Goldmaster Netta Android 4K Tv Box Media Player Değerlendirmeleri
FÇ
FÇ
28 Aralık 2019, Cumartesi |
Fevzettin Ç****
Xiaomi Goldmaster arasında kalmıştım. Xiaominin donma ve takılma sorunları sebebiyle bunu aldım. İyi ki almışım. Ürünü aldığımdan beri hiç fişten çekmek zorunda kalmadım. En ufak takılma ve donma olmadı. Geçişler gerçekten çok hızlı. Netflix çok güzel çalışıyor yanlız güncelleme yapmayın ben yapınca çalışmadı tekrar kurmam gerekti. Bir yorumda ekranın dışarı taştığı bu sebeple bazı alanların görülmediğinden bahsedilmiş. Android ayarlarından ekran ayarlarına girerek ekranı uzaklaştır yakınlaştır şeçeneği ile bunu halledebilirsiniz. Wirelles klavye mouse ile kullanım çok rahat. Gerçekten çok güzel bir ürün tavsiye ederim.
MÇ
MÇ
23 Ocak 2021, Cumartesi |
Mevlüt Ç****
Pc alamadım, bunu aldım. Tabii pc'nin çok yönlülüğüyle başa çıkamaz ama teselli oldu. Performansı iyi, donmuyor, bekletmiyor, bluetoothu sayesinde bir sürü alet bağlanabiliyor (8 tane bağladım).
YK
YK
05 Aralık 2021, Pazar |
Y**** K****
Harika bir ürün televizyonu smart tv ye çeviriyor, üstelik android. Ip tv uygulaması yükledim iyi çalışıyor, modem yan odada olmasına rağmen düzgün çalışıyor donma yok. Youtube netflix çalıştırıyor. Sorun yaşamadım diyebilirim.
EU
EU
10 Şubat 2021, Çarşamba |
e**** u***
Ürün gayet güzel.pttbkargo dışında herşey çok iyi.kaliteli cihaz ,görüntü kalitesi başarılı,çift kumanda,harici göz çok iyi.gonul rahatli ile alabilirsiniz.
Kullanıcı bu ürünü EnSonu satıcısından aldı.
AA
AA
25 Mart 2020, Çarşamba |
a**** A****
Eve yeni tv almış gibi oldu.netflixsiniz de varsa doyamayacağınız bi ürün kumanda kullanımı güzel.kurulum ve kullanım basit.işinizi fazlasıyla görecek...
UC
UC
28 Ekim 2020, Çarşamba |
U*** c**
Ürün gayet güzel. Donma sorunu yok seri, wifi özelliği ile de diğerlerinden önde zaten.
KK
KK
14 Eylül 2020, Pazartesi |
kamil k****
Gayet güzel kurulu geliyor tak çalıştır kargoda sıkıntı çıkmadı teşekkürler hepsi burada
CB
CB
29 Nisan 2020, Çarşamba |
c**** b**
Iyiki almisim anten derdi kalmadi evde internet varsa eglencede car
Kullanıcı bu ürünü AVTA satıcısından aldı.
AS
AS
05 Ocak 2021, Salı |
a**** s****
Televizyonum eski olduğu için mi yoksa bağlantı sebepli mi anlayamadım ancak zamanla donmalar yaşıyorum
Fiyatına göre iş gören bir ürü
MB
MB