Samsung Galaxy Note 10 Lite 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

4,7

4,5

4,7
(65)
Sadece satın alanlar (1188)
Fotoğraflı değerlendirmeler (15)
AC
AC
12 Mayıs 2020, Salı |
A** C** - Iğdır
Amiral gemisi diyebileceğimiz bir telefon alırken dikkat edilmesi gereken belli başlı kriterler var, nedir onlar?
1. Güncel Android sürümü kullanması, böylece 2 yıl kafanız rahat olur
2. Kamerada OIS olması daha stabil daha güzel video ve fotoğraf cekersiniz
3. Bataryanin en az 4000 mah olması
4. 4k 60 fps video çekebilmesi
5. Antutu testlerinde en az 350 bin puan alan güçlü bir işlemciye sahip olması
Peki bir telefonda gereksiz olan şeyler ne?
1. Kablosuz şarj ozelligi
özelikle kılıfla kullandigimiz bizim ülkemizde çok fuzuli
2. En üst seviye islemciye sahip olması snapdragon 865 gibi
bu da açıkçası fetişlik artık. 4k 60 fps video çeken işlemci size hayli hayli yeter arkadaşlar, bu az bir kriter değil. Girin bakın kaç telefon bunu yapabiliyor. O yüzden telefonun işlemcisi kotu değil. Bunun yapamadığı, diğerlerinin yapabildiği 3 tane özellik sayamazsiniz. Firmaların en hızlı benim demek için gereksiz rekabete girdiği bir konu.
3. Kamerayı megapiksel ile ölçmek.
Acin YouTube dan izleyin, iPhone 11 12 megapiksel kamerası ile 108 megapiksellik xiaomi mi note 10 pro yu nasıl tokatlıyor.
4. Ekran çözünürlüğü nün 2k gibi çok yüksek olması.
Bu şarj tüketimini arttıran, gözümüzle fark edemediğimiz gereksiz bir detay.
Tüm bunları düşündüğümüzde, gidin fiyatlara bakin arkadaşlar 6 bin lira üstüne çıkamadığınız surece alabileceğiniz 2 cihaz var. Note 10 lite ve S10 lite.
Kalem kullananlar Note 10 lite
Kalem önemli değil diyenler S10 lite rahatlıkla tercih edebilir.
Fikir vermesi açısından
Note 10 lite çıkışın fiyatı 5000,
S10 lite çıkış fiyatı 5500 TL
KÇ
KÇ
08 Ocak, Cum |
K**** Ç**** (43) - Eskişehir
Tam bir fiyat performans ürünü. Fit2 kanpanyası ile beraber harika oldu.

12 Ocak, Sal |
A**** A******** - İstanbul
Telefonu çok beğendim kaliteli ürün ürün menşeisi vietnam teşekkürler Hepsiburadaya

Nİ
Nİ
N******** İ*** (4) - Eskişehir
Özetle note 9 un 2020 hali. Kamerası ekranı ses kalitesi falan harika. Kalem baya eğlenceli. Bataryası da günü çıkarır.

ÖT

EK
EK
17 Ocak, Paz |
erman k**** (38) - Muğla
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, yaşlı Note 4'ümü de çok sevmiştim, Genel olarak iyi bir telefon, kameranın gündüz geniş açı manzara çekimlerinden çok memnunum, eksi olarak parmak izi okuyucusundan verim alamadım diyebilirim...

17 Ocak, Paz |
Murat K**** (57) - Balıkesir
uzun uzun yazmaya gerek yok ama bu fiyata alinabilecek en kaliteli ve performansli telefon

A********** A**** (19) - Ankara
Annem için aldık her işini kolayca halledebiliyor.

HT
HT
H**** T**** (7) - Kahramanmaraş
Fiyata göre performans çok iyii

20 Ocak, Çar |
M********* K***** (34) - Trabzon
Sonuçtq Lite modeli daha uygun. Ama ona göre de özellikleri sınırlı. Öncesinde note 4 kullanıyordum. Note 4 ü ilk elime aldığımda yaşadığım muhteşemlik hissini bunda yaşamadım ama sonuçta yeni nesil cihaz. Android 10 yüklü işlemcsi hızlı. Ön kamerasıyla birlikte dört kamerası var. Ön kamera pek tatmin edici değil. Kalemin ucu daha yumuşak. Ekran koruyucudan mıdır bilmem ekran kenarlarına yaklaşınca kalemle düzgün kırpmalar yapılmıyor. Ekran yeterince büyük. Telefon genel anlamda biraz daha ince olabilirdi. Ben kalemi için ve üst modellerine göre uygun olduğu için aldım. Bütçesi yetenler tabiki diğerlerinden alabilir. Note serisi bence harika. Kolay kolay da vazgeçeceğimi düşünmüyorum. Şiddetle tavsiye ederim.

