Ve Dağlar Yankılandı (Midi Boy) - Khaled Hosseini Yorumları
(9 Yorum)-
HE
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.25 Kasım 2019, PazartesiBEŞ YILDIZ
Akşam sipariş verdim sabah kapımdaydı. Kargo hızınız mükemmel :)
H***** E***** BAYRAMPAŞA - İstanbul -
GO
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.22 Nisan 2019, PazartesiBeş Yıldız
Hızlı bir alışveriş oldu. Teşekkürler.
G***** O***** KONAK - İzmir -
DK
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.22 Kasım 2018, PerşembeDört Yıldız
HIZLI VE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İÇİN TEŞEKKÜRLER
DENİZ KILIÇ KARTAL - İstanbul -
OT
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.15 Kasım 2018, PerşembeBeş Yıldız
Bu kadar hızlı geldiği için tşkler
ozkan tufan KADIKÖY - İstanbul -
MY
02 Kasım 2018, CumaBeş Yıldız
muhteşem bir kitap
M***** Y***** -
DA
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.20 Temmuz 2018, CumaBeş Yıldız
Gayet iyi.
Doruk Atabey KARŞIYAKA - İzmir -
ZY
08 Temmuz 2018, Pazarcok begenmedim.
uçurtma avcısı ve Bin muhteşem Güneş adlı kitaplarını okudum gerçekten müthiş kitaplardi. ama bu kitap digerleri kadar okutturmadi kendini. 200. lu sayfalardayim okurken zorlaniyorum..bı an önce bitse artık diye sıkılmaya başladım:(
zeynep yıldırım -
SÇ
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.02 Mart 2018, Cumaefsane
karşılıksız sevgi kadar gerçek olan hicbirseyin olmadığını hergün bir kez daha şükretmenin ve asla pes etmemenin yola devam etmenin etkileyici yoluyla anlatılmış bir kitap tavsiyemdir
sıla çetin ÇEŞME - İzmir -
NA
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.10 Nisan 2017, PazartesiDört Yıldız
Güzel ve etkileyici bir roman.
NEVZAT AYDEMİR (56) ÖDEMİŞ - İzmir
Ürünle ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için müşterilerimiz adına teşekkür ederiz.
Hepsiburada’da yer alan ürün yorumları, müşterilerimizin satın aldıkları veya kullandıkları ürünlere dair değerlendirmelerini içerir.
Ürün veya markayla ilgili bilgi veren, ürüne ve kullanımına dair artı ya da eksi özellikleri yazan, tedarik ve teslimat sürecini değerlendiren yorumlar onaylanarak ürün sayfasında yer alır.
Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-2 kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır.
Bu kriterlere göre incelenen yorumlar, kısa bir değerlendirme sürecinden geçer, uygunsa onaylanarak ilgili ürün sayfasında yer alır. Değerlendirme süresi, yorumların geliş sıralamasına göre değişkenlik gösterebilir.