Veito Blue S Trifaze 3 Faz Merkezi Sistem Dijital Ayarlı Şofben Değerlendirmeleri
YT
YT
12 Ekim 2019, Cumartesi |
Yusuf T****
Arkadaşlar ürün verdiğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor. İlk olarak şunu belirteyim eviniz de kesinlikle trifaze hat olması gerekiyor, yoksa boşuna almayın, yoksa bi sürü teferruat ile uğraşırsınız.
İkinci olarak, güneş enerjisi ile Harika uyumlu çalışıyor ama, yaz ayların da kesinlikle beraber kullanmayın, cihaza çok zarar verir.
Üçüncü ve son olarak eğer normal eviniz de tek olarak kullanacaksanız, dediğim gibi trifaze hat varsa normal elektrikli termisifon alacağınıza kesinlikle bunu alın. Kesinlikle pişman olmazsınız.
Kullanıcı bu ürünü bilal teknik satıcısından aldı.
YA
YA
25 Ekim 2019, Cuma |
Y**** A****
Ürünü başka bir siteden aldım ama benim aldığım satıcının burada da satışı var. Evimde trifaze elektrik olmasına rağmen önce hata edip monofaze flow E ürünü satın aldım. Güneş enerjisi ile uyumlu olduğu yazdığı için kış aylarında yeterli sıcak su olmadığında destek olsun niyetindeydim ama güneş enerjisinden gelen sıcak suyu cihaz girişine bağladığınızda ısı belli bir düzeyi aştığında içindeki otomatik devre kesici cihazı durduruyor, tekrar çalıştırmak için cihazın içini açmak gerekiyor. Bu sorunu cihazı aldığım mağazaya bildirdim, bana hem çok yardımcı oldular hem de doğrudan Veito yetkilisine yönlendirdiler. Görüştüğüm yetkili de çok ilgilendi, evimde trifaze elektrik varken monofaze cihaz almamın hata olduğunu ve aradaki farkı ödersem bu cihazla değiştireceklerini söyledi. Dedikleri gibi yaptık ve gerçekten de değişimi çok hızlı ve sorunsuz şekilde hallettiler. Blue S harika bir cihaz, bunu söyleyebilirim ama güneş enerjisi sistemi ile entegre edip benim kullandığım şekilde kullanacaksanız mutlaka cihaz girişine termal karışım vanası ya da miks vana denen bir parça takmanız gerekiyor. Böylece 55 derece üzerinde sıcaklıktaki su gelirse cihaza doğrudan gitmiyor, 55 derece ya da altında, ayarladığınız sıcaklıkta gidiyor. Ben bu parçayı Fethiye gibi büyük bir ilçede bile bulamadım ve internetten sipariş vererek temin edebildim. Ayrıca cihazı yetkili servise monte ettirmeme rağmen epeyce uğraştılar, muhtemelen onlar da cihazı tanımıyorlardı ama bu aşamaları sorunsuz atlatırsanız gerçekten tüm beklentileri karşılayan, çok az yer kaplayan, aynı anda hem mutfak hem banyoda yeterli sıcak su sağlayan ve güneş enerji sistemi ile gayet uyumlu çalışan bir cihaz. Aslında monofaze cihaz da alsanız muhtemelen aynı karışım vanasını girişe takarak cihazı sorunsuz kullanabilirsiniz zira önemli olan cihazın içine 50-55 dereceden sıcak, 10 bar basınçtan yüksek suyun gitmemesi ama trifaze cihazın sıcak su kapasitesi diğerinin iki misli.
RÖ
RÖ
01 Şubat 2022, Salı |
r**** ö****
Termosifon ile bu ürün arasında kalmıştım, iyiki şofbeni tercih etmişim
Kullanıcı bu ürünü Airyshop satıcısından aldı.
ME
ME
30 Ocak, Pts |
M**** E****
Ürünü aktif 1 yıldır görünen bir kullanıcı olarak yorum yapıyorum. Lütfen bu kısımlara çok dikkat ediniz.
- Ben triplex evimde kullanmak için bu cihazı aldım. Hatta sırf bu cihazı kullanacağım için de Treefaze 380 v aboneliği yaptım.
- Cihaz 3 kata da suyu gönderiyor en üst kata yerini yaptırmıştım zaten, ordan herkes kullanıyor fakat su basıncı nedeniyle ciddi sorunlar yaşıyorum.