KE
KE
K***** E*** - Ankara
Önceki telefonum Note 5 idi onunla kıyasla zayıf noktaları olsa da memnunum.

EP
EP
24 Şubat 2020, Pazartesi |
Eren P****
Ürünün lite versiyonu bile çoğu amiral gemisinden daha pahalı. Bunları almak hayal artık
FT
FT
12 Mart 2020, Perşembe |
f*********** t***** (30)
12 megapiksel sizi yanıltmasın. Cihazda dual piksel teknolojisi vardır. Gerçek değer ve kalitede çeker. Orta sınıf cihazlardaki 48 ve 64 megapiksellik vasat sensörlerdeki gibi değildir.
AŞ
AŞ
08 Ocak, Cum |
A******* Ş***** (36) - İstanbul
Eşime almıştık. Kamerası beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Birde kablosuz şarj koymak bu kadar mı pahalı ya, anladım "lite" da bu kablosuz şarj koyaydınız, sene olmuş 2020/21. Ama telefon genel olarak gayet iyi. Kesinlikle alınır.
Kamera3

FD
FD
07 Mart 2020, Cumartesi |
f********* d********
Telefonu sabah teslim aldım, hemen kılıf ve kırılmaz cam işini hallettim. Sabahtan beri kurcalıyorum ve harika bir cihaz.
Bu paraya alınacak kalemli en iyi note.
Hızlıca bütün uygulamaları(50 civarı) yükledim. Whatsap yedeğim ve google fotoğraflarımda yüklendi.
Gram sıkıntı, kasma, donma takılma yok.
Yüz tanıma, parmak izi mükemmel çalışıyor. Yüz tanıma favorim, parmak izini pek kullanmıyorum. 4000 tl ye ikinciel garantisiz note alınacağına direk tercih edilir.
GD
GD
15 Ocak, Cum |
G***** D******* - İstanbul
telefon iyi zaten incelemelerde vardı, jelatin ambalajda gelmedi. Garanti konusunda umarım ileriki zamanlarda sıkıntı çıkarmazlar.
İşlemci4

EA
EA
09 Nisan 2020, Perşembe |
Emine A**** - Balıkesir
Samsung Note 10 Lite ihtiyacınız olan herşeyi karşılıyor hızlı,sağlam ve güzel fotograflar çekiyor,yüz tanima çok iyi,kalem olayı süper bir şey kumanda gibi kullanabiliyorsunuz.Bence bu fiyata çok çok iyi almayi düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

AG
AG
19 Mart 2020, Perşembe |
a***** g**** (41) - Şanlıurfa
Son güncelleme ile wireless çekimi daha iyi oldu. Kalemin bluetooth özelliği gayet iyi olmuş. Fiyat 300 tl daha düşmüş. Dolar artarken bu fiyatta kalır mı bilinmez ama fiyatını hak eden bir telefon. Plastik aksamda olması bence avantaj. Cam olanlar çok kolay kırılıyor. Aşırı lüks kasanın pozitif bir katkısı yok. 2. El note 9 fiyatına note 10 lite alınır.
ÖG
ÖG
31 Mayıs 2020, Pazar |
Ö**** G***** (38) - Eskişehir
Öncelikle hepsiburadanin süper hızlı teslimatı için teşekkür ederim. Gelen mailde 29.05 cuma kargoya verildiği, 2.06 sali günü teslim edileceği yazıyordu, ama 30.05 sabahi 10.30 da urunlerin teslim oldu. Bu aralar tüm kargalar minimum 4-5 günde teslimat yaparken, bu hız süper doğrusu. Sadece, bildirimler hatalı geliyor, onu da yaparsanız A+ bir teslim hizmeti sunacağınızı düşünüyorum (Bu arada ben de global bir kargoda çalışıyorum)
Ürüne gelince, akıllı telefon kullanmaya Sony ile başlayıp, kısa sürede note 2 ye, sonra bir kaç yıl sonunda note 5'e geçtim. 4.5 yıl sonunda da ömrü hala bitmemiş note 5'imi tamamen bozulmadan küçük oğluma devretmek için note 10 lite aldım. Gönül pro isterdi ama fiyatlar lite almaya yönlendirdi. 1 günlük kullanımım sonunda telefon gayet güzel ve kullanışlı, boyu eski note serisine göre uzun, gövdesi dar, bu nedenler ekranın her yerine parmakların ulaşması daha kolay, özellikleri gayet güzel ve kullanışlı. Kamerası güzel çekiyor, yaklaşık 18 saatlik kullanım sonunda şarj hala %61 de. Günlük normal kullanım için gayet ideal özellikleri var. Tavsiye edilebilecek bir telefon gibi görünüyor. Eklediğim fotoğraflar note 10 lite ile çekilmiştir.