Samsung Galaxy S10 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
SK
SK
10 Kasım 2022, Perşembe |
S**** K****
SATICI GÜVENİLİR SİPARİŞTEN ERTESİ GÜN TESLİM ALDIM FENA DEĞİL TEK SIKINTI ŞARJ HIZLI BİTİYOR ONUN DIŞINDA İYİ ALACAK ARKADAŞLARA TAVSİYE EDERİM 👍
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü nidaelektronik satıcısından aldı.
Mİ
Mİ
27 Mayıs 2021, Perşembe |
M**** İ****
Geçen sene iphone'dan geçiş yaparak aldım, aradan geçen bir yılda her türlü güncellemeyi aldı. Android 11 sürümü dahil. Herhangi bir yavaşlama kesinlikle yok. Hiç sıfırlama ihtiyacım olmadı. Kamerası gece gündüz gayet yeterli ve başarılı. Aradan geçen bir yılda batarya biraz zayıflamaya başladı, Anroid 11 sonrası biraz daha hızlı bitiyor, ancak oyun da oynadığım için bu normal olabilir. Tek kusuru parmak izi okuyucusu biraz zayıf ama yüz tanıma ile gerek kalmıyor. Güncel amiral gemileri pahalı geliyorsa, kesinlikle doğru bir fiyat perfornans ürünü. Üzerine 2 model çılmasına rağmen hala amiral gemisi havası var. Tavsiye ederim.
MG
MG
23 Temmuz 2021, Cuma |
m*** g****
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Hala hiçbir konuda yarı yolda bırakmadı ve pişman etmedi. 200 tane uygulamada olsa donma, kasma yok. 3 kamerası sayesinde geniş açılı fotoğraflar çekilebiliyor, ekran çmzünürlüğü çok hoş. Kısacası samsung s serisi rahatlıktır. Tek sinir bozucu şey bixby e hala türkçe dil desteği gelmedi. O noktada samsung sinir ediyor gerçekten...
KK
KK
02 Kasım 2021, Salı |
K**** K****
Bataryası çabuk tükeniyor ama çok performanslı bir ürün
NK
NK
11 Şubat 2021, Perşembe |
N**** K****
Samsung Türkiye 'ye Snapdragonlu versiyonunu satmadığı için batarya performansı ve İşlemci gücünden puan kırıyorum ama elimin altına bir kablosuz şarj aleti alarak şarj bitmesi sorumu azalttım
AK
AK
31 Mayıs 2021, Pazartesi |
A**** k****
fiyat performans olarak uygundur.
MH
MH
07 Mart 2021, Pazar |
m**** h****
çok ideal bir telefon gayet de kullanışlı boyut olarakda iyi bencve
SG
SG
16 Nisan 2019, Salı |
Selda G****
Hepsiburada’ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun 2 günde elime ulaştı. Gerçekten tel kelimeyle süper elde tutuş hissi muhteşem. Kamera gayet iyi. Bir tek parmak izi okuyucusunun yerini dek getirmek zor oluyor ama alışırsınız. (Alacak arkadaşlar sakın ekranın üzerindekini jelatin sanmayın o ekran koruyucu.) Allah herkese nasip estin ??
Kullanıcı bu ürünü teknolojiankara1 satıcısından aldı.
ÇG
ÇG
19 Eylül 2019, Perşembe |
Ç**** G****
2 Haftalık deneyimimi paylaşmak için yazıyorum. En baştan belirtmeliyim ki her yeni alınan telefonda olduğu gibi kısa dönem kullanımları her zaman telefon adına iyimser yorumların yapıldığı dönemdir. O yüzden uzun kullanım yorumlarına da bakılmasını öneririm.
Telefonu sipariş verdikten 1 gün sonra elime ulaştı. Hepsiexpress ile gönderildii kargo konusunda çok iyiler gerçekten.
Telefon içerisinden telefonla birlikte; kulaklık, şarj aleti, connector (eski samsung telefondaki verileri yeni telefona aktarmaya yarayan ara eleman) çıkıyor.
Telefonun ekran kalitesi ve ses düzeyi gerçekten çok kaliteli. Kamerası da aynı kalite ama bazı uygulamalar üzerinden çekim yapınca (örn: Whatsapp) kalite biraz düşebiliyor.
Telefonu alırken yanında mutlaka koruyucu da sipariş edilmeli diye düşünüyorum. Zira telefonun kamerası arkada çıkıntıda ve bir yüzeye koyulduğunda temas eden yer kamera oluyor. O yüzden koruyucu önem taşıyor.
Uygulamalar arası geçiş, ısınma ve şarj konusunda şimdilik herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Kullanıcı bu ürünü BittiBitiyor satıcısından aldı.
MM
MM
14 Mayıs 2019, Salı |
mehmet m****
Bu telefona çok Pahalı diye başlayıp Huawei xiaomi oppo ucuz diyen boş yorum yapan arkadaşlar bu seviyede olan huawei daha pahalı. Keşke hepsi ucuz olsa. Bu boş yorum yerine kullanan arkadaşlar artı eksisini söyleşin zaten kamera alarak yabancı bir sitede s10 1 numara, 2 numara mate20 var arka kamera eşit puan almış ön Samsung üstün 2sininde fiyatları yakın