iPhone 13 128 GB Değerlendirmeleri
BB
BB
01 Ekim 2021, Cuma |
B**** B****
Batarya düşündüğümden çok daha uzun sürüyor.Yeni ekranı gerçekten büyükeyici.İşlemcinin hızı uzay ötesi.Sadece bu tür telefonlara bu kadar para verirken bir silikon kap veyahutta ekran koruyucu film cıkmaması üzüyor.Üstüne üstlük pazarlama stratejisi olarak insanlara priz kafası aldırmak için çevrecilik yalanı arkasına sığınmasına gerek olmadığını düşünüyorum.Onun dışında cihaz gayet güzel ve tatlı.Olmayana da nasip olur inşallah
RenkSiyah
MS
MS
28 Kasım 2021, Pazar |
M**** S****
iPhone 5s’den geçtim budistlikten çıkıp hak din islama geçmiş gibi hissettirdi, birde eski fiyattan alınca zevkten dört köşe etti
RenkSiyah
Mİ
Mİ
09 Ekim 2021, Cumartesi |
M**** İ****
İphone 13’ü eskiyi getir yeniyi götür kampanyasından aldım. Özellikle bu yorumumu eski telefonumu gönderip firmanın verdiği son fiyat teklifinden sonra yazıyorum. Eski telefonuma da güzel fiyat teklif ettikleri için kendilerine çok teşekkür ederim. Aldığım ürün çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Kampanya gerçekten güzel, değerlendirin arkadaşlar. Birçok arkadaşım ve ben bu kampanyadan şu şekilde yararlandık: Ürünü, eskiyi getir yeniyi götür kampanyasından yararlanarak sipariş ettik, yeni ürünü teslim aldık fakat aldığımız ürünün kutusunu açmadan ilgili firmanın fiyat teklifini aldıktan sonra fiyattan memnun kaldığımız için yeni aldığımız ürünün kutusunu açıp kullandık. Aksi taktirde ilgili firmanın eski telefonunuza verdiği fiyat teklifinden memnun kalmazsanız yeni aldığınız ama kutusunu açmadığınız telefonu iade edersiniz. Eski telefonunuzu tekrar istersiniz ve ortada sizi üzecek bir durum kalmamış olur. Hepsiburada’ya buradan sesleniyorum. Aynı kampanyayı (eskiyi getir yeniyi götür) Apple Watch’lar için de yapmanızı öneriyorum. Gerçekten kampanya ve niyet çok güzel. Teşekkürler Hepsiburada…
EK
EK
29 Ocak 2022, Cumartesi |
E**** K****
Alalı 3 hafta oluyor yorum yapmak için biraz beklemek istedim. Eski telefonum 6s’di ve ondan buna geçince haliyle gözle görülür farklar oluyor.
Batarya : Yoğun kullanımda 1 gün , normal kullanımda 1.5 gün rahat çıkarıyor.
Kamera : Gündüz çekimleri iPhone serilerinin hepsinde çok iyi olduğu için gündüz çekimlerinde absürt derecede fark yok. Gözle görülür farklar var tabi.
Gece çekimlerinde ise resmen çağ atlamış diyebilirim , ufacık bir ışık kaynağınız bile olsa (sokak lambası gibi..) harika fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Kamera da en çok sevdiğim olay portre modu, özellikle 6s cihazımda olmadığından bundan bol bol kullanmak ve deneyimlemek nasip oldu. Efsaneeeee yapmışlar diyebilirim. Her fotoyu nerdeyse portre modunda çekiyorum. Çevremden , sanki profesyonel fotoğraf makinesiyle çekilmiş gibi yorumlar geldikçe mutlu ediyor. Geniş açı ise bir iki kez kullandım şahsen benim için çok gerekli değil. Sinematik mod ise portre modunun , videolaştırılmış hali , eğer ortam da iki nesne arası (arkadaki ve öndeki) yeterli mesafe var ise cinematic mod güzel odaklanıyor güzel videolar çekebiliyorsunuz.Yalnız şunuda belirteyim çekilen video ve fotolar sosyal medyaya atınca bir tık kalite düşüyor. Bunu aklınıza yazın. Son olarak ben makro fotolar çekicem, çekeceğim şeyin 1 cm dibine kadar giricem derseniz pro modelini alın , düz iPhone 13 yaklaşık 5 cm den felan odaklıyor. Daha yakını odaklamıyor.
İşlemci : 6s cihazımı açıkçası kastığından yada donduğundan değiştirmedim. Fiyatlara zam gelecek düşüncesiyle bu telefonu aldım. 6s 4 sene kullandım ve hala kasma donma yok derdim ta ki 13 alana kadar. 13 ten sonra açıkçası 6s i elime aldığımda abartısız söylüyorum kaplumbağa gibi geliyor. Abartısız diyorum bunu.
