Tutku 6'lı Paket 0117 Penye Düz Erkek Boxer Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (572)
Fotoğraflı değerlendirmeler (4)
YT
YT
03 Nisan 2020, Cuma |
YUSUF T*** (37) - Konya
Ürün kalitesinden önce satıcıya buradan şu mesajı yazmak istiyorum umarım yorumu okur...
Arattoptan isimli satıcıdan satın aldığım ürün XXL ve siyah olmasına rağmen XL ve lacivert olarak ulaştı. Bu ürünün XL 'dan başka büyük bedeni olmadığı biliyordum ama yeni üretilmeye başlamıştır diye düşünerek XXL beden seçtim.
Bu beden de uyacağı için iade vs işlemleri ile uğraşmadım. Satıcı sanmasın ki ben XXL ve siyah isteyen müşteriye XL ve lacivert olan ürünü gönderdim oda kabul etti, birşeyden haberi yok zannetmesin. Hatta satıcı ismi ben aldığımda Arattoptan idi bugün Arat olmuş ve olmayan XXL veXXXL bedenini satıştan kaldırmış. İnsanları bilgilendirmek için aramak bu kadar zor olmamalı. Yaptığınız işi hakkıyla yapın lütfen.
Ürün kalitesine gelince bildiğimiz pamuklu penye kumaş, gayet güzel ve kaliteli. Tutku markasına teşekkürler. Satıcıya Değil...
MU
MU
16 Aralık 2020, Çarşamba |
M**** U***** - Kırşehir
Ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Satıcıya teşekkür ederim. Ürünün 4'ü kırmızı 2'si mavi geldi. Keşke hepsi mavi olsaydı. Alacaklar dikkat etsin.

HK
HK
25 Şubat, Per |
h**** k****** (43) - İstanbul
Kumaşı çok yumuşak ve rahat. uzun mesafe yürüyüşlerinde hiç rahatsız etmedi. 90 kg bedenime 3xl rahat oldu. eskidiği zaman düşünmeden yenisini alacağım
MA
MA
06 Ocak, Çar |
m**** a*** - İstanbul
Ürünler elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Hediyeniz için teşekkürler. Ürünler çok kaliteli.
ŞD
ŞD
29 Nisan 2020, Çarşamba |
Şeyda Nur D**** (51) - Kocaeli
Ürün görseldeki ile aynı, zaten kodu girdiğinizde internetten de inceleyebilirsiniz, doğru ürün geliyor, renk olarak lacivert geldi hepsi, ancak 2'si açık mavi şeritli, 2'si kırmızı şeritli, 2'si açık gri şeritli geldi, biz memnun kaldık. Kargo sadece kargo şirketinin sanırım karantina sebebiyle biraz gecikti bi buçuk haftayı geçti ama sıkıntı olmadı bizim adımıza, Pazar günü geldi hatta kargo, Pazar günü bile çalışıyorlar demekki bugünlerde dedik.
EA
EA
03 Şubat, Çar |
E*** A**** - İstanbul
Fiyat performans olarak iyi ancak 2 ürünün ön etiketi kesilmiş ve bir tanesinde de farklı bir marka etiketi ile gönderildi. Aynı ürün oldukları belli ama yine de insanı düşündürüyor.

CÖ
CÖ
15 Ocak, Cum |
c*** ö*** (54) - İstanbul
Gerçekten çok kaliteli bir ürün defalarca yıkanmasına rağmen en ufak bir deformasyon olmadan giyiyorum
ZA
ZA
01 Aralık 2020, Salı |
z***** a**** - Ankara
Ürünü tampap satıcısından aldım. 12 tane sipariş ettim kargo hızlı ve ürünlerin kumaş kalitesi çok güzel gönül rahatlığıyla evinizin tüm erkek bireylerine alabilirseniz hepsiburada ailesine teşekkür ederim 🌟🌟🌟🌟🌟
ED
ED
18 Aralık 2020, Cuma |
E**** D**** - Balıkesir
Satıcı gayet ilgili. 3 set siparişim 1 set olarak geldi ve kendileriyle iletişime geçtiğimde özür dileyip eksik setleri ertesi gün elimde olacak şekilde gönderdiler.
DY
DY
26 Ocak, Sal |
d**** y************ (43) - Burdur
semoşbebe satıcının duyarlılığından dolayı teşekkür ederim. bol kazançlar
ÇK
ÇK
08 Şubat, Pts |
Ç**** K******* (33) - İstanbul
Lastiği kaliteli, kumaşı yumuşak. Beden olarak diğer markalarda giydiğinizin bir büyüğünü alın.
YŞ
YŞ
02 Mart, Sal |
Yavuz Ş**** (39) - İstanbul
Ürün gayet güzel tebrik ederim.
Son derece hızlı geldi tavsiye ederim.
EŞ
EŞ
16 Mayıs 2020, Cumartesi |
E*** Ş***** - Muğla
Kesinlikte tavsiye ederim. Urun cok kaliteli. 115 kilo için xl bedenini aldik gayet güzel oldu. Fiyat çok uygun. Satıcı güzel çalışıyor. Fakat surat kargo berbat keşke çalışmasaniz cunku dağıtım yapmıyorlar ve çok mağdur oluyoruz heleki pandemi döneminde daha çok mağdur oluyoruz.
KB
KB
22 Eylül 2018, Cumartesi |
Kemal Tarık B***** - Hakkari
Ürün "hepsiburada" nın kendi mağazasıyla aynı anda sipariş edildi ve onlardan bile daha önce elime ulaştı ürünün kalitesini bilerek satın aldım ve hiçbir sıkıntı yok. Yanında göndermiş olduğunuz patik çorap hediye olarak düşünüyorum ve teşekkür ediyorum. (Sipariş karışıklılığı varsa çorapları gönderebilirim.)
MÜ
MÜ
17 Aralık 2020, Perşembe |
M***** Ü******* - Ankara
elime çok hızlı ulaştı paketlemede güzel kalite fiyata göre çok uygun
EÖ
EÖ
30 Temmuz 2020, Perşembe |
EYÜP Ö***** (0) - İzmir
Ürün yorumlarına bakıp da almıştım ve elime ulaştığında da yorumların boşuna olumlu olmadığını anladım. Gerçekten güzel ve kaliteli ürünmüş. Efsun isimli satıcıdan aldım, kargo hızlıydı.
ST
ST
22 Ekim 2020, Perşembe |
S**** T************ (42) - Eskişehir
Çok kaliteli, fotoğrafından daha güzel. Kesinlikle tavsiye ederim
NY
NY
24 Kasım 2020, Salı |
N** y******** - Aydın
Ürün her zaman kullandığımız ürün anlatmaya gerek yok satıcıya ve özellikle de Aras kargoya hızlı şekilde ulaştırdıkları için teşekkürler
BB
BB
01 Ekim 2020, Perşembe |
B**** B****** (28) - İstanbul
Gayet memnunum, yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum, özellikle alerjik deri hastalığı olanlara tavsiye ederim.
BS
BS
20 Kasım 2020, Cuma |
b***** s****** (43) - İstanbul
kalınlık ve lastiklerinin sağlam olması oturması gercekten güzel kaliteli diyebilirim tavsiye ederim