Vestel 43U9510 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Değerlendirmeleri
CT
CT
20 Eylül 2021, Pazartesi |
C**** T****
Televizyon hakkında teknik bilgim olmamasına rağmen fiyat performans yorumlarına bakaak aldım şuanda gayet memnunum üç beş resimde almak isteyenler adına paylaşıyorum arkadaşlar
MA
MA
26 Ekim 2021, Salı |
M**** A****
Hepsi burada ve şükran a.ş ye sorunsuz satış güveni için teşekkür ederim. Ürün yetkili servis tarafından kurulumu yapıldı gayet net ve sesi dolu dolu kanal geçişleri kolay kullanımı ile uygun fiyatlı aldım mağazadan 450 TL gibi daha uygun geldi
AB
AB
25 Kasım 2022, Cuma |
a**** b****
Ürün gercekten mükemmel . Eski tv jvs di oda ultra 4k idi. Ekran kırıldı diye vestel aldım. Gercekten o kadar dorultu farkı varki gözümün perdesi kalktı resmen.Görüntü cok canlı süper ötesi hatasız geldi.
Kullanıcı bu ürünü Cazipalisveris satıcısından aldı.
MT
MT
08 Eylül 2021, Çarşamba |
m**** t****
Eksiler: akıllı kumanda yok, plastikleri hassas, web bağlantısı var fakat flashplayer olmadığı için webden video izleyemezsiniz.
Artıları: görüntü ve ses tatmin edici, int bağlantısı hızlı youtube vs. sorunsuz, fiyat kalite mukayesesiyle kesinlikle tavsiye edilir.
Kargo ve servis olması gerektiği gibiydi.
Kullanıcı bu ürünü CeylanStore satıcısından aldı.
BA
BA
04 Ekim 2021, Pazartesi |
B**** A****
Ürün de satıcı da tam kararında hiç düşünmeyin alın geçin şu an piyasada en temiz fiyat performans ürünü
BT
BT
30 Ekim 2022, Pazar |
B**** T****
Sağlam bir şekilde elime ulaştı.1yıldan fazla oldu kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım . İyi ki ucuzken almışım
Kullanıcı bu ürünü mertev satıcısından aldı.
CI
CI
04 Ocak, Çar |
c**** i***
Kanal geçişleri yavaş renk ayarı idare eder fiyatına göre güzel ürün
Kullanıcı bu ürünü Cazipalisveris satıcısından aldı.
YÇ
YÇ
18 Ağustos 2021, Çarşamba |
Y**** Ç****
Öncelikle servis kurulum hızına teşekkür etmem lazım. 16:39da internet üzerinden servis kaydı oluşturdum. 16:41 de aradılar. 17:05te geldiler. Mükemmel bir hız. Ürüne gelince görüntü beklediğimden gayet güzel. Kanal geçişleri çok iyi. Birkaç şeyi çözemedim. İnterneti bağlamama rağmen tarih saati güncellemesi. 1970te duruyor. Manuel güncelleme yapılmıyor. Birde market yazıyor ama giriş yapamadım. YouTube ve Netflix çok hızlı. 5ghz hızı ile Wifi bağlantısı yapılıyor. Alacaklara tavsiye ederim. Kargodan hiç memnun kalmadım fakat Ürünü değerlendirdiğim için kargodan dolayı puan kırmadım.
NY
NY
15 Eylül 2021, Çarşamba |
N**** Y****
Ürun çok başarılı ses mükemmel gorüntü fena degil kumanda kullanimi kolay uygulamalar yüklü EXXEN NETFLIX YOUTUBE VE BEIN SPORT youtube baglanmasi hizli kanal gecisleri normal
Servis ve horoz lojistik ve hepsi buradaya teşekkuler
Tv kutusinda cizik dahi yok mukemmel hassasiyet
HÇ
HÇ
05 Ocak, Per |
H**** Ç****
Sağlam ve hızlı gelmesinden dolayı satıcıya teşekkür ediyorum fakat bütçeniz kısıtlıysa Vestel tercih edebilirsiniz haricen hiç bir durumda Vestel almayı kimseye tavsiye etmem. Alalı biraz zaman geçti fakat kısa bir süre sonra ekranın alt kısımlarında siyah siyah lekeler oluşmayı başladı normal film, dizi izlerken pek belirgin değil ama beyaz ekranda aşırı belirgin oluyor sanki TV darbe almış gibi bir görüntü ortaya çıkıyor. Vestelin her zamanki kalitesi diyebilirim. Kısaca kendi adıma bütçeniz varsa kesinlikle bu markayı tavsiye etmiyorum. Başka markalara yönelebilirsiniz.