Toshiba 43UA3D63DT 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Değerlendirmeleri
SS
SS
19 Aralık 2022, Pazartesi |
sukru s****
Güzel bir TV tavsiye ederim. Renk kalitesi bir hayli tatmin edici ve canlı renkler var. Ama Renk ayarlarını tam yapmanız gerekir aksi takdirde tam renk perormansi alamazsınız. " Genel TV renk ayarları" ile ilgili Youtube'da bir çok video var, bakabilirsiniz. Çerçevesine gelince plastik ince bir çerçeve kullanılmış.., ama her gün tasimayacaginiz için pek sorun değil. Ekran paneline gelince sanırım aynı modelde 2 farklı tıp geliyormuş..bana gelen mat panel idi ve yanlardan izlendiğinde hiç bir görüntü renk kaybı ve solmasi tespit etmedim. Bu bakımdan iyi. Philips 43 PUS serisine göre: Toshiba'nin çok daha canlı ve dinamik renkleri var . Ayrıca Philips'in kumandası çok kötüydü Philips'in ses+ ve eksii düğmesini buluncaya kadar bayağı uğraşırsınız ve tuşları çok küçük. ama Toshiba bunu güzel tasarlamış tuşlar görünür şekilde ve uygun buyuklukte. Ayrıca Philips Pus 43 serisinde sesli kumanda yok bu Toshibada ses komutlu bir kumanda ve güzel çalışıyor. WIFI'ye gelince, wifi testi yaptım Philips'e göre aynı bağlantıda Toshibada 5G bağlantıyla daha iyi sonuç aldım. Youtube & Prime ve BLU TV bağlantısında hiç bir sorun yaşamadım. Tabi internet bağlantı hizinizin iyi olması lazım. Ben 5G rahat baglandim. TV kurulumuna gelince ben Vestel firmasını aradım ve ucretsiz kurdular..Sanırım Toshibalari zaten Vestel firması Türkiye'de üretiyormuş. Ama servis renk ayarlarıyla pek fazla uğraşmadı. 10 dakikada TV'yi çalıştırıp takip gittiler. Renk ayarlarini teker teker kendim yaptim. Yine de Yetkili servisin kutuyu açıp kurmasını tavsiye ederim Kargodan kırık bozuk gelirse en azından siz sorumlu olmazsınız. Toshiba Bu fiyatta alınabilecek en iyi TVlerden biri.. Ben 10 üzerinden 8 puan veriyorum, 10 puan Sharp Aquos TV serisine veriyorum ama malesef Sharp Aquos TV nin Türkiye'de satışları şu an yok...Bu yuzden Toshiba'yi sectim.
Seçenek43"
HC
HC
24 Aralık 2022, Cumartesi |
H**** C****
Muhteşem birşey indirimde iken aldım şimdi takılma zamanı 😂👌👍
HÖ
HÖ
06 Ocak, Cum |
Hakan Ö****
Merhabalar öncelikle bu TV'yi31 Aralık 2022 sipariş verdim. Satıcısı Hepsiburada ayriyetten teşekkür ederim fiyat artışı oldu ama aldığım fiyata yine gönderdiler ürünü teşekkür.urun fiyat performans ürünü bu fiyata aldığınız üründen yüksek performans beklememek lazım cihaz 4k android ve kimse yazmamış buraya ip TV yuklenebiliyor.
Seçenek43"
MG
MG
26 Ocak, Per |
M**** G****
Hızlı kargo hızlı kurulum, fiyat açısından alınabilecek en iyisi sanırım bu, yan açılardan Va panel olması nedeni ile renklerde beyazlaşma var, ses ve görüntü kalitesinden memnun kaldım
09 Kasım 2022, Çarşamba |
D**** B****
Ürün çok hızlı kargolandı ve vestel servisi aynı gün gelip kurulumu yaptı. Ürün yeni üretim ve android 11 sürümüyle geliyor 2gb ram mevcut. İlk izlenim olarak fiyatına göre tatminkar bir görüntü verdiğini söyleyebilirim bu tür markalar karma paneller ile çalışıyorlar yani benim aldığım deneyim ile bir başkasının aldığı deneyim farklı olabiliyor. Bana ips panel denk geldiğini düşünüyorum çünkü sağdan ve soldan renk sapmaları yok. Kumanda kurulumu ile hızlıca sesli komut verebiliyorsunuz. Ben ilk deneyim anlamında memnun kaldım ve parasının hakkını verdiğini düşünüyorum. 11bin liraya tavsiye ederim. Bir sorun yaşarsam veya eksik görürsem yorumu günceller paylaşırım i.
