TCL MT40X Movetime Family Watch 4G Akıllı Çocuk Saati - Mavi Değerlendirmeleri
(2046 Değerlendirme)Ürün detayına git
4,52046 Değerlendirme
Bu ürün ile ilgili 2046 değerlendirme var.
Bu ürün ile ilgili 2046 değerlendirme var.
FO
FO
15 Ekim 2019, Salı |
FERHAT O****
Saat dün elimize ulaştı , kolay bir kurulum sağladık.. Menuleri basit ve anlaşılır tam çocuklara göre tasarlanmış. Malzeme kalitesi tatmin edici. Sesli konuşma iyi çalışıyor görüntülü konuşmada fena değil. Konum bilgisi de düzgün çalışıyor. Şarj süresi ile alakalı daha tam bir şey söylemek erken gibi ama sanırım 1 veya 1,5 gün gidecek gibi görünüyor. Sonuç parasını hakediyormu= evet. Bende kararsızlıkta kalmıştım ucuz bişeymi alsam diye ama konu çocuk olunca riske atamadım. Başarılı bir ürün bence
DM
DM
31 Aralık 2019, Salı |
Deniz M****
İyice kullanmadan yorum yapmak istemedim. Gps sürekli açık modda şarjı akşama kadar ancak gidiyor, ancak gps verilerini siz istediğiniz zaman almak istediğinizde şarjı 1,5 gün gidiyor. Planlı açma kapama özelliği çok işe yarıyor, akşam istediğiniz saatte otomatik kapanıp sabah istediğiniz saatte açılıyor. Gps verilerinin doğruluğu çok nadir sapma olsa da genel anlamda çok iyi. Görüntülü görüşme konusunda eksikleri var, çocuğunuzu görebilmeniz için çocuğunuzun saati kendinden uzakta tutmanız gerekiyor, o zaman da çocuk sizi duyamıyor. Bir diğer eksiklik ise mesaj konusu; her ne kadar tanımlı olmayan numaralar çocuğu arayamıyor olsa da saate mesaj gelmeye devam ediyor.
ÇK
ÇK
13 Haziran 2021, Pazar |
Ç**** K****
Bu saati almadan önce başka bir markanın (oxygen) saatini almıştım. İnanılmaz kalitesizdi, asla çekmiyordu. İade etmiştim. Bu TCL nin saatini çoook araştırdım. Yorumlar okudum, videolar izledim. Sonunda karar kıldım. 2 günde elime ulaştı. Hemen kurulumunu yaptım. Belirttikleri uygulamayı kendi telefonuma yükledim. Hem programın hem de saatin Çok kolay bir arayüzü var. Çekim kalitesi, konuşma sesi, ekran çözünürlüğü filan oldukça iyi. Kararsız kalanlara tavsiye ederim.
ZS
ZS
27 Kasım 2021, Cumartesi |
Z**** S****
Mükemmel Bir ürün saati iPhone ile kullanıyorum ve sorunsuz bir uygulamaya sahip saatin en güzel özelliği Android yazılım olması ve alır almaz güncelleme geldi 4.5G desteği ve VoLTE özelliği olması çok iyi görüntülü görüşme mevcut konumlar çağrılar vs her şeyi anlık çalışıyor ve tepkileri çok iyi ses mükemmel düzeyde malzeme kalitesi çok iyi sağlam NOT: bence blicra gibi dandik yavaş çalışan sadece 2g üzerinden şebeke alıp konumu 10 dakika geriden gelen sakızdan çıkmış çocuk saatlerine benzeyen ürünlere boşuna paranızı ve zamanınızı harcamayın konu çocuğunuz olunca iyisini alın riske atmayın deneyimlerim ile konuşuyorum.. iyi alışverişler
EE
EE
12 Haziran 2022, Pazar |
E*** E***
Kaliteli bir akıllı saat, kordonu ucuz modellerdeki gibi basit plastik değil silikon ve bu açıdan çocuklar için daha iyi. TCL Connect uygulaması da gayet iyi ve kolay. İlk kurulum yapan yönetici oluyor ve başkasına QR paylaşarak ilave kullanıcı eklenebiliyor. Saat kişileri listesini siz yönetiyorsunuz. SMS için de whitelist var ancak operatörden gelen mesajları görmek için kapatmadım. Harita üzerinde konum görebiliyorsunuz pil durumunu da gösteriyor ancak pil yüzdesini ancak şarja takınca görebilirsiniz onun haricinde simge olarak görünüyor. Konuşmada ses fena değil elbette telefon kadar iyi beklemeyin ama yeterli. Mesajlaşma da var saatten yazma yok sadece sesli mesaj gönderiliyor ama telefondan siz yazılı mesaj da gönderebilirsiniz. Saatin yazılımını güncelledim ilave olarak hatırlatıcı özelliği geldi. Uygulamadan çocuğunuza istediğiniz zamana hatırlatma mesajı gitmesini sağlayabilirsiniz faydalı. Pil tüketimi açısından Konum modunu tasarruf ayarına getirdim sadece yenileme yaptığınızda konumveriyor ama güvenli bölge bu şekilde kapalı olur ama zaten sürekli konum ısınmaya yol açar ve çok pil harcar gerekli değilse hiç açmayın. Zamanlanmış kapatıp açma ve okul saati tanımları var. Kullanıcı izinlerinden izin vermediğiniz özellikleri kapabilirsiniz. Saatte WiFi de var bu güzel ev internetine de bağlayabilirsiniz. Ayar panelinden wifi açma kapama ve ses ayarları gibi yönetimler var telefon sesi medya sesi mikrofon seviyesi gibi ayarlar ayrı ayrı yapılabiliyor gayet iyi. Sadece uzaktan dinleme ve kamera kaydı gibi özellikleri yok. Bizimkiler daha ilk günden bir sürü resim çekmişler galeri çok sayıda resim var ve hafıza uyarısı vermedi ucuz saatlerde sanırım böyle değildir. Adım sayar özelliği de var. Ayrıca saatin titreşim özelliği var sessize aldığınızda sadece titreşim veriyor. Genel olarak kaliteli bir ürün diyebilirim.