- Bunun için servis 2-3 kez geldi ama ne yapsak yok. Evin tesisatında basınç sorunu nedeniyle cihaz açıkken diyelim 40 derecede su verirken, alt kattan su açıldığında suyu anında soğutuyor. Isınması için de bi sürü suyun boşa gitmesini beklemen gerekiyor.
- Tesisatınız benimki gibi bir kattan açınca suyun tazyiği düşüyorsa sakın almayın. Ben gibi ya cihazı kırarsınız ya kafayı.
- Cihaz kullanım açısından çok iyi ama suyun debisinde suyu soğutması ve dakikalarca banyoda soğuk su gitsin diye beklemek çok kötü bir. durum.
Benden söylemesi, keyifli alışverişler.
Kullanıcı bu ürünü OSMANLAR YAPI İML. İNŞ. TAAH. VE TİC. LT satıcısından aldı.
IA
IA
06 Kasım 2022, Pazar |
i**** a****
Simdilik cok iyi calisiyor boyutlari cok ideal kucuk sayilir eğer evinizdeki cesmelerden tazyikli su akmiyorsa bosuna almayin urun elinizde patlar sikinti cekersiniz
Kullanıcı bu ürünü SAVRAN DTM satıcısından aldı.
ET
ET
26 Nisan 2022, Salı |
ERCAN T****
Fiyat/performans ürünü, Bu çeşit aletlerde bozulmamasını sağlayan elektronik kontrollü olmasıdır. Bu cihazda öyle. Kargo, paket ve Ürün verimi oldukça iyi, Diğer aletler gibi anında ısıtmıyor, yavaştan ısıtıyor ve bu ekran gösterge panelinde yüzde 10'luk dilimler halinde gösteriyor...
Kullanıcı bu ürünü Özcan Ticaret satıcısından aldı.
İÖ
İÖ
12 Eylül 2022, Pazartesi |
İ**** Ö****
Bilindik markalara taş çıkarır. Hem Yerli ürün hemde kaliteli. İşinizi net bir şekilde götürüyor. Satıcıdan emin değilim ambalajı ıslanmış ürün gönderdi, yeni fiyat zamlı olduğu için aideye de göndermedim üründe de sıkıntı yoktu olduğu gibi kurdurttum
Kullanıcı bu ürünü Serin Ticaret satıcısından aldı.
AA
AA
14 Haziran 2022, Salı |
A**** A****
Urun cok guzel. Hemen istiyor suyu. Butun cesmelerden sicak suya hemen ulasiyorum. Sadece su fazla tazikli olmadigi zaman devreye girmiyor.
Kullanıcı bu ürünü TK PROJE satıcısından aldı.
SD
SD
19 Kasım 2017, Pazar |
said d****
TÜM TESİSATA SICAK SU VERİYOR. ÇOK KULLANIŞLI,SUYUN DERECESİNİ AYARLIYORSUNUZ AYARLADIĞINIZ DERECEDE SICAK SU AKIYOR, SUYU KISIK AÇARSANIZ EKO MODDA ISITIR , SUYU ÇOK AÇARSANIZ FULL MODDA ISITIR.NEKADAR AÇARSANIZ AÇIN SICAKLIK AYNI KALIYOR.YETKİLİ SERVİSE MUTLAKA MONTE ETTİRİN,YENİ ÜRÜN OLDUĞU İÇİN PİYASADA SERVİS DIŞINDA TAKMASINI BECEREN OLMAZ.CİHAZINIZI BOZABİLİRLER. MUTLAKA TRİFAZ HATTINIZ OLMASI GEREKİR. İKİ BANYOSU OLANLAR İÇİN İDEAL BİR ÜRÜN HER İKİ BANYOYA AYNI ŞOFBENDEN AYNI ANDA SICAK SU VERİYOR . BANYO DIŞINDA TESİSATA BAĞLADIM, BANYO FAYANSLARINI DELMEK ZORUNDA KALMADIM .NORMAL ELEKTRİKLİ ŞOFBEN BOYUTUNDA, ÇOK AZ YER KAPLIYOR. TAM SPA KEYFİ İÇİN HER EVE LAZIM BENCE
SK
SK
29 Temmuz 2022, Cuma |
S**** K****
Ürünün döndürülen düğmesinin yerinde sağlam durmuyor, çıkacakmış hissi veriyor - o yüzden bir yıldız eksik
Kullanıcı bu ürünü Fixkırmızıbeyaz satıcısından aldı.