Toshiba 50UL3C63DT 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Değerlendirmeleri
EG
EG
03 Temmuz 2022, Pazar |
e**** g****
Fiyat olarak en uygun olanı Hepsiburada.Açıkcası benim beklentimi karşıladı şimdilik iyi bakalım görüntü kalitesi ses harikulade parasının hakkını veriyor tavsiye ederim
MF
MF
29 Ağustos 2022, Pazartesi |
M**** F****
Ürün siparişimden iki gün sonra geldi. Vestel servisi tarafından iki gün sonrası için ürünün kurulum randevusu verildi. Tam belirtilen gün ve saatte vestel servisi yetkilileri gelerek kurulumu sorunsuz yapıldı. Servis personelleri ilgiliydi. Yerli üretim olması, emsallerine göre fiyatının uygun olması ve herhangibir sorunda servis desteğinin diğer markalara göre daha hızlı ve parçalarının daha uygun fiyatlı olmasından dolayı tercih sebebim oldu. Ayrıca bilinen diğer markalarla arasında çok fazla kalite farkı olmadığını düşünüyorum. Teknik özelliklerine değinecek olursak; cihaz smart tv. Ancak android olarakta kullanmak istenirse, mi boxla android olarakta kullanılabilir. Kanal geçişleri ve uygulama bağlantıları ideal hızda. Görüntü kalitesi iyi. Ses kalitesi çok iyi. Yeterince uygulama cihazda mevcut. Kullanımı kolay ve hızlı. Wi-fi bağlantısını çok beğendim. Hepsiburada bugüne kadar beni hiç yanıltmadı. Almayı düşünenler için tavsiye ederim.
ST
ST
06 Ocak, Cum |
S**** T****
Biz gerçekten çok beğendik. Renkler hızı ve kumandası harika. Kargolara ve kurulum süreci de çok güzeldi. Kapımıza kadar çıkarttılar paketleme sağlamdı kutu zarar görmemişti. Kuruluma da ertesi gün geldiler. Çok memnun kaldık
VŞ
HA
HA
10 Haziran 2022, Cuma |
H**** A****
The TV is great for its price
But note that it's speakers are at the back which makes the sound a bit not as good as if the speakers were on the side
Hepsi jet Xl delivery man is very arrogant I sent the TV to my mother as a gift and was very rude and left the TV on the door outside and left
VK
VK
30 Temmuz 2022, Cumartesi |
vladislav k****
para için iyi televizyon
Kullanıcı bu ürünü CarrefourSA satıcısından aldı.
OG
OG
21 Şubat 2022, Pazartesi |
Orhan G**
Tv fiyat segmentine göre görüntü kalitesi çok iyi. Biz aldığımız tarihte fiyatı çok uygundu ama malesef herşey gibi tv.lerin de fiyatları uçtu yeni alacaklara Allah kolaylık versin.
RÇ
RÇ
17 Ekim 2022, Pazartesi |
R**** Ç****
İlk önce şunu belirteyim VESTEL fabrikasında montajı yapılmış yada TOSHİBA lisansı ile VESTEL de üretilmiştir. Servisi VESTEL.
Görüntü kalitesi daha önce FUL HD LG vardı çok şaşıracağım hayran bırakacak bir görüntü kalitesi yok. Ses sistemi güzel, yazılım fabrika yazılımı Disney Plus yok mesela. Kanal geçişleri güzel. Çok astronomik rakamlar vererek TV almayı yeğlemedim. Beni tatmin ediyor.
Kullanıcı bu ürünü Airyshop satıcısından aldı.
MA
MA
09 Mayıs, Sal |
M*** A****
Anneme hediye olarak almıştım uzun süredir kullanıyor ve çok memnun, hızlı teslimat için teşekkürler.
BK
BK
01 Şubat, Çar |
B*** K****
Fiyatına göre süper bir ürün Vestel garantisi altında.
Yeni TV lerde ayak araları açık olduğu için evlerdeki eski TV sehbalarına da uygun bir ortadan ayaklı.