...
MS
MS
24 Ocak 2016, Pazar |
Murat S****
Telefon gerçekten çok iyi. Tasarımı olsun, kullanımı olsun, hızı olsun, gerçekten güzel.
Çift hatlı telefon arayanlar bence gözü kapalı alabilirler. Sarj durumu normal kullanımda 1.5 gün rahat gidiyor.
NS
NS
16 Şubat 2016, Salı |
NUSRET S****
Ürünü tesadüfen görmüştüm çift hatlı olduğunu duyunca hemen aldım çok iyi bir telefon kamerası güzel donma ve kasma yok eminim memnun kalınacaktır.
ZŞ
ZŞ
23 Kasım 2015, Pazartesi |
zafer ş****
ürünü yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. tüm samimiyetimle söylüyorum harika bir telefon. sakın uçuk paralar ödeyip pahalı telefonlar almayın. aradığınız her türlü soruya ve ihtiyaca bu telefon cevap verecektir emin olun. ekran boyu çok iyi. şarjı ne kadar kullanırsanız kullanın 1.5 gün gidiyor. normal kullanımlarda en az 2 gün. internet hızı ve özellikle kamera özellikleri harika. elbette bazı ufak ta olsa yetersiz yönleri var ama bu bu fiyata mükemmel bir telefon alıyorsunuz o kadar da olsun derim ben. paranız cebinizde kalsın Samsung A 8 alın. kesinlikle çok iyi bir telefon. alacak olan arkadaşlar şimdiden iyi günlerde kullanın..
AN
AN
14 Aralık 2016, Çarşamba |
alper n****
yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. herhangi bir problem yasamadım..