EU
EU
25 Şubat 2020, Salı |
Elif U****
Siparişi oluşturduktan 1 saat sonra kargoya verildi. Vay be bu ne hız derken PTT kargo ile geleceğini farkettim 3 günde ulaştı elime. GSM şirketlerinden hat ile kullanılıyor. Tavsiyem hattınızı hazır edin önceden çünkü kızım ürünü dört gözle bekliyordu. Hattı takmadan önce pin sorusunu kapatmanın gerekiyor başka bir telefona hattı takıp. Daha sonra TCL Coonnect i yükledik play store dan. Diğer işlemleri telefonunuzdan bu uygulama üzerinden yapıyorsunuz. Telefon kişilerin ekledik. Yer takibi, sesli mesaj, görüntülü arama, güvenli bölge, çoğumuzun geçtiği yerlerin takibini yapabiliyoruz. Planlı açma kapama var. Okul saatinde saati etkisiz yapabiliyorsunuz. Şarjı bir gün yetiyor(kızım ilk heves her dakika kullandı) Başka bir yerde okumuştum bilgisayar üzerinden şarj edildiklerinde bataryaları daha uzun süreli kullanılabiliyor. Sadece usb kablosu çıkıyor zaten kutunun içinden. İsterseniz telefon şarj aletinin fişi ile birleştirebileceğimizi söyledi GSM de çalışan arkadaş. Ses kalitesi gayet iyi. Kameradan yana bir beklentim yoktu. Kamerası da gayet iş görüyor. Su geçirmezliğş lp68 olarak geçiyor. Suya daldırmadık ama el yıkarken de henüz bir sorun yaşamadık.
YB
YB
11 Kasım 2019, Pazartesi |
Yasin B****
4. siniftaki çocuğumuz yaklaşık 10 gündür kullanıyor. bundan önceki akıllı saatine göre gayet kullanışlı. sarji 1,5 gün rahat gidiyor. ses düzeyi ve görüntülü konuşma güzel, kalabalık ortamda bile konuşabiliyoruz. ayrica kordonu pimli, kopsa bile yerine ikamesi kolay. tavsiye ederim.
RO
RO
27 Ekim 2021, Çarşamba |
R**** O***
-Ürün 10 numara 5 yıldız. Mükemmel. Fiyat olarak telefon operatörlerinde satılandan %20 ucuz. Saat 4,5 G hat ile kullanılıyor.
-Sipariş iki günde güzel bir paketleme ile hızlı bir şekilde elimize ulaştı.
-Saat kaliteli malzemeden üretilmiş, kamerası ve sesli görüşme, konum gayet başarılı, telefona indirilen uygulama programı ayrıntılı ve içeriği çok güzel.
-Kurulum genel olarak kolay, biraz kullanım kılavuzu yetersiz kalıyor, görüntülü görüşme yapmak istenen numaraların kullanıldığı telefonlara T L C CONNECT uygulamasını indirmek ve ilk kurulum yapılan telefondaki T L C CONNECT uygulamasındaki menüden kare kodu okutmak gerekiyor.
-Maddi olarak alabiliyorsanız bu ürünü veya benzer özellikli bir ürün almanızı, yoksa normal bir dijital saat alarak çocuğunuzu mutlu etmenizi tavsiye ederim. Yoksa benim daha önce aldığım ve hat okumama sorunu nedeniyle iade etmek zorunda kaldığım oyuncak denilebilecek saatteki gibi hem kendinizi hem de çocuğunuzu yıpratmış olursunuz.
-Bundan sonra da sorun yaşamamak dileğiyle satıcı firmaya ve kargoya teşekkürler.
Kullanıcı bu ürünü Elektromanya12 satıcısından aldı.
ÖK
ÖK
06 Temmuz 2022, Çarşamba |
Ö**** K****
Ürün anlatıldığı gibi oğlum çok beğendi hızlı ve özenli gönderi için teşekkürler
ZÖ
ZÖ
07 Nisan 2022, Perşembe |
Zeki Ö****
Saat gerçekten çok kaliteli, başka markalar gibi uydurma değil, Görüntülü görüşme iyi, sesli görüşme ve mesaj özellikleri güzel, konum bilgisi bir kaç metre sapma ile gayet iyi.