Welder PPRC Boru Kaynak Makinası 090215 Yorumları
(9 Yorum)-
MALASEF YENİ ÜYEYE HİÇ HOŞ SÜPRİZ DEĞİL :)
(14.04.2017)
işimi profosyenel olarak yapıyorum siteye güvenerek resimdeki ürüne bakarak aldım ama malesef hiç te güzel olmayan bi ürün geldi asla tavsiye etmem profosyenellere
pvc kaynak makinesi
(06.04.2017)
ürün sorunsuz elime geçti ancak ürün reklamında belirtilen saç ayak yerine içinden plastik ayak çıktı ürün idare eder nitelikte
hüseyin eryılmaz (49) - Ankara - Türkiye -
Kutu içeriği
(12.10.2016)
Resim bu ürüne aitse metre harici herşey kutudan çıktı , boru kesme makası hoşuma gitmedi... Ben babama hediye olarak aldım o yüzden fazlada hırpalamıycam.
aydın yıldız (38) - Ankara - Türkiye -
Başarılı
(05.05.2016)
Ürün ve hepsi burada gerçekten iyi iş çıkardılar. ikiside çok Başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.
MUSTAFA UYAN (36) - Manisa - Türkiye -
Mükemmel
(07.03.2016)
Bu zamana kadar hep ustaları seyrederdim artık kendim yapıyorum ilk denemem olmasına rağmen hiç zorlanmadım makasta çok güzel hepsiburadaya teşekkürler.
Kenan İMER (66) - Samsun - Türkiye -
welder pvc
(31.01.2016)
Urun gayet guzel isitmasi çantası kesme makası teşekkürler hepsiburada
ceyhun tetik (40) - Kocaeli - Türkiye -
TŞK.
(10.09.2015)
EN HIZLI ALIŞVERİŞ MERKEZLERDEN BİRİ MAKİNA ÇOK KALİTELİ BİR TAMİR FİYATINA TŞK.
Beşir SEVİLGEN (49) - Siirt - Türkiye -
gayet iyi
(07.09.2015)
ürünü bildiğim için aldım bu fiyat a gayet güzel bir ürün tavsiye ederim
Erkek (57) MERKEZ - Antalya - Türkiye -
tesekürler
(08.06.2015)
zamında geldi boru ısıtma makinası orjinal almanızı tavsiye ederim.
yaşar keser
Ürünle ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için müşterilerimiz adına teşekkür ederiz.
Hepsiburada’da yer alan ürün yorumları, müşterilerimizin satın aldıkları veya kullandıkları ürünlere dair değerlendirmelerini içerir.
Ürün veya markayla ilgili bilgi veren, ürüne ve kullanımına dair artı ya da eksi özellikleri yazan, tedarik ve teslimat sürecini değerlendiren yorumlar onaylanarak ürün sayfasında yer alır.
Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-2 kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır.
Bu kriterlere göre incelenen yorumlar, kısa bir değerlendirme sürecinden geçer, uygunsa onaylanarak ilgili ürün sayfasında yer alır. Değerlendirme süresi, yorumların geliş sıralamasına göre değişkenlik gösterebilir.