Samsung Galaxy M31 2020 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
MS
MS
26 Mart 2020, Perşembe |
M**** S****
İşim gereği bolca telefon görüşmeleri, whatsapp ve navigasyon kullanımı yapıyorum. Sosyal medya ve diğer aplikasyonları da gün içerisinde sıkça kullanıyorum, oyun oynama alışkanlığım yok. Şarjı 2 gün sonunda %23'e geldi, benim için şarj süresi çok önemliydi zaten.
Kamerası güzel, hızı iyi, şık bir telefon. Ram ve hafızası yeterli, ekran parlaklığı renkler vs iyi.
Teknoloji manyağı değilseniz, en iyi en pahalı telefonu alıp çağ atlayacağınızı zannetmiyorsanız bu telefonu tavsiye ederim.
Yanında gelen kablosuz kulaklık hediyesi de çok kaliteli ve ses kalitesi güzel, oldukça beğendim.
AH
AH
02 Nisan 2020, Perşembe |
Aşkın H****
Hakikaten süper bir telefon. Özellikle kamerası bence gayet iyi.iki adet fotoğraf ekledim ki gece modunda farkı anlayın diye ( soldaki M31). 600 tl lik muhteşem kulaklığı da cabası.
SO
SO
13 Ocak 2021, Çarşamba |
samet o***
Telefon fiyatina göre orta segmentin lideri sayılabilecek bir telefon. Bu fiyata daha iyisi zor bulunur. 8 sene iphone un 4 ünden itibaren 6 plus, 8 plus ve x modellerini kullanmış biri olarak boşuna aradaki uçurum fiyat farkını ödemeyin derim. Eskiden 500-750 tl fazla verip iphone almak mantıklı geliyordu ama artık bu kadar fiyat farkını haketmiyor. Hediye bileklik için de teşekkürler.
01 Mayıs 2021, Cumartesi |
YUSUF S****
Samsung kalitesini gösteriyor. Ekran, kamera, batarya güzel, sadece biraz ağır. Resimler Hepsiburada dan alınmıştır.
01 Mayıs 2021, Cumartesi |
YUSUF S****
BT
BT
28 Eylül 2021, Salı |
b*** t****
Telefondan çok birşey beklemiyorum. Oyun oynamam ancak sosyal medya ve finansal uygulamaları ve bankacılık işlemlerini fazlaca kullanıyorum. 2 gün net gidiyor. Fotoğraf kalitesini çok beğendim. Özellikle Makro çekimler çok güzel
AA
AA
02 Mart 2021, Salı |
A**** a****
Telefonun ergonomik tasarımı, ekran çözünürlüğü ve özellikle kamerası ve bataryası mükemmel. Parmak izi okuyucusu dört dörtlük çalışıyor. Şarjı sosyal medya ve YouTube'da çok vakit gecirmeme rağmen 2 günün sonunda %20 kalıyor. İlk aldığım hafta sadece bekleme ve konuşma süresini test ettiğimde tam 4 gün gitti. İşlemci performansı çok iyi. Farklı kamera modlari ile kaliteli çekimler yapabilirsiniz.
İY
İY
05 Ocak 2021, Salı |
İRFAN Y****
Araştırdığım ve beğenerek aldığım bir ürün. Cuma günü siparişim pazartesi geldi. Olan şarjı ile tüm güncellemeleri yaptım. Var olan pil gücü 1 gün gitti. %5 e düşünce Pirize taktım 2 saat 20 dakikada doldu. Geçen yıl da A30 almıştım. Ondan da memnunum Firmadan da üründen de memnunum. Güzel bir telefon. Bileklik hediyesi de gayet güzel ve şık. Onu da şarj ettim. 2 saate şarj oldu. Bütün özellikler açılıra 13 gün sınırlanırsa 15 gün gidiyor. Tavsiye ederim. Fiyatına göre herkes alabilir. 3 binin altında telefon yok zaten.
VK
VK
31 Aralık 2020, Perşembe |
Volkan k****
10 numara telefon olmuş. Oğluma aldim ama keşke ona vermeseydim modundayim o kadar iyi
EB
EB
26 Ocak, Per |
E*** B****
Ürün çok güzel ve kullanışlı