Şarj: Hızlı şarj aldım Apple orijinal adaptör 20w olarak 1.5 saatte şarj ediyor. 6s den sonra çok iyi geldi 6s , 2 saat 40 dakikada şarj oluyordu.
Genel olarak değerlendirmem bu şekilde. Gayet memnunum.
OY
OY
10 Ocak 2022, Pazartesi |
Oğuzhan Y****
Herkes kargo hızlıydı vs yazmış Yahu ürünle ilgili birşeyler yazın millet yotumlara katgo hızlı mı diye bakmıyor belki ekstra bi özellik yazarsınızda onu görürler diye yapılıyor bu yorumlar.Hizi akıcılık iyi.Yapay zekası çok iyi pro yerine 13 alınabilir hiçbir fark yok.3.kamera ve lidar sensör eğer iç mimar değilseniz gereksiz,mimar olsanızda kullanacağınızı zannetmiyorum.120hz destekleyen biyer olmadiği için çokta işe yaramaz diye düşündüm fakat 120hz güzel özellik..13kameraları harika 12 yerine 13 alınabilir..
RenkKırmızı
EÖ
EÖ
19 Ocak, Per |
E*** Ö****
Ürün elimize 2 gün içinde ulaştı.
Biraz tereddüt etmiştik. İnternetten aşıp almamak konusunda. Ama ürün beklentimizi karşıladı. Seri numarası kontrolü yapıldı. Ürün orjinal geldi. Androidden iOS a geçtim. Hiç zorluk çekmedim. Rehberimi whatsapp üzerinden atarak kopyalama yapabildim. Parmak izi olmaması beni biraz şaşırttı. Hem face ID hem parmak izi olmasını isterdim. Ürünün performansı gayet iyi. Tüm uygulamaları çok çabuk yükleyebildik. Sadece biraz daha korunaklı gelebilirdi diye düşünüyorum. Apple kalitesi. Gayet güzel ve memnunum
FD
FD
04 Şubat, Cts |
F**** D****
Şarjı oldukça iyi gidiyor. Telefon çok hızlı. Görüntü kamera süper. Yeşil rengi çok beğenerek aldım. Daha önce iPhone kullanmamıştım farkı daha iyi anladım. Tek negatif durum apple güncellenmesi çok sık oluyor 15 i yeni yüklemiştim peşimden 16 geldi.
RenkYeşil
AT
AT
31 Ekim 2022, Pazartesi |
A** T****
Ürünü alalı 6 ay oldu.Daha önce iphone 7 kullanıyordum o telefondan 13e geçince işlemci hızı,bataryası,kamerası mükemmel. Şarjı sabah 7de şarjdan çıkarıp akşama kadar internet açık ve 45 uygulama yüklü olmasına rağmen akşam 22-23 saatlerine kadar şarjı yetmesi çok iyi. Apple şarj sorununu ortadan kaldırmış.Ayrıca geniş kamera çekimleri manzara resimlerinde mükemmel ötesi olmuş. Sinematik modu güzel ama olmazsa olmaz denilen bir özellik değil.Kamera kalitesi fotoğraflarda belli zaten.Gece çekimleri daha az ışıkla daha güzel kareler çelişebiliyor. İphone 7ye göre ekran kasa oranı daha iyi bana göre en ideal ekran kasa oranı var.Yeni alacaklara tavsiye ederim.
BV
BV
21 Ekim 2022, Cuma |
Bedri V**
Ben bu cihazdan birtane aldım ve ekranında sorun olduğunu farkettim böyle sarımsı ve soluk duruyordu aynı model cihazla karsılastırdığımda tam olarak anladımki sorun var. Apple yekli servise gönderdim bu arada bir ay gecmeden gönderdim serviste rapor tutturdum sorunu teyit etti servis ve o raporla beraber geri gönderdim hepsi buradaya ve not düştüm ben bu cihazın sıfır kapalı kutusuyla değiştirilmesini istiyorum diye ve sağolsunlar cihaz sıfır kapalı kutu ile değiştirildi bu işlem bana 2 bucuk haftaya patladı ama sorunsuz bi şekilde cihaz sıfırıyla değiştirildi. Hepsi burada çok güzel ilgileniyor malının arkasında duruyor sadece bize beklemek düşüyor tek sorun bu. Yeni cihazımı açtım kullanıyorum ıphone 13 zaten baslı basına çok güzel cihaz anlatmaya gerek yok.
RenkMavi
TY
TY
29 Mart, Çar |
T**** Y****
Görseller cihazın ne kadar iyi olduğunu anlatmaya yeterlidir diye düşünüyorum.
RenkYeşil