Schafer Prochef Xl Stand Şef Mikser Rosegold Değerlendirmeleri
HG
HG
13 Kasım 2020, Cuma |
h**** g**** (4) - Karaman
Bunları geldiği gün denedim çok başarılı cihaz sarsmiyor 3.-4.seviyede en fazla çalıştırması yeterli cok iyi karıştırıyor kullanma talimatları çok açık ve yeterli hatta içinde tarifler bile var benim tek beğenmediğim özelliği kap çok büyük olduğu için kenarlarda hamur kalıyor bir kere spatula ile kenardan sıyırıp çalıştırmak lazım oda çok önemli değil bence. Kek denemedim deneyince onuda paylaşacağım.
FB
FB
19 Mart, Cts |
F**** B********* (23) - İstanbul
16.03.2022 de akşam saatlerinde sipariş verdim. 19.03.2022 öğlen saatlerinde Aras kargo tarafından düzgün teslimat yapıldı.
-Satıcı koli içerisine Schafer hamur Makinesi kutusunu koyup göndermiş.
-Teslim aldığımda ürün kutusunda ve koli uzerinde herhangi bir hasar yoktu.
-Ürün parçaları eksiksiz bir şekilde paketlenmiş olarak içerisindeydi.
-Ürünü deneme şansım olmadı fakat sabitleme aparatları baya sağlam ürünü tezgah üzerine farklı yerlerde denemek amaçlı koydugmuzda kaldırması biraz zor oluyor.
-Ürünü son kademe çalıştırdığımızda ufak bir sallanma mevcut ama rahatsız edecek boyutta değil.
-Ürünü ilk fırsatta deneyip yorum yapabilirsem yazarım.
-Bence F/P ürünü.
-Gri renk beyaz eşyalarıma uyduğu için tercih ettim.
-Şimdilik bu kadar yorum yapabilirim. Teşekkürler
Kullanıcı bu ürünü Darkese satıcısından aldı.
28 Ocak, Cum |
B**** B******** (27) - Sakarya
Üründe ufak defolar var satıcının dikkat etmesini beklerdim çünkü onun için iadeyle uğramayacağım keske soyulma olmayan ürün gönderseydi. Onun haricinde ürünün kendisi güzel kargolama hızlı
Kullanıcı bu ürünü BAYEV satıcısından aldı.
ÖD
ÖD
16 Aralık 2021, Perşembe |
Ö**** D**** - Zonguldak
Benim için harika bir ürün 😋 yoğurma işlemi çok beğendim Saticaya çok teşekkürler
YG
YG
26 Aralık 2021, Pazar |
Y********** G** - Mersin
Ürünü isteyerek ve beğenerek almıştık. Görünüş olarak güzel. Geldiğinde ürünün hız kademesi kısmı defolu çıktı ve motor kısmından ses geliyordu. Tekrardan iadeye gönderdik. Bu yüzden deneme yapmadık. Şimdilik yorumum görünsün diye 5 yıldız verdim. Satıcının ürünü değerlendirme sonucuna göre yorumumu tekrardan düzelteceğim.
Kullanıcı bu ürünü evimonda satıcısından aldı.
SU
SU
23 Şubat, Çar |
Sevda U*** - Tekirdağ
Paketleme gayet güzel 1 gün içinde hemen geldi almak isteyen ler tereddüt etmeden alsınlar
Kullanıcı bu ürünü Burak Züccaciye satıcısından aldı.
GU
GU
16 Aralık 2021, Perşembe |
G**** U****** (26) - Antalya
Valla ben sevdim. Ama ilk geldiğinde şok oldum çünkü daha büyük bir şey bekliyordum ufak çıktı. Beş litre yazmasına bakmayın en çok 4 kilo un ne alır ne almaz 10 ekmek anca çıktı full dolu olarak. Rengi ilk gümüş istedim sonra pişman olup iptal ettim kırmızı aldım en canlı rengi bu çünkü. Ben kırmızı bir tane aldıktan sonra kupon tanımlandı aynı satıcıdan tekrar aldım ama ilk aldığım kargoya çoktan verilmişti burdan o satıcıdan da özür diliyorum uğraştırdığım için çünkü ilk aldığımı geri çevirdim kapıdan. Bu arada bilmeyenler için söyleyim bana elektronik ürünlerde kutuyu açtıktan yani kargoyu aldıktan sonra iade kabul edilmiyor dendi Hepsiburada temsilcileri tarafından haberiniz olsun sıkıntı yaşamayın. Satıcıyı sevdim iki ayrı kutuda sağlam sorunsuz geldi. Ürünün motoru da güçlü çok tatlı bir şey kesinlikle tavsiye ederim. Çok pratik oluyor. Her mutfağa lazım. :)
Kullanıcı bu ürünü aktifexpress satıcısından aldı.
RenkKırmızı
ED
ED
19 Nisan, Sal |
E*** D***** (35) - İstanbul
Uzun araştırmalar sonucunda aldım. Daha ucuz markalar da vardı ama Schafer ürünlerinden çok memnunum. Servis hizmeti iyi, firma ürünün arkasında duruyor. 6 kademesi var. Cihazı 5.ve 6. kademeye getirdiğinizde biraz sarsıntı oluyor, sesi yükseliyor ama performası iyi. Watt yüksek olduğu için güçlü makina. Gelir gelmez çiğ köfte yoğurdum 🙂
Kullanıcı bu ürünü abdullahoğlu züccaciye satıcısından aldı.
RenkKırmızı
01 Mart, Sal |
BÜŞRA B******** (27) - Sakarya
Harika bir ürün hamur yoğurması çok güzel araştırarak aldım memnun kaldım gerçekten. Sadece aparatları elde yıkanıyor o hepsinde öyle makinede dış kaplaması bozuluyormuş
Kullanıcı bu ürünü BAYEV satıcısından aldı.
SY
SY
15 Aralık 2021, Çarşamba |
S**** Y***** - İstanbul
geldiğinde üzerinde ve ön kısmında minik çizikler vardı teşhir ürün müydü iade ürün müydü bilmiyorum iade ile uğrasmak istemedim gelir gelmez bir kurabiye yaptım evet sallanmıyor en son kademede hafif titriyor olucak o kadar sesi makul tek eksisi hamuru kenarlardan toplayamıyor sadece ortada yoğuruyor kaşıkla devamlı sıyırdım ama güzel begendim