Yataş Bedding BAMBU Yorgan (%20 Bambu) 300 Gr. (Çift Kişilik - 195x215 cm) Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (194)
Fotoğraflı değerlendirmeler (2)
SK
SK
03 Aralık 2020, Perşembe |
Selçuk k******** - Bursa
Yorgan gibi hijyenik bir ürünün karton ambalajı böyle olmamalıydı.
İçindeki naylon poşet ve Vakumda problem olmadığı için ürünü iade etmedim.
Ama nakliye yüzünden 1 puan kırdım.
Yorgan ise tam beklediğimiz gibi , hafif ve çok güzel ısı muhafazasına sahip.

MS
MS
03 Aralık 2020, Perşembe |
m***** s******* - İstanbul
Ürünü indirimde çok uyguna aldım, kalitesine diyecek yok ince bir yorgan değil orta kalınlıkta. Yumuşacık. Paketlemesi çok iyiydi. Karton bir kutu da geldi içinden çantasıyla. Çantasının içinde de bir naylon poşete sarılıydı. Çok güzel bir yorgan gerçekten.

EŞ
EŞ
06 Mayıs 2020, Çarşamba |
EROL Ş** (53) - Ankara
merhabalar, ürün başka sitelerden baktığımız çift kişilik yorganlardan dahi mükemmeldir.Tam da istediğimiz bir ürün çıktı. Bundan sonra tercihimiz Yataş kalitesi olmuştur. Yerli malıdır. bu bize güven vermiştir. Başka sitelerde farklı markalar, siparişte Türk Malı yazmasına rağmen ürünü teslim aldığımızda, Madein Prc çıktı ve aynen iade ettim. İkili oynuyorlar o yüzden güven vermiyorlar. Tşk.saygılar,YATAŞŞ...
EA
EA
24 Mart 2020, Salı |
E*** A**** (34) - İzmir
Kendim halihazırda kullanıyorum, arkadaşımıza çeyiz hediyesi olarak aldık, hem hafif hem de sıcacık bir yorgan. Çamaşır makinesinde yıkanıyor, çok kullanışlı
YK
YK
16 Nisan 2020, Perşembe |
Yalçın K**** (61) - Aydın
Keşke daha önce asaydık.Battal boyunu aldın çok rahat.Yorgan kavgası sona erdi😊
OY
OY
28 Ekim 2020, Çarşamba |
O*** Y***** - Kocaeli
Ürün beklediğimden güzel çıktı özenle paketlenmiş olarak çantalı bir şekilde geldi henüz kullanmadım fakat kalitesini belli ediyor eski yorganıma göre de çok daha hafif 2 tane aldım
EB
EB
25 Ekim 2020, Pazar |
Emre B***** (33) - İstanbul
Yıllardır üstüm açılır kız arkadaşımla yorgan kavgası verirdik geceleri.Şimdi bu yorganla beraber mışıl mışıl uyuyoruz ve üst açılma derdine son verdi.Gerçekten bu indirimde kaçırmayın derim.İstanbul iklimi için söyleyebilirimki kışı rahatlıkla geçirirsiniz.
DG
DG
02 Ocak, Cts |
D**** G***** - Tekirdağ
Bambu yorgan ürün kalitesi olarak beklediğim gibi çok kaliteli geldi. Paketlenmendeki hassasiyet, çok özenli paketlenmiş olması gerçekten firmanın kalitesini ortaya çıkarmış. 10 üzerindekinin 10 veriyorum. Teşekkürler yataşbedding👏👏
GY
GY
09 Ekim 2020, Cuma |
G******* Y***** (26) - İstanbul
Kargo hızlı ürün çok güzel kutu haricinde ürün çantasıyla gelmeside çok güzel olmuş teşekkürler.indirime girince tekrar alacağım
OA
OA
09 Ekim 2020, Cuma |
O**** A**** - İstanbul
Gerçekten çok hafif ve sıcacık tutuyor. Nevresim takmak istemezseniz takmadan bile kullanabilirsiniz. Ortalama bir çamaşır makinesine zor sığıyor, ama sığıyor.
HT
HT
11 Aralık 2020, Cuma |
H***** t******* - Afyon
Başka bir siteden aldım ürün gelmedi bile. Hepsi Buradan hem sorunsuz teslim aldım ürünümü hem de malum siteye göre daha uyguna:)) Teşekkürler Hepsiburada👏🏻
SA
SA
02 Ocak, Cts |
S**** A***** (39) - İSTANBUL
Çok güzel bu fiyata bundan iyisi olamaz yataş markasının hakkını veriyor teşekkürler
LP
LP
19 Kasım 2020, Perşembe |
l***** p**** (43) - İstanbul
çok memnun kaldım. çok sıcak tutuyor ama hiç terletmiyor, tam olması gerektiği gibi.
TK
TK
31 Aralık 2020, Perşembe |
t**** k** - Gaziantep
Yorgan orta kalınlıkta kesinlikle ince değil ve sıcacık tutuyor almak isteyen düşünmesin derim tesekkurler yataşş tesekkurler hepsi burada
ZG
ZG
22 Ocak, Cum |
Z****** G***** - Ankara
Ürünü çok beğendik çocuklarım için almıştım terletmiyor ve usutmuyor bence mükemmel temiz hızlı paketlenmesi çok güzel geldi
SY
SY
21 Nisan 2020, Salı |
S********** Y******* (26) - Ankara
Ürün güzel paketlenmiş, hem çanta içinde hem jelatinliydi. Dokusu da güzel kış için uygun değil baharlık ben beğendim.
FA
FA
19 Kasım 2020, Perşembe |
f**** a******* - İstanbul
Ürün gayet korunaklı geldi. Ambalajlama süper. Yorgan hafif. Makinaya kolayca sığıyor. Dış kumaşı çok iyi, iç dolgu elyaf.
ST
ST
21 Kasım 2020, Cumartesi |
S*** T**** (38) - Uşak
düşünmeden alın derim..her mevsim hiç terlemeden üşümeden uyuyun.çok hafif teşekkürler yataş
EK
EK
19 Aralık 2020, Cumartesi |
e*** k***** - Yozgat
Kargo gayet hızlı ve paketleme çok iyiydi üründen de gayet memnun kaldım tavsiye edilir.
OM
OM
03 Kasım 2020, Salı |
O*** M**** (26) - İstanbul
Kardeşim için aldım, ince ama sıcacık tuttuğunu söylüyor. Kendi el yapımı pamuk yorganından daha sıcak tutmuş.