Samsung Galaxy S21 Plus 5G 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
BC
BC
28 Haziran 2022, Salı |
B**** C****
Yorum yapmadan önce biraz kullanmak istedim. Yaklaşık 2 haftadır aktif kullanmaktayım.Tasarımı ve rengini çok beğeniyorum,arka rengi tam mor diyemem eflatun gibi açık bir renk ve gün ışığında hafif refle veriyor ki bunuda beğendim.kamera çekimi gün ışığı ve loş ışıkta oldukça başarılı bir çekimi var,video çekimi sırasında da uzakta olan kişilerin seslerini dahi çok net alıyor.güneş altındaki ekran parlaklığı göz kamaştıracak cinsten,çok rahat telefonu kullanabiliyorsunuz.ekran yenileme hızı olsun arayüzü akıcı buldum.35gb hafızası dolu geliyor bilginiz olsun.parmak okuması ekranda ve halen parmak izini okuturken sıkıntı çekiyorum,kapalı ekranda belirli parmak izi okuma noktasını tutturmak zor tuttursanızda bazen ikinci bazen beşinci denemede parmak izini okuyor,bu konuda başarılı olmadığını düşünüyorum.şarj konusuna gelince günlük 1 saat oyun modunda,1,5-2 saat youtube .1 saat nette gezinti.gün içi aramalar ,bi kaç foto video sonucunda 1,5 gün gidiyor. Bataryası sıfırdan 100 e 25W samsungun orjinal adaptörüyle 1 saat 10 dakikada doluyor.kutu içerisinden sadece şarj kablosu çıkıyor.adaptör ve kulaklık çıkmıyor.hepsijet ile 3 gün içerisinde ürünü teslim almıştım
YA
YA
31 Mart 2022, Perşembe |
Y**** A****
KAMERASI MÜKEMMEL İŞLER ÇIKARTIYOR İŞLEMCİ EXYNOS 2100 5nmm İŞLEMCİ VE PUBG COD MOBİLE PES 2021 GİBİ OYUNLARDA ŞARJA TAKILIYKEN BİLE ISINMADAN YAĞ GİBİ AKIYOR BATARYASI NORMAL KULLANIMDA 1 GÜNÜ ÇOK RAHAT ÇIKARTIYOR TASARIMA GELİRSEK MÜKEMMEL BİR EKRANI VE PREMİUM HİSSİYATI VAR TELEFONU ÇOKTA ANLATMAYA GEREK YOK YOUTUBEDEN DETAYLI İNCELEMELERİNE BAKAN HAYRAN KALACAKTIR, BU ARADA HEPSİBURADADAN DÜN SİPARİŞ VERDİM BUGÜN HEPSİJETLE ELİME ULAŞTI ERKEN TESLİMAT İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM ALMAYI DÜŞÜNENLER GÖZÜ KAPALI ALABİLİR
06 Nisan 2022, Çarşamba |
S**** A***
işlemci, ekran, malzeme ve kamera yani her konuda kullanıcısını memnun edecek bir cihaz. s21 fe modeli ile bu model arasında kalacaklara kesinlikle bunu öneririm. fe modeli kasa yapısı olarak daha ufak tutulduğundan daha çok ısınıyor ve bu durum hem pil hem de pergormansta eksi olarak kullanıcıya dönüyor. s21 plus modeline gelecek olursak her yönüyle iyi bir cihaz. özellikle ekran ve çerçeveler kullanıcısını bi başka hissettiriyor.
ben bu cihaza iphone 13ten geçiş yaptım. performans olarak kesinlikle geri kalır yanı yok. özellikle ekran konusu herşeye değer bence.
pili konusu satın almadan önce aklımdaki en büyük soru işaretiydi. neyse ki pili gayet başarılı.
bu fiyata bence en mantıklı modellerden biri s21 plus.
Tümünü Gizle
RenkGümüş
18 Haziran 2022, Cumartesi |
Mehmet Ali C**
Rengi beklediğimden de iyi. Ekran fabrika çıkışı jelatin ile geliyor, arka kapak buzlu olduğu için parmak izi tutmuyor. Şu anlık ısınma sorunu var ancak ilk bir buçuk hafta pilin kendisini optimize ettiğine veriyorum. Mobile Legends: Bang Bang'i Ultra çözünürlükte oynuyorum, yağ gibi akıyor. Sesi çok gür ve dolgun. Ekrana diyecek sözüm yok. Gün ışığında da yeterli biçimde görebiliyorum. Pil beklediğimden daha hızlı doluyor, 25 Watt'ın bir eksisini göremedim. Şarjda ısınıyor ancak yine dediğim gibi pil optimizasyonuna veriyorum. Sosyal medya uygulamalarına özel bir sistem güncellemesi yayınlanmıştı, gerçekten de iyi olmuş. 4.5G hızı gayet iyi, yüksek hızlara ulaşabiliyor.
