Sony Playstation 5 Oyun Konsolu (Eurasia garantili) Değerlendirmeleri
MB
MB
23 Kasım 2020, Pazartesi |
M**** B***** (33) - Samsun
Mükemmel. Gerek sessiz olması gerek güncel oyunları 60fps de çalıştırması işte bu dedirten bir cihaz olmuş. Tabii tam performans almak için 1-2 sene içinde özel çıkacak olan oyunlara bakmak gerek. Ama sony yi bildiğimiz için kaliteyi en üst seviye ye çıkaracak.
Kullanıcı bu ürünü Over Game satıcısından aldı.
MS
MS
05 Şubat 2021, Cuma |
M*** S******* (32) - İstanbul
Konsolu evonline satıcısından aldım. Daha önce duymadığım bir satıcıydı ama puanı iyi olduğu için HB güvencesiyle gözüm kapalı sipariş verdim. Ürün çok güzel paketlenmişti iki kat pata sarılıp üstüne paket yapmışlar. Sadece aldığım günün bir tam gün sonrası akşamına kargoladılar ancak neyse ki kargo ertesi gün geldi o nedenle sorun yok, 5 yıldız.
Ürüne gelecek olursak konsol mükemmel ötesi. Daha ilk açılıştan itibaren çok daha premium bir tecrübe olacağı anlaşılıyor. Menüler arası geçiş yağ gibi akıyor, Store a girince oluşan eski lag dan eser yok. Özellikle PS4 Pro dan sonra aşırı sessiz oyunlarda bile sadece kucağımı dayayınca fan sesi anlaşılıyor. Optik ses çıkışı yok bu nesilde o nedenle üstüne bir de hami audio extractor almak durumunda kaldım Gplus 4K224A modeli eğer sizde de durum aynıysa bunu tavsiye ederim, 5.1 modunda DTS ve Dolby bitstream çıkış alabiliyorum artık optikle.
Bu arada patchlenen eski oyunları 60 fps de oynayınca tüm younları öyle oynamak istiyor insan, umarım bundan sonra yeni oyunlarda da daha düşük çözünürlük ama 60 fps modu eklerler.
Yeni oyunlarda DualSense is tam bir dahiyane icat, eski kolların titreşimiyle hiç alakası yok, ben bu özelliği okuyup geçmiştim sadece bir iki oyunda olur diye ama sırf bu nedenle bile yeni jenerasyon konsol alınır o derece iyi, üstelik geriye dönük hem Sony hem 3rd party stüdyoların oyunlarına patch çıkmaya başladı bu kolu özellikleriyle kullansın diye.
Ses olarak ta Demon's Souls ta kulaklıkla 3D audio dedikleri şeyi niye bu kadar abarttıklarını anladım, tasvirle anlaşılmaz gerçekten tecrübe edince anlıyorsunuz sesin önemini. RE Village oyununda da varmış ama çok daha fazla oyuna koymaları lazım tüm yeni Sony oyunlarında garanti olacakmış ama bakalım CoD veya FIFA kadar çok satan oyunların bundan sonraki yeni versiyonlarında olacak mı, olursa efsane olur.
ŞÖ
ŞÖ
01 Ekim 2021, Cuma |
ŞEVKİ Ö**** (31) - Ankara
Ürün çok güzel gayet stabil ve sessiz çalışıyor. Satıcı çok iyiydi teslim süresi daha uzun yazmasına rağmen akşam verdiğim sipariş ertesi gün kargodaydı. Paketleme ve hız konusunda teşekkür ederim.
Kullanıcı bu ürünü Yasin Elektronik satıcısından aldı.
UŞ
UŞ
05 Haziran 2021, Cumartesi |
U****** Ş**** (30) - İzmir
Ürünü Sony Eurasia garantili diye Boğaziçi İletişim firmasından satın aldım ancak ürünün yurt dışından getirilmiş ürün olduğunu farkedip hemen kutuyu dahi açmadan firmayı aradım. Herkes durumdan bir haber. Durumu yetkiliye anlattım sony eurasia garantili olduğunu belirtti ve soru sormama fırsat bile vermeden yüzüme kapattı. Tekrar aradım telefonu açmalarına rağmen ki kendi aralarında konuşma seslerini duydum bana cevap dahi verilmedi. Bence yanıltıcı olmaktansa dürüst satıcı olmayı tercih etmelilerdi. Sonuçta para herkes için kolay kazanılmıyor. Ve çokta içime sinmeyen bir alışveriş oldu. Bu fiyata yurtdışından hem ps5 hem 2.kol hemde şarj cihazlı bir şekilde alınabilirdim (hata etmişim). Hepsiburada bence böyle firmalara fırsat kollatmamalı.
Kullanıcı bu ürünü KimSatar satıcısından aldı.
18 Kasım 2021, Perşembe |
hakan m**** (43) - Tokat
Ürün belli zaten cihaz on numara hızlı kargo lakin kargoda hızdan dolayı kutu yırtılmış geldi Allah'tan cihaz zarar görmemiştir firma ürünü paketlemis lakin bu kadar üst kalite cihazları daha sağlam ve daha özenli paketleseler insanın aklına şüphe gelmez acaba teşhir ürünümü yoksa iade gelen ürünü mü yolladilar diye neyse yine de teşekkürler
OÖ
OÖ
26 Kasım 2020, Perşembe |
O**** Ö****** (35) - Manisa
Ürüne diyecek bir şey zaten yok. Overgame de harika bir satıcı. Hepsijet beni biraz üzdü. Özellikle böylesine heyecanla beklenen bir ürün için daha özenli davranılmasını beklerdim.
Kullanıcı bu ürünü Over Game satıcısından aldı.
18 Kasım 2021, Perşembe |
hakan m**** (43) - Tokat
Cihaz yıldız üstü o belli kargo hızlı idi teşekkürler tek sıkıntı üst kalite cihazlarda daha özenli kargo yapılsa mükemmel olur çünkü kutu patlak geldi inşallah cihazda bir sıkıntı yoktur
اط
اط
17 Mart, Per |
ا***** ط*** - Ankara
Cihaz harika çalışıyor, kusur yok, hata yok, ancak teslimat 5 gün gecikti
Çok teşekkürler
Kullanıcı bu ürünü KC Teknoloji satıcısından aldı.
FÇ
FÇ
12 Haziran 2021, Cumartesi |
F********** Ç**** - İstanbul
Ürün 1 hafta içinde elime ulaştı, gönderen firmaya teşekkür ederim çok hızlı ve sağlam bir şekilde ürünü yolladıkları için. Elime ulaşır ulaşmaz açtım herhangi bir sorun yok sapasağlam geldi ürün, Teşekkür ederim.
Kullanıcı bu ürünü EymenessTeknoloji satıcısından aldı.
HA
HA
25 Ekim 2021, Pazartesi |
hüseyin a*** - Antalya
Ps5 sıfır kapalı kutu Sony garantili sorunsuz elime ulaştı hızlı kargo güvenli alışveriş hepsiburada ya teşekkür ederim
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.