30 Kasım 2022, Çarşamba |
D**** B****
Ürün ips ve Va panel olmak üzere iki farklı tarzda geliyor. Malesef vestel toshiba üretimlerinde sizin aldığınız deneyim ile benimki farklı olabilir çünkü tek bir panel üreticisiyle çalışılmıyor. Bana ips panel denk geldi diyelim. Ürünü 3 haftadır kullanıyorum, görüntü kalitesinden memnun kaldım ama 3 yıldız verme sebeplerini şöyle sıralayabilirim.
1- android arayüzü tam oturmamış ve ara ara uygulamalara girerken bir şeyler izlerken hatalar veriyor, genel itibariyle işinizi görüyor ama bazen can sıkıyor ve komple yeniden başlatmak durumunda kalabiliyorsunuz. Yazılım güncellemesi şart ve henüz gelmedi.
2- Benim en fazla kafaya taktığım ve realmi tv stick almama sebep olan sorun şu şekilde. Tv de dolby vision desteği var ve iyi bir şey gibi evet normalde doğru tv lerde renkleri, parlaklığı, siyah sahneleri çok iyi hale getiriyor. Ama bu tv de dolby vision destekli netflix ve amazon filmlerinde görüntü bırakın daha iyi olmasını, daha kötü oluyor. Bunu kapatamadığımız için kötü görüntüye mahkum kalıyorsınız, başka kullandığım android philips tv de en azından renk ayarlarından hdr a getirince bu sorun düzeliyordu ama malesef yine yazılımın kötülüğünden çözümsüz ve kötü görüntüye mahkum halde izliyorsunuz. Realmi stick de dolby vision desteği olmadığı için daha iyi renkler alıyorum öyle düşünün. 2022 model yeni bir android tv alıp üzeribe android stick almak beni çok üzdü ve sinirlendirdi açıkçası.
3- ses teneke hissi veriyor arkadaşlar, doygun ve kaliteli bir sesi yok. Bırakın kaliteyi bazı konuşmalarda rahatsız ediyor, daha önce aldığımız benzer bir seri toshiba tv ye göre fersaf fersah kalite farkı var. Duvara astıktan sonra masaya ses çarpmadığı için ses bir nebze olsun düzeldi. (tabi ses ayarlarından da oynamalar yaptım) fakat kalitesiz bir hoparlörü var bu çok net.
Görüntü kalitesi iyi olsa da bana bariz gelen bu eksi özellikleri şu anda bilseydim üzerine biraz daha koyup farklı bir tv alırdım açıkçası. Beklentisi düşük olana idare eder bir 65inch tvdir.
EG
EG
14 Kasım 2022, Pazartesi |
E**** G****
Ürün siparişimden çok kısa sürede elime ulaştı. Aynı şekilde Vestel servisi hemen gelip kurulumu gerçekleştirdi. Televizyon tek kelime ile şahane. Android 11 sürümü ile geliyor. 2gb ram var. Görüntü kalitesi muhteşem. Sesli kumanda mevcut. Bu paraya bundan daha iyi bir televizyon almak imkansız. Alacak olanlar kaçırmasın.
YC
YC
15 Kasım 2022, Salı |
YAVUZ C**
Cuma akşamı sipariş verdim pazartesi elime ulaştı ve salı günü Vestel tarafından kurulumu yapıldı.kurulum için randevu alırken duvara asma aparatıda istedim 100 TL karşılığında onu da getirip monte ettiler.televizyonun geçişleri hızlı ,görüntü ve sesi beni tatmin etti açıkcası.
AY
AY
30 Ocak, Pts |
Ahmet Y****
Harika f/p ürünü hızli kargo Vestel servis personelleri çok ilgililerdi teşekkür ederim..
EV
EV
12 Kasım 2022, Cumartesi |
E**** V****
Çok iyi tam fiyat performans ürünü .