Jacquelyn Apple iPhone 11 (6.1'') Tam Kaplayan Temperli Cam Ekran Koruyucu Siyah Değerlendirmeleri
GA
GA
29 Mart, Çar |
gökhan a***
Ürün çok sağlam bir şekilde ulaştı kırılmasın diye özel tahta kestirip yollamışlar satıcıya teşekkür ederim kaliteli ve güzel bir ürün
AT
AT
24 Kasım 2022, Perşembe |
A**** T****
Bu fiyata çok güzel bir ekran koruyucusu paketlemesi çok güzeldi sağlam bir şekilde ulaştı
ŞU
ŞU
07 Eylül 2022, Çarşamba |
Ş**** U***
Ürünler güzel zamanında geldi ne kadar da altına sert parça koysalar da kurum çıktı bi tane kırılmaz cam bunun tedarikinin tarafıma yapılmasını rica ediyorum
HD
HD
08 Ekim 2022, Cumartesi |
H**** D****
Bu sarı renkli olarak gelenden çok kullandım ve beğeniyorum. Elimdekiler bitince 3 tane daha aldım. Güzel paketlenmiş şekilde geldi. Uygulaması kolay içinden yapışkan bant çıkmadı ama toz tanesi kalırsa bant ile aldım yaptım. Sorunsuz kullanıyorum. Dışarda 50 lira vereceğime Hepsiburada kampanyaları ile çok daha fazla alıyorum. Ufacık çizik görsem değişiyorum. Öyle dağılana kadar asla kullanmıyorum.
HT
ŞD
ŞD
25 Ağustos 2022, Perşembe |
Şilan D****
Hayatımda gördüğüm en kötü cam bir de oraya Tamperli yazmışlar dalga geçer gibi dümdüz cam geldi ve içinde hep toz kaldı hava kabarcığı oluştu içine koyduları silme bezi ıslak değildi ve hiçbi işe yaramadı
EA
EA
03 Aralık 2022, Cumartesi |
Esra A***
Sorunsuz taktım, hava kabarcıgı vs yok hiç. Size tavsiyem ekranınızı önce içinden çıkan mendille silip sonra ekran boyutu kadar bir bant koparıp bantla ekranın heryerini ağda yapar gibi çekin böylece hiç toz kalmıyor
GE
GE
13 Ekim 2022, Perşembe |
Giray E****
Ürün kaliteli ve güzel. Seramik ince olanlardan değil kalın ve sağlam gözüküyor. Pahalı olanlarına para harcamaya gerek yok bundan iki tane alın.
BK
BK
25 Ekim 2022, Salı |
B**** K****
Çok memnunum eskidikçe yıprandıkça alıp yeniliyorum. Takması kolay. Eğer minik hava baloncuğu kaldıysa sabaha kadar kendi kendine yok oluyor. Tek sorun kalın olduğu için darbe aldığında kenarlardan kırılıp ufalanıyor.
EK
EK
09 Aralık 2022, Cuma |
e** k****
Fiyat performans ürünü. Hızlı kargo. Uygulaması kolay ama kenarlarında hava kabarcığı kaldı onları gidermek biraz zorlasa da dokunmatik kullanımı çok iyi