Samsung Galaxy M23 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
HA
HA
02 Haziran, Per |
H**** A*** - Kocaeli
120 Hz ekranı, 5G Snapdragon işlemcisi, 25W hızlı şarj desteği ve 50 megapiksel kamerası ile bu telefon bu fiyat ile Gerçekten inanılmaz. Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir telefon.
Bu özellikleri aynı sınıftaki diğer telefonlarda bulamayacağınız gibi üst sınıf telefonların çoğunda da yok. Telefon genel olarak çok hızlı ve kararlı ancak bazı beğenmediğim noktalar var. Bunların en başında ekran geliyor.
Ekran Amoled değil, o yüzden her ne kadar keskin bir ekran olsa da Samsung'un alıştığımız göze hos gelen ekranları gibi değil. Ama Eğer Daha önce Amoled ekranlı bir telefon kullanmadıysanız sıkıntı olmayacaktır. İkinci olarak da malzeme kalitesi, O da plastik olduğu için elinizde ucuz bir his uyandırıyor.
Ama tabii ki de bütün bunları telefonun Fiyatına göre Düşünmeniz lazım büyük ihtimalle telefonun fiyatı bu özelliklere göre buralardan kısılmış. Bu saydığım eksiler göz ardı edilebilir Çünkü telefonun kaputunun altında çok büyük bir güç var Bu fiyata kaçırılmayacak bir telefon.
RE
RE
02 Haziran, Per |
r*** e***** (42) - Tokat
Tam bir fiyat performans ürünü. Yalnız kutudan şarj cihazı ve kulaklık çıkmıyor. Kulaklık hadi neyse diyorsunuz ama şarj adaptörü çıkmaması çok ilginç. Samsung ile iletişime geçtim, güya çevre koruma etkinlikleri kapsamında böyle bir karar almışlar. Eksik olmasınlar bir link paylaştılar bu linkteki ürünü alabilirsiniz diye. Paylaştıkları ürün yaklaşık 600 lira. Kutu içeriğinde ekstra olarak sadece şarj kablosu var. Alacak olanlar bunu dikkate alsınlar.
Bu arada paketleme çok kötüydü. Daha sonradan kılıf siparişi verdim o bile daha özenli paketlenmişti.
SK
SK
14 Haziran, Sal |
sedat k**** (61) - Ankara
Ürün gayet güzel kaliteli aynı emsallerinden üstün zaten kullanıcı ürün alırken ne yapmak istediğini bilmeli bundan dolayı Ram takıntısı olmayacak çünkü aynı serinin üstleri var ben eşime aldım hayırlısı ile uzun yıllar sorunsuz kullanır diye düşünüyorum. Ürünün tek eksik yanı lütfen bize piyasada çakma şarz aletleri ile uğraştırmayın koyacağınız bir adaptör neden esirgiyorsunuz yanına bari seçenekli garantili ürün koyun kafamız rahat olsun saygılarla emeği geçenlere teşekkürler
KC
KC
17 Haziran, Cum |
k***** c***** (47) - Denizli
arkadaşlar telefon hakkında bazı yorumlarda okuduğum şebeke problemi olduğu doğru ama telefondan mı operatörden mi onu bilmiyorum.telefon açıkken bazen ulaşılamama problemi oluyor.ben bu durumdan şimdi anlatacağım şeyleri yaparak kurtuldum.sırasıyla ayarlar-bağlantılar-mobil ağlar-ağ operatörleri-otomatik olarak seç e tıkla.çıkan 3 operatörden sizinki hangisiyse onu seçin.benim gibi bu sorunu yaşayan varsa umarım faydalı olur.
VY
VY
20 Haziran, Pts |
V***** Y******* - Bursa
Fiyat Performans Ürünü... Çok araştırdım her yönden kendi sınıfındaki rakiplerinin çok önünde bir telefon... Şöyle söyleyeyim 5000 TL ye kadar alınabilecek en iyi telefon... Tek kötü yanı bu kadar para veriyorsunuz ama kutunun içinde şarj cihazı yok malesef... Büyük ihtimalle fiyatı uygun yapmak için şarj cihazını feda etmişler oda kutu içeriğinde olsaydı fiyat +300-400 TL daha artardı... Sonuç itibariyle mevcut koşullarda bu fiyat seviyesinde alınabilecek en iyi telefon...
FS
FS
20 Mayıs, Cum |
Furkan S***** - Ankara
Ürün çok güzel ve orijinal şarj adaptörü ve kulaklık yok haberiniz olsun bence alınn
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü güleç teknoloji satıcısından aldı.
ND
ND
09 Haziran, Per |
N********** D***** (62) - Adana
Birkaç gündür telefonu kullanıyorum. Tam bir fiyat-performans ürünü. Çok yüksek fiyatta satılan telefonlar ile kıyaslamak yanlış olur. Kendi segmentindeki en iyi telefonlardan biri bence. En büyük eksi yönü, kutunun içerisinden şarj adaptörü çıkmıyor. Onun dışında memnun edecek bir telefon.
HU
HU
22 Haziran, Çar |
H**** U*** (48) - İSTANBUL
1 gunde geldi.bu fiyata göre fiyat performans ürünü.amoled ekran kullanan biri olarak lcd de fazla zorlanmadık.icerisinden şarj adaptörü çıkmıyor orijinal adaptör almanızı öneririm.islemci hızı günlük kullanımda gayet yeterli.light Bluetooth olan mavi rengi aldık çok güzel.kamerasi güzel çekiyor.amoled ekran takıntısı olanlara a33 5 g yi tavsiye edebilirim.dedigim gibi ekrani gayet iyi canlı ve net görüntü yeterli.tesekkurler hepsi burada.
RK
RK
24 Mayıs, Sal |
R**** K******* (38) - İstanbul
Ürün orta segment çok fazla bir özellik beklemeyenlerin günlük kullanacağı şuan ki şartlarda alınabilecek güzel bir telefon. Hepsiburadanın peşin fiyatına taksitli uygulamasından aldım ödeme kolaylığı sağladığı için çok güzel.
SG
SG
25 Haziran, Cts |
S**** G******* - Adıyaman
Ürün birkaç gündür elimde ama ancak değerlendirebildim.
Ürün tam bir f/p ürünü orta segment için düşünmeden alın hepsiburada mağazısı da çok iyi kargo hizmetini beğendim tek sıkıntı ürünün dış kutusu biraz ezilmişti ama telefon kutusunu iyi kapladıklafı için herhangi bir sıkıntı olmadı teşekkürler hepsiburada.