Samsung Galaxy M23 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
KC
KC
17 Haziran 2022, Cuma |
k**** c****
arkadaşlar telefon hakkında bazı yorumlarda okuduğum şebeke problemi olduğu doğru ama telefondan mı operatörden mi onu bilmiyorum.telefon açıkken bazen ulaşılamama problemi oluyor.ben bu durumdan şimdi anlatacağım şeyleri yaparak kurtuldum.sırasıyla ayarlar-bağlantılar-mobil ağlar-ağ operatörleri-otomatik olarak seç e tıkla.çıkan 3 operatörden sizinki hangisiyse onu seçin.benim gibi bu sorunu yaşayan varsa umarım faydalı olur.
02 Haziran 2022, Perşembe |
H**** A***
120 Hz ekranı, 5G Snapdragon işlemcisi, 25W hızlı şarj desteği ve 50 megapiksel kamerası ile bu telefon bu fiyat ile Gerçekten inanılmaz. Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir telefon.
Bu özellikleri aynı sınıftaki diğer telefonlarda bulamayacağınız gibi üst sınıf telefonların çoğunda da yok. Telefon genel olarak çok hızlı ve kararlı ancak bazı beğenmediğim noktalar var. Bunların en başında ekran geliyor.
Ekran Amoled değil, o yüzden her ne kadar keskin bir ekran olsa da Samsung'un alıştığımız göze hos gelen ekranları gibi değil. Ama Eğer Daha önce Amoled ekranlı bir telefon kullanmadıysanız sıkıntı olmayacaktır. İkinci olarak da malzeme kalitesi, O da plastik olduğu için elinizde ucuz bir his uyandırıyor.
Ama tabii ki de bütün bunları telefonun Fiyatına göre Düşünmeniz lazım büyük ihtimalle telefonun fiyatı bu özelliklere göre buralardan kısılmış. Bu saydığım eksiler göz ardı edilebilir Çünkü telefonun kaputunun altında çok büyük bir güç var Bu fiyata kaçırılmayacak bir telefon.
RE
RE
02 Haziran 2022, Perşembe |
r*** e****
Tam bir fiyat performans ürünü. Yalnız kutudan şarj cihazı ve kulaklık çıkmıyor. Kulaklık hadi neyse diyorsunuz ama şarj adaptörü çıkmaması çok ilginç. Samsung ile iletişime geçtim, güya çevre koruma etkinlikleri kapsamında böyle bir karar almışlar. Eksik olmasınlar bir link paylaştılar bu linkteki ürünü alabilirsiniz diye. Paylaştıkları ürün yaklaşık 600 lira. Kutu içeriğinde ekstra olarak sadece şarj kablosu var. Alacak olanlar bunu dikkate alsınlar.
Bu arada paketleme çok kötüydü. Daha sonradan kılıf siparişi verdim o bile daha özenli paketlenmişti.
MÇ
MÇ
13 Aralık 2022, Salı |
Mahmut Ç****
Firmaya ve kargoya teşekkür ederim. Ürün itinalı bir şekilde paketlenmiş.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Gsmport satıcısından aldı.
MU
MU
02 Eylül 2022, Cuma |
M**** U****
Bu telefonu uzun araştirmalarim karşilaştirmalarimdan sonra aldim versus.com da kiyaslama yapabilirsiniz eşime doğum günü hediyesi oldu çok sevindi telefonun kutusunda şarj kablosunuda ben görünce daha çok sevindim :) orjinal kablo vietnam mali şarj adaptörünüde orjinal vietnam mali geldi test ettim beğendim telefonu alan herkeze hayirli olsun saticiyada hizli gönderim için teşekkür ederim hayirli işleri olsun inşaAllah
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Teknoden satıcısından aldı.
17 Eylül 2022, Cumartesi |
HASAN A****
Ürün hızlı bir şekilde kargolandı kutu içeriğinde adaptör yok samsung bayilerine sordum pahalı antalya samsun teknik servisten yarı fiyatına adaptör aldım. Telefon 5 g ayarlarını bulamadım. Kablosuz modeme bağlantı hızı 5 ghz ve nfc var. Kutunun içinde kablo 2 ucuda type-c
SK
SK
14 Haziran 2022, Salı |
sedat k****
Ürün gayet güzel kaliteli aynı emsallerinden üstün zaten kullanıcı ürün alırken ne yapmak istediğini bilmeli bundan dolayı Ram takıntısı olmayacak çünkü aynı serinin üstleri var ben eşime aldım hayırlısı ile uzun yıllar sorunsuz kullanır diye düşünüyorum. Ürünün tek eksik yanı lütfen bize piyasada çakma şarz aletleri ile uğraştırmayın koyacağınız bir adaptör neden esirgiyorsunuz yanına bari seçenekli garantili ürün koyun kafamız rahat olsun saygılarla emeği geçenlere teşekkürler
BO
BO
04 Ağustos 2022, Perşembe |
b**** o****
Ekranı, kamerası güzel, işlemci ve 5G için aldım. Sanal ram 2GB ve 4GB olarak seçilebiliyor. Telefonla gelen gereksiz uygulamaları sildim. Şu an sıkıntı yok.
(Önceki telefo takoz gibiydi, bu çok narin kırılacak gibi. Kılıf takınca daha oturaklı oldu.
HT
HT
19 Ağustos 2022, Cuma |
H**** T****
Öncelikle herkese merhaba telefon fiyat açısından çok iyi satıcı son derece güvenilir ürün elime ulaştı sorunsuz çalışıyo tek sorun şarj adaptörü ve kulaklık içinden çıkmamamsı kötü ama bu satıcının sorunu değil samsung firmasının sorunu burdan almanızı öneririm kargoda hızlıydı
HK
HK
28 Eylül 2022, Çarşamba |
H**** K****
Telefonu alalı 2 gün oldu, şimdilik bir sıkıntısı yok . Bu fiyat aralığı için güzel bir telefon zaten baya araştırıp aldım. Tek sıkıntısı içinden kulaklık ve şarj cihazının çıkmaması. Bu da alanlar için ek bir maliyet demek. Biraz kullandıktan sonra yorumuma güncelleme yaparım. Hepsi burada dan aldığım 3. Telefon şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.