She Vec Smooth Me– All Night | Aktif Kömür İçeren Matlaştırıcı ve Cilt Kusur Görünümünü Azaltıcı Siyah Serum Değerlendirmeleri
ND
ND
01 Şubat, Çar |
N**** D****
Serumu henüz kullanmadım ama markanın farklı serumunu kullandım ve çok memnun kaldım o yüzden beklentim oldukça yüksek bu serumdan da. Karşılama hızlı paketleme özeniydi. Partili dostlarımızı da unutmadığı için satıcıya çok teşekkür ediyorum. Küçük hediyeler için de ayrıca teşekkürler.
EY
EY
25 Ocak, Çar |
Esma Y****
Markanın neredeyse tüm ürünlerini kullanıyorum bu ürün çıkar çıkmaz aldım daha deneme fırsatım olmadı bugün deneyeceğim cildim karma herhangi bir sorunla karşılaşırsam tekrar yorumumu güncelleyeceğim
GG
GG
17 Mart, Cum |
G**** G***
Çok övülen bir üründü denemek için aldım kargo çok güzel ve hızlıydı yanında iki tester ve ufak bir mama yollamışlar çok teşekkür ediyorum kullandıktan sonra yorumu güncelleyeceğim
AY
AY
06 Nisan, Per |
A**** Y****
Kargosu paketlemesi iyiydi hızlı geldi hediye ve tester lar için teşekkürlerrr ürünleri deneyip tekrar yorumu güncelliycem
SÇ
SÇ
04 Şubat, Cts |
Sümeyye Ç****
Paketleme kargo güzel, güvenilir ve hızlıydı küçük hediyeniz için Teşekkürler .
Fakat şişenin tam ağız kısmı kırık geldi az kalsın elimi kesiyordum son anda fark ettim fotoğraflarını da ekledim ( not: kargoyu teslim alalı beş dk oldu yani ürünü şimdi aldım ve hemen fark ettiğim şeyleri yazdım kullandıktan sonra performansını değerlendireceğim)
ME
ME
23 Mayıs, Sal |
M**** e***
Bu markayı ilk defa denedim ilk kullanımdan etkisini gördüm gözümün altında iltihaplı sivilce vardı iki günde geçti. Beraber sırayla kullandığım için yeşil şişeyle de izi de geçer diye düşünüyorum. (Kullanımını unutmamak için arkadan çekmişim ama markanın zaten karıştırılacak kadar çok ürünü yok ve ambalajları farklı)
NÇ
NÇ
04 Şubat, Cts |
Nermin Ç****
O kadar güzel bir kargoyla karşılaştım ki beni çok mutlu etti :) keşke tüm firmalar sizin kadar düşünceli olsa… Harikasınız!
NG
NG
13 Mart, Pts |
N**** G****
Kullanma klavuzu yoktu ama beğendiğim ürünler. Glyc-Alright ile power de-puff girls zaten vardı. Kullanma klavuzunu smooth me-All right’i rutinlerde nasıl kullanacağımı bilmediğim için olmasını istiyordum.
GY
GY
10 Şubat, Cum |
G**** Y****
markanın kullanmadıgım sadece iki ürünü var onlar da cildime uygun olmadigindan. her seylerinden cok memnunum umarım bundan da memnun kalırım. kullandıkca güncellerim
ÖŞ
ÖŞ
03 Şubat, Cum |
Ö**** Ş****
Hayatımda bu kadar nazik,anlayışlı bir satıcı görmedim.. gönderdiğiniz mama için sonsuz tesekkurler