MK
MK
29 Kasım 2021, Pazartesi |
M*** K****
Samsung s8 den s21 plusa geçtim çok hızlı kamerası güzel ben aldıktan sonrada büyük zam geldi
RK
RK
09 Haziran 2022, Perşembe |
R**** k****
Telefon bir günde elimize ulaştı suan kurulumunu yapamadim ama YouTube inceleme videosu baya izledim bu fiyat bandinda muadil urun bulamadim normalde xiaomi ciydim bu sefer samidan yola devam bakalim memnun kalirim inşallah özellikle hepsiburada nin sattigi urenden almak istedim yine yaniltmadi hepsijet kargoda cok hızlı gerçekten
RenkGümüş
03 Haziran 2022, Cuma |
S**** A****
Uzun bir araştırmam sonunca s7 Edge telefonumdan buna geçtim. Gayet hızlı ve kaliteli bir telefon. Ekran boyutu çok fazla olur diye korkmuştum ama insan 2 güne alışıyor, hatta bundan sonra tekrar eski telefonuma baktım ekran çok küçük geldi. Daha iyisine alışınca gerçekten olumsuz beklentim bitti. Yine de parmakları küçük biri için bu durum değişebilir tabii.
Pil ömrü gayet iyi, 100 ile başladığım güne akşam olunca 65 70 seviyesinde. Bu da 1,5 günü rahat çıkartır demek. Ha oyun gibi şeylerden uzağım. Kamera, sosyal medya, birkaç uygulama dışında pek bir şey yapmıyorum.
Telefonun kasası da gayet üst düzey olduğunu gösteriyor. S21 FE mi alayım diye kararsız kalanlara sözüm bunu almaları çünkü kamera bölümü ve kasası üst düzey seviyede. FE olanda kamera plastik iken bunda demir. Uzun süre kullanım için sadece az daha fazla vererek bunu almak mantıklı olan. Kamera özelliği de FE'ye göre çok daha iyi. Tabii siz bunu okurken ekonomi daha ne kadar çöker orası ayrı gerçeklik. Arasındaki fark artmış olabilir.
256 gb mı alayım daha az yeter mi diyenlere de kesinlikle 256 olan derim. Hafıza kartı desteği olmaması büyük eksi buna dikkat etmelisiniz. Video ve fotoğraf boyutu eski telefonlar gibi değil. Yeni model daha fazla hafıza ister.
Son olarak içinde type-c to type-c kablo çıkıyor ama şarj cihazı çıkmıyor. Bunu alırken USB-A to Type-c ve 25 watt Samsung şarj cihazını da almayı unutmayın. Şarj cihazının sahte olması ihtimali yüzünden ürünü ya Hepsiburada'nın kendisinden ya da güvendiğiniz yerden almalısınız. Kılıf da alın derim, o kadar fiyat veriyoruz ne yazık ki.
İyi kullanmalar.
TS
TS
21 Haziran 2022, Salı |
Tolga S****
Gerçek bir amiral gemisi telefon. Son nesil snapdragon kadar olmasa da işlemcisi çok çok iyi, telefonda yapılan her şeyde gücünü hissettirdi. Kamerası ise muazzam, hayatımda çektiğim en iyi fotoğrafları çektim. Pili normalden daha yoğun kullanımımda bile tam 24 saat dayandı.
Eksi yönleri de var ne yazık ki. Galaxy s8'den buna geçince çok büyük ve ağır geldi. İkincisi de ekran ne kadar parlak ve kaliteli olsa da ppi değeri düşük olduğu için (393 ppi) s8'imi aradım hep, bir türlü ısınamadım.
Sorunsuz iade aldığı için hepsiburada'ya teşekkür ediyorum. Umarım bir sonraki nesil amiral modeli sd kart yuvalı veya küçük modelinde 256gb seçeneği ile gelir, o zaman düşünmeden alırım, galaxy s serisinin tadını aldıktan sonra başka telefonlar hesap makinesine dönüşüyor.
12 Nisan 2022, Salı |
M**** C****
Samsung S9 un şarj süresi ile ilgili sorun yaşadığım için S21 plus a geçme kararı aldım. Ayrıca S22 plus dan özellik olarak çok fark yok ama fiyat açısından bayağı fark vardı. Şarj süresi gayet tatmin edici. 1 gün rahat rahat yetiyor. Hatta bazen 1,5 gün bile yetiyor. Ekran büyüklüğü ve hassasiyeti de gayet iyi. Fotoğraf çekme kalitesi Samsung da zaten çok iyidir. Çift hat desteği olması da çok iyi olmuş. 256 GB dahili hafıza kapasitesi de gayet iyi. Ancak önceki versiyonları göre SD hafıza arttırma özelliği olmaması bir eksiklik olarak gördüm. Çünkü Samsung un Iphon dan en büyük artısı SD kart ile hafıza arttırma özelliğiydi. Sonuç olarak fiyat/performans oranı gayet iyi bir telefon diyebilirim.
CÇ
CÇ
18 Mayıs 2022, Çarşamba |
C**** Ç****
Fiyat yüksek ama uzun yıllar kullanacağım için teknolojiden uzun bir süre geri kalmayacak bir telefon olmasından dolayı buna yöneldim. Şu an için gayet memnunum. Şarjı bir günü rahat çıkarıyor. Ekranında jelatin çekilmiş olarak geliyor. Ancak telefoncu çizilmeye karşı korur ama kırılmaya karşı korumaz dedi. Ben şimdilik parmak izi iyi çalışsın diye bu şekilde kullanacağım. Alacak olanlara tavsiye ederim, keşke biz de uygun fiyata alabilsek bu telefonları avrupalılar gibi.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Samsung Türkiye satıcısından